Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
Od razu wklejam zdjęcia poglądowe brzucha :) Chociaż i tak na żywo bardziej to opadnięcie widać.
Są nieostre, bo sama własnoręcznie robiłam i tak to jest jak się lampę wyłączy i robi zdjęcie jedną ręką :what:
Zdjęcia bez twarzy, bo robiłam je przed chwilą jeszcze bez makijażu i z nieumytymi włosami, więc nie chciałam straszyć :hahaha:

[ATTACH]5183[/ATTACH] [ATTACH]5184[/ATTACH] [ATTACH]5185[/ATTACH]

chyba się obniżył, bo wyraźnie nie masz go pod zebrami. Poza tym wygięciekręgosłupa pierwsza klasa:36_1_1: a brzuszek wcale nie wielki, taki bardziej zgrabniutki.

gunia43

bidulko pewnie ma wielkiego lenia, badania ok, wszystko wskazuje na to co miała moja koleżanka.
Dzieki Lutka, za to co wczoraj napisalas o tej kolezance. Inaczej normalnie bym zwariowala!!! Chociaz i tak dostalam napadu placzu jak meza zobaczylam i nie umialam si uspokoic.
A on mi po badaniu wyznal, ze pomyslal, ze Maly sie moze udusil pepowina. Chwala mu za to, ze mi tego nie powiedzial, bo bym juz calkiem swirowala. Dobrze, ze jakos tego nawet pod uwage nie wzielam!

szczęściara, ja myślę o tym prawie co dzień :/

Kira89
Daffodil
Od razu wklejam zdjęcia poglądowe brzucha :) Chociaż i tak na żywo bardziej to opadnięcie widać.
Są nieostre, bo sama własnoręcznie robiłam i tak to jest jak się lampę wyłączy i robi zdjęcie jedną ręką :what:
Zdjęcia bez twarzy, bo robiłam je przed chwilą jeszcze bez makijażu i z nieumytymi włosami, więc nie chciałam straszyć :hahaha:

śliczny brzuszek :D fakt, obniżył sie troszke, ale teraz to już tak będziemy mieć, mój tez sie obniżył jakiś czas temu :)
e tam zaraz straszyć, ja zawsze chodze bez makijażu :P

Kira bo Ty jesteś młoda i piękna, to jeszcze Ci to uchodzi na sucho :36_1_1:

Ewciaa
Daffodil

Daffodil śliczny brzusio teraz wygląda jak mój, ja mam tak nisko właśnie

U mnie sam brzuch nie zmienił jakoś pozycji. Poznaję to tylko po tym, że mi się bardziej płasko pod biustem zrobiło.

mama2
LUTKA bylas wczoraj u lekarza??????????????///

byłam byłam. Wiadomości mam 2 :

zła: szyjka skrócona o około 80 %, tak czułam ze to częste stawianie się macicy przepowiada coś nei do końca dobrego :/

dobra: jest twarda i zamknięta, młody wazy 1900g czyli w 1,5 tyg przytyło około 220 g.

Teraz tylko musze wytrzymac conajmniej miesiac zeby nabrał ciałka. Mam zazywać nos-pę i magnez. Magnez mam 200 mg - do ilu na dobę mogę? I nospy tez ile?

mama2corun
Daffodil

no no ladny brzusio widac ze opadl.ale on faktycznie wydaje sie dodatkowo ze sie zmniejszyl

Zdecydowanie. Nawet M. od razu zauważył, a on mało spostrzegawczy jest :what: Ale w obwodzie przybył mi jeden cm, więc nie wiem czy to nie jakaś fatamorgana :hahaha:

Ewciaa
gunia43
Ewciaa

gunia moze u ciebie to czkawka, u mnie chyba nie bo ja czkawke czuje jak już pisałam wyżej i dość długo a to między nogami trwa pare sekund taki napór i puszczanie
Ewciaa - ja mam kochana jedno i drugie. I to sa 2 diametralnie inne odczucia. Jedno jest jak klucie albo jakby Cie pradem ktos porazil - bardzo nieprzyjemne dla mnie, a drugie to takie reguralne pulsowanie nawet przyjemne by bylo gdyby nie to, ze dziwnie ze promieniuje akurat na te okolice :-) i trwa jakes pare minut.

Gunia ja już sama nie wiem, ważne żeby było wszytsko ok jakoś to przeżyje jak mała daje mi w kość

Ewciu czkawke odczuwasz juz dlugo wiec pomylic z czyms innym juz niemozesz klucie w pochwie na moj chlopski rozum to mala uciska nerw jakis i to trwa chwilke jakby pradem koplo i przechodzi a ten nacisk na krocze ja tez mam i wydaje mi sie ze jest spowodowane obnizaniem sie dzidzi i takie uczucie jakby mialo dziecko wypasc bo wlasnie sie obniza tak ja to rozumie ja mam wizyte w pt i jeszcze to potwierdze a Ty w czwartek i tez dopytaj.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

lutka
Daffodil

chyba się obniżył, bo wyraźnie nie masz go pod zebrami. Poza tym wygięciekręgosłupa pierwsza klasa:36_1_1: a brzuszek wcale nie wielki, taki bardziej zgrabniutki.

He he rzeczywiście zrobiła mi się przeciwwaga z dupska :hahaha:

lutka
mama2
LUTKA bylas wczoraj u lekarza??????????????///

byłam byłam. Wiadomości mam 2 :

zła: szyjka skrócona o około 80 %, tak czułam ze to częste stawianie się macicy przepowiada coś nei do końca dobrego :/

dobra: jest twarda i zamknięta, młody wazy 1900g czyli w 1,5 tyg przytyło około 220 g.

Teraz tylko musze wytrzymac conajmniej miesiac zeby nabrał ciałka. Mam zazywać nos-pę i magnez. Magnez mam 200 mg - do ilu na dobę mogę? I nospy tez ile?

No to Szymuś też nam bardzo ładnie rośnie :36_7_8: A z tą szyjką co Ci lekarz powiedział? Że masz leżeć czy możesz normalnie funkcjonować? Najważniejsze, że jest twarda i zamknięta.

A co dawkowania to ja brałam kiedyś Magne b6, który zawiera 470 mg 3x1, ale wiem, że dziewczyny biorą nawet 3x2. Teraz mam tabletki, które zawierają 300 mg i 3x1 też mi wystarcza. Ja pewnie bym brała 3x2, bo nie ma tego magnezu dużo w tych Twoich tabletkach. Zresztą nadmiar od razu jest usuwany i się nie odkłada, więc magnezu raczej nie da się przedawkować.

no dużo dużo :/ al enie kazała leżeć, mówila ze do szpitala mnie nie kładzie bo jest twarda i zamknięta, sama wiem ze muszę bardziej się oszczędzać i więcej lezeć, wlaśnie przezz wzgląd na wagę młodego. Teraz cieszę się że nie zostawiłąm zakupów na ostatnią chwilę, choc pare rzezczy jeszcze trzeba dokupić.

Kira89
Daffodil

śliczny brzuszek :D fakt, obniżył sie troszke, ale teraz to już tak będziemy mieć, mój tez sie obniżył jakiś czas temu :)
e tam zaraz straszyć, ja zawsze chodze bez makijażu :P
Daffodil - dopiero teraz zauwazylam Twoje zdjecia. Nie wiem ale gdzeis mi chba cos umknelo.
Brzusiu taki w sam raz. Nie za duzy i nie za myla. Slicznie!

Daffodil
gunia43
isabela

:sofunny::sofunny::sofunny:
Bo chyba przekroczylam jakas magiczna liczbe i ze spacerowiczki stalam sie biegaczem. No Ty to masz "przesrane" sprinterko... Hahahhahha Jaki masz czas na 1000 metrow. Jeszcze troche a bedziesz smigajaca z szybkoscia swiatla :36_2_15::36_2_15::36_2_15::36_2_15:
HI, hi. Chyba do toalety na siku!!!! Wtedy to tak.

Gunia widzę, że pomyślałyśmy o tym samym :hahaha: Coś w tym w takim razie musi być :36_7_8:
No a jak!!! Sikanie wypelnia w koncu wiekszosc mojego dnia!!