Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, od wczoraj grzeczniutki, już sie nauczył robić kupki więc podejrzewam, że dlatego :)

a tak poważnie ronia to niedostałam się na studia i coś musialam robic, staż w Polsce zrobiłam (tyrałam za 400 zł w sklepie po 8 godzin (po tech. ekonomicznym)) tak więc wolałam wyjechac gdzies za granicę a że już mój chłopak a obecny mąż był w Czechach w pracy tak pojechałam za nim i tu zostalismy ale nie chcemy być tu na stałe, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, chcielibysmy wrócic do Polski ale narazie nie ma do czego :/

właśnie, gdzie WY wszystkie uciekłyście Dziewczynki?
ja wlasnie wrocilam od fryzjera i co chwila latam do łazienki przejrzec sie w lustrze bo zmienialam image (haha), mąż jest zachwycona a ja latam cała w skowronkach :D
zdjecia jakies zrobie jak z czoła mi zejdzie farba czarna ;)
ok lece bo teraz czas męża leci na kompie :/

martusia9876
no to super ze moge z kims pogadac bo moj M pojechal do castoramy ( chcial mnie wziasc ale nie chcialam jechac ) a ja sama nawet nie chce mi sie oglada m jak milosc , a ty co porabiasz ?

ja konkretnie to nudze sie i na zadumki dzis mnie wzielo ,a co mąz bedzie kupowal?Roniasek pewnie zaraz sie pojawi

Gość kwiatuszek9876

narazie nie ja bym chciala tak za 3 latka mala pojdzie do przedszkola i wtedy moge drugie na razie nie mamy waronkow na drugie w jednym pokoju w czworke to nie bardzo , a tez moze sie wyprowadzimy do wawy ale to narazie nic pewnego . Ty mozesz juz miec bo mala juz odchowana i wszystko . Czytalam troszke ksiazke tata i powiem ze tez ciekawa , pewnie matka wyjedzie a ojciec bedzie zajmowal sie dziecmi ? A jak mala Wikcia juz spi , moja juz spi, chodz myslalm ze pojdzie spac pozniej bo sie troszke zdrzemnela o 16 ale spala tylko 25 min
Roniu a ty co nawet do nas nie zagladniesz ????