Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu to bardzo smutne co piszesz ale moze jeszcze wszystko bedzie dobrze....wiesz zycie uklada tak przedziwne scenariusze...jak zabraknie mu corki i ciebie po jakims czasie moze skruszeje i wroci do was...tylko ten alkohol to przeklenstwo dzisiejszych czasow.jestem z toba sercem i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy jak sobie sama tego zyczysz.trzymam mocno kciuki

ninnare
MAMA ANIOLKA - o jej to masz nielatwo.. a mieszkasz sama czy z rodzinka?
mi by bylo bardzo ciezko zostac samej z dzieckiem. No ale masz racje, teraz takie czasy..

Aniu - co u Ciebie?

ninnare zeby tylko z jednym dzieckiem ja mam jeszcze 10 latka w sumie dwojka i caly dom na glowie i duze podworko jest co robic palic w piecu centralnym trzeba snieg odgarniac teraz bo straz miejska sie czepia jak chodnik nie odsniezony i nie obchodzi ich ze jestem sama ale coz zrobic .mam tylko pocieche ze latem do meza na wakacje jedziemy a raczej lecimy samolotem bo dla malego dziecka podroz samochodem jest ciezka a samolotem raz dwa .hmmm ciekawe bo ja mam lek wysokosci i nie wiem co z tego lotu wyjdzie hehe czy wejde na poklad samolotu hehe.boje sie jak diabli....jakos pusto dzis tutaj ale to juz tradycja jak tylko ja sie pokaze to zaraz dziewczyny zmykaja.aha mam juz glerie to zapraszam do ogladania.i pytanko od razu do lasek wszystkich-jak pozbyc sie tych 20 kilo nadwagi co mi zostala?maz mowi zebym sie nie martwila bo jest mi wdzieczny za poswiecenie sie dziecku bo cala ciaze lezalam plackiem i stad 30 kilo przytylam nie dotykajac nawet grama slodyczy widzial ktos takie dziwy???tylko mi sie moze to trafic.ale coz musialam ciaza zagrozona byla i pozostalo mi spore conieco hehe.wiec radzcie dzeiwczyny ja nadal karmie p[iersia wiec diety nie wchodza w rachube bo jak sie ostatnio odchudzalam to zemdlalam w koncu i skonczylo sie odchudzanie a latem mam wesele i musze wygladac jak czlowiek a nie jak pokemon hehe.swoja droga to juz majac 34 lata ciezej jest zrzucic niz dziewczynom 20-25 lat jak urodzilam syna 10 lat temu to tez w lipcu to zima juz nosilam ubrania sprzed ciazy a latem nowe kupowalam bo jak szkielet wygladalam nic doslownie nic nie robiac a tu waga jak stanela tak stoi teraz i rozpacz czarna.tak wiec piszcie dziewczyny w dolku jestem takim jak czarna dziura i wszystko do bani patrzec na siebie nie moge bo mam wrazenie ze zaraz spuchne jak baloni pekne hehe.pozdrawiam wszystkie was serdecznie i czekam wieczorem zajrze jak mi moje smarkuli dadza papa

witajcie dziewczyny
Musiałam nadrobic zaległości i odpisze w skrócie:)

ania2012
agulaf
hejka dziewczyny:))
ciesze się ze sie was aż tyle odezwało:))
MArtusia przy dzieciaczkach nawet jakby sie miało oczy w kółko głowy to i tak by się ich nie upilnowało, dobrze ze sie jej nic nie stało, i ze u gina wszystko OK.
Aniu bardzo ci współczuje, nie wiem co pisac bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji.Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że musisz myślec o Majeczce o jej dobrze to napewno bedzie ci dodawac sił w tych trudnych chwilach:)
Rekin czasami tak jest ze dopiero jak człowiek ociera sie o śmierc to dociera do niego że robił żle....

Dzięki Agulaf , wiesz co ja mam Natalkę :Oczko:

Aniu nie wiem ,skąd wzieła mi sie MAja, przepraszam za pomyłke:36_4_10:

Mama aniołka myśleze przy karmieniu piersia to zostały ci jedynie cwiczenia-dużo ruchu.Bo taj kaj pisałas wczesniej zadna dieta nie wchodzi w gre.

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

Heej :)

a ja tez przytylam ale po ciazy, w trakcie to niewiele ale jak juz jestem w domu to szalejemy z moim Lubym i jemu tez sie brzuszek pojawil no jakos tak wyszlo... moze pozniej jak skoncze karmic to sie wezme za jakas diete... u mnie to trzeba by wyeliminoac wlasnie slodyczei pieczywo mysle sobie.. no i cwiczyc jak kiedys.. Te wozkowe spacery jakos niewiele mi daja.. Wiesz, ja mysle ze tak spokojnie do tego trzeba pochodzic, wiem o c cho z tym patrzeniem w lustro tez tak mam jak przypomne sobie jk kiedys wygladalam.. Ale moj Luby tez mi mowi ze mu sie podoba a to b.wazne jest zeby od swego faceta slyszec mile slowa prawda? A poza tym wyglasz dobrze wydaje mi sie ze troche przesadzasz :) tutaj to sa naprawde otyle kobiety.......
MAMA ANIOLKA - ogladalam twoja galerie i rzeczywiscie masz aniolka! sliczne zdjatka!

Dziewczyny pozdrowionka niedzielne, zaraz idziemy na spacerek :)

http://www.alterna-tickers.com/tickers/786895.png

Hej dziewczyny

Wczoraj przyjechał Jacek, byliśmy na spacerze, rozmawialiśmy. Przyznam się Wam szczerze że później gdy pojechał trochę tęskniłam, ale na razie nie mam zamiaru się z nim pogodzić. Muszę teraz kierować się rozsądkiem a nie emocjami. On musi zrozumieć że nie może tak postępować i się zmienić.
Później odwiedzili nas jeszcze mój brat z żoną, także cały dzień miałyśmy z Natalką gości.

Życzę Wam miłego dnia :36_3_15:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Gość kwiatuszek9876

Witam u nas weekend minął bardzo towarzysko , bo w soboye byłam u znajomej a w niedzile na obiadek do teściów i póżniej gośćie wpadli do nas maza znajomi z córeczka no i jeden koloega z koleżanka :) Było bardzo fajnie bo siedzieli to 23,20 a mała położyłam spać u dziadków ale dopiero tak o 22 i tu się zaczeło mała miała wogóle już u teśćiów biegunkę i póżniej w domku też , ale miałam lek przeciwko więc jej dałam . Kiedy już prawie spała z babcią to się obudziła i zarzygała babci łóżko :(( masakra i myśle sobie dopadł ją jakiś wirus i nocka z głowy ale w nocy było dobrze , bo zrobiła tylko jedną kupkę i w ciągu dnia też . Mało tylko je ale pije dużo .
Pojechaliśmy jej także dziś kupić nowe papcie po domku bo mąż był ze mna u lekarza i powiedziała że buty maja być sztywne i mamy nie żałować kasy na nie , więc pojechalismy i mamy buty za 65 bardzo dobre . Ale się rozpisałam :)

Witam was wszystkie dawno mnie nie bylo ale coz ... zycie
W niedziele wrocilam od rodzicow z Wiktorią .Wczasy nam sie przedlozyly bo chorubsko nas dopadlo ale juz lepiej jest.Troche sie stesknilam za wami i mam nadzieje ze was nadrobie szybko choc napewno troszke to potrwa .
pozdrawiam was wszystkie

Gość kwiatuszek9876

Witam chorowito dopadl mnie wirus i padam najpierw mala w niedziele a teraz ja i moi rodzice masakra normalnie dom chrusow :(((
Ninnere sa to papcie po domku ortopedyczne jak przeczytalam w internecie nie kosztowaly malo wiec a Gabi bardzo ładnie w nichh chodzi i już się nie przewraca w nich tak jak w tamtych DANIEL kapcie profilaktyczne skĂłra jak nowe 18-19 (530568400) - Aukcje internetowe Allegro tu podaje ci link do tych butkow tylko my mamy inny kolor i przylepce sa czarne cale

ANIA ---JA po pierwszej ciązy miałam 2 stopnia było to 6 lat temu po drugiej ciąży tj,3 lata temu nie miałam wogóle, po roku zrobiłam i miałam 1 stopnia,teraz się zle czułam poszłąm do ginek i zrobiła mi cytologie i mam 2 stopnia i powiedziała ze jest w normie nie mam nic robić,Zapytała czy nie chce zrobić wypalanki i sie zastanawiam ,ale skoro stwierdziła ze cytologia jest w normie to narazie nie bede ruszać.
ANIU -dasz rade takie jest nasze życie raz z górki raz pod górke.Moja siostra też to przechodziła, mąż non stop pił az wkoncu stracił prace.mają dwójke dzieci było i jest jej ciężko teraz pracuje i tak popija szkoda w tym wszystkim jest dzieci,rozumie co przechodzisz i bardzo ci wspłczuje.musisz się wziąsć w garśc masz córunie i ona musi widzieć Twój uśmiech na twarzy.nawet w tych trudnych chwilach,TRZYMAM kciuki zeby ci się udało rozwiązać problemy,,,

http://www.suwaczek.pl/cache/a30f33254d.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1faa45c665.png

http://s2.suwaczek.com/20010901040114.png

witajcie!
Jakos nie mam ostatnio czasu, żeby tu wpaść, codziennie mamy gości odkąd wróciliśmy z Polski. Leon Mój Kochany ma stale katar i flegma mu siedzi w przełyku, kaszle z tego wszystkiego a ja bezradna. Dzisiaj bylismy u lekarki to pobierali mu krew z główki i wydzielinę z przełyku czy nie ma jakiejś bakterii w gardle a krew poszła do badań (w czwartek wyniki). Martwie sie o mojego Babelka i każdą chwile spędzam z nim. Dostał kropelki na rozpuszczenie flegmy i widze, że mu lepie, że mniej kaszle, mam nadzieje, że w końcu wyzdrowieje w 100%. Pozdrawiam!

Hej Kobietki!

Martusia - fajnie te buciki wygladaja i sensowny opis. juz sie wkrotce zacznie - buciki sukieneczki, potem lakiery tusze hehe male ksiezniczki :D

Goya - fajnie ze jestes, macie takie przedluzone swietowanie dzieki gosciom :) Tylko zeby Leonek wyzdrowial bo sie meczy maluszek :)

Rekine, Martusia - nie chorujcie!

Dziewczyny, my przeprowadzamy sie juz jutro wiec bede chwilowo odcieta od netu juz mi teskno buu :((
nie wiem czy jutro znajde chwilke na klikanko, zalezy jak dzis wieczorem sie uwiniemy.
Buziaki serdeczne dziewczyny!!

http://www.alterna-tickers.com/tickers/786895.png

juhu! jest tu kto?
ja nowu jutro do Polski jade przez tą biurokracje, jest wściekła jak nie wiem co! Ale chociaż przy okazji kkupimy fotelik do auta Leonowi bo już sie skubaniec nie mieści w małym.
A teraz sie chwale :D:
1) Dzwoniłam rano do lekarki, pierwsze wyniki sa wporządku (po drugie mam dzwonić popołudniu)
2) Przechodzimy dzisiaj na spacerówke :D
3) Leonek zaczyna przewracać sie na boki!!!!
No to tyle na tą chwile ;) Odzywajcie się bo ja tu tak sama....

Gość kwiatuszek9876

Witam my dzis pospalysmy do 9 ale widze ze mala to najchetniej by juz poszla spac :) Mgla u nas jak diabli ja dzis do pracy wiec pod wieczor pojedziemy dopiero na dzien dziadka .
Goya nawet nie mow mi o biorokracji . A jaka masz spacerówke ?

renata23
hej kobietki
dawno mnie niebylo ale nie mialam weny na pisanie
ale podczytywalam was regularnie
sciskam was wszystkie mocno i udanego wieczorka zycze
u nas juztro ostatni dzien szkoly i nareszcie ferie troszke sie odpocznie:36_27_2:

To cos tak jak ja, jak juz was nadrobie to już nie wiem co chciałam napisac, bo cała wena ucieka.
moj m wyjechał do wa-wy na 3 dni i jestem samam z małym i wieczorkiem nie mam juz na nic siły po prostu padam....

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś