Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Kira89
nie, na razie nic nie czuje, ale to już chyba kwestia czasu :D
dziś jade sobie kupić wygodniejsze buty, coś ostatnio nogi mi chyba puchną, bo kozaki (sięgają mi do połowy łydki) zaczęły mi odciskać czerwone paski na nogach :(

Ech ja mam to samo. Obuwniczo to w ogóle nie jestem do ciąży przygotowana :) Jedyne płaskie zaczęły mnie uciskać, a cała reszta na kilometrowym obcasie. Czuję się w nich mało stabilnie, poza tym po chwili boli mnie kręgosłup, więc nie ma mowy, żebym w nich chodziła. Też będę się musiała za czymś rozejrzeć w najbliższym czasie.

Kira89
widzę, że to chyba jednak normalny objaw, bo już się zaczynałam martwić ^^
dobra, to ja uciekam na zakupy :D do później :)

Chyba normalny, wiele kobiet w ciąży na to narzeka, zwłaszcza pod koniec. Oczywiście trzeba zwracać uwagę czy opuchlizna nie wychodzi np. na twarzy, bo wtedy to może być coś poważniejszego, ale u mnie na razie tylko łydki po dłuższym siedzeniu.

Witam dziewczyny!
U mnie snieg pada. Jak u Was? MOze faktycznie zima w tym roku bedzie pelna para i wswieta snieg bedzie.:cherli3:
elwira, isabela - super z Was mamuski. Przypominacie mi moja mame. Niestety juz jej nie ma wsrod nas i bardzio mi jej brakuje. Nie ma to jak mama.
U mnie w domu tez bylo tak, ze maja najmlodsza siostra urodzila sie kiedy z mlodsza siostra mialasmy 12 i 10 lat. Mino, ze bylysmy malolaty to bardzo duzo pomagalysmy mamie przy opiece nad dzidzia. W ogole bylysmy siostrzyczka zachwycone. Do dzisiaj sie nia opiekujemy, choc ma juz 24 lata to jej dla nas Mala NIunia.

mama2, corkaczysyn - niezle te opowiastki o mezach! Wasi tak jakby mi mojego przypominali. Choc serca maja wielkie to jednak nie potrafia wczuc sie w kobiete i czasami cos palna albo zrobia bez sensu. Ale mezczyzni sa z Marsa a kobiety wz Wenus. Moze inaczej byloby nudno.
Moj ostatnio wyprowadzil mnie z rownowagi jak powiedzial, ze mam mu nie pokazywac zdjecia porodu lozyska, bo zwymiotuje. No i ja sie straszliwie poryczalam. Moze normalnie by sie tak nie stalo, ale w ciazy biore wszystko do siebie i poczulam sie jakby to mowil o mnie i moim porodzie. Przepraszal mnie caly dzien i mowil, ze nie to mial na mysli, itd, itp, ze znow cos panal. Ale ja humor mialam schrzaniony, bo jak juz raz zaczne ryczec to jakos tak mnie placzliwy humor caly dzien trzyma!

A u mnie nie ma zimy tylko paskudna jesień - pada deszcz :/

dzieki za pamięć Daffodil, na razie nie miałam nawet czasu zeby o wizycie pomysleć, taki młyn z rana.

gunia są wyniki?? Przepraszam ale nie mam czasu czytac wszystkiego co napisałyście :/

I czas na mój brzuszek :) z pomoca męża odkryłam jak przesyłac zdjęcia z komórki. Goły i w pierwszych ciażowych spodniach :D

taaadam: