Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ale miałam czytania z rana przy kawce,az miło.
ISABELA ja tez musze to powiedziec ze lekko byłam zszokowana jak Cie ujrzałam bo masz PIEKNA buzke i bardzo młoda.. :hot over you: co nieznaczy ze wyobrazałam sobie Ciebie gorzej , poprostu niewygladasz jak mama dwóch dorosłych córek!

Dziekuje Wam wszystkim za gratulacje z powodu mojego awansiku:36_2_15:

wczoraj jak mój mąz poszedł do apteki i dał recepte i pytał czy w ciązy to mogę to farmaceutki go wysmiały powiedziały że raczej nie i dały mu syro rubital- dla niemowląd podobno ale ja jakoś boje się go pić i mam tez tabletki homeovox(wczoraj zarzyłam) bo czytałam że mozna
pieje tylko wapno, herbatki i ciepłe mleczko

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
wczoraj jak mój mąz poszedł do apteki i dał recepte i pytał czy w ciązy to mogę to farmaceutki go wysmiały powiedziały że raczej nie i dały mu syro rubital- dla niemowląd podobno ale ja jakoś boje się go pić i mam tez tabletki homeovox(wczoraj zarzyłam) bo czytałam że mozna
pieje tylko wapno, herbatki i ciepłe mleczko

Ewcia w II trymestrze mozna wiecej leków przyjmowac ja w I jak mnie całkiem choroba rozłożyła (miałam nawet 38 goraczki) to brałam oscilococilum, syrop malia, mnóstwo miodu i cytryny, mleko z czosnkiem i miodem i syrop z żurawiny bo zmalin działa skurczowo na macice. I ŁOŻKO, po tyg przeszło i powiem Ci ze pierwszy raz obeszło sie bez antybiotyku

Ewciaa
mama2
A moj maz jak zobaczył moje piersi wczoraj to z przerazeniem w oczach powiedział na moje sutki "ale ogromne":noooo:a co on sobie myślał? czasem tak głupio sie odezwie jakby zapominał ze jestem w ciązy:what:

jakby słyszałam mojego męża on tez czsami to mówi :)

to dobrze bo juz myslałam ze z moim jest cos nie tak

Ewciaa
mama a jak Twoje kopniaczki? bo u mnie dziś cisza :( jak mocno je wyczuwasz już??

Wczoraj rano i popołudniu czułam , ale nie mocno tak jakby mi rybka pływała i mnie muskała po wew. stronie brzucha. Zadne tam kopniaczki. A dzis od rana jeszcze nic. Za to przedwczoraj od 12.00 do wieczora brykał. wyraznie ale nie mocno

mama2
Ewciaa
mama a jak Twoje kopniaczki? bo u mnie dziś cisza :( jak mocno je wyczuwasz już??

Wczoraj rano i popołudniu czułam , ale nie mocno tak jakby mi rybka pływała i mnie muskała po wew. stronie brzucha. Zadne tam kopniaczki. A dzis od rana jeszcze nic. Za to przedwczoraj od 12.00 do wieczora brykał. wyraznie ale nie mocno

to tak samo jak u mnie :) a czkawkę czujesz?? bo ja tak

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
mama2
Ewcia to pomysl z drugiej sytrony teraz sie boisz brac..a jak infekcja sie rozwinie i trzeba bedzie wziasc antybiotyk? albo przeziebienie przejdzie w stan przewlekły? to jest 100 razy gorsze dla malucha niz te leki co bierzesz teraz

no wlasnie :( zaraz wezmę ten syropek :) przekonałaś mnie dziękuje:36_3_15:

Zuch dziewczyna!:36_2_15: