Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam

My byliśmy dzisiaj na kontroli, Natalka już jest zdrowa. Dostała jeszcze na trzy dni Oscillococillum bo ma lekki katarek. Ale tak to jest wporządku.
Ufarbowałam przed świętami włosy miały być brązowe a wyszły czarne:36_19_2:. Kiedyś farbowałam tylko na jasny blond, naturalne mam ciemny blond a teraz niechcący mam czarne - no ale cóż :oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Gość kwiatuszek9876

bardzo sie zmnienilas po porodzie , mi kolezanka powiedziala ze wogole sie nie zmienilam . Bo wlasnie mowi sie ze po porodzie czlowiek sie zmienia .
A mala nie ma swojego pokoiku ? Ja tez sie boje co to bedzie bo my tylko na jednym pokoju wiec

Gość kwiatuszek9876

Masz fajnie bo widze ze mala ma duzo taki zabawek do bawienia z fishher preisa , a moja znow dostaje takie zabawki ze np. dostala juz wozek i lalki gdzie ja to narazie wogole nie interesuje albo lalke co spiewa gdzie strumyk plynie zwolna , miala baba kogota fajna ale gdzie dla niej to . A jak cos mowisz to ...

martusia9876
Masz fajnie bo widze ze mala ma duzo taki zabawek do bawienia z fishher preisa , a moja znow dostaje takie zabawki ze np. dostala juz wozek i lalki gdzie ja to narazie wogole nie interesuje albo lalke co spiewa gdzie strumyk plynie zwolna , miala baba kogota fajna ale gdzie dla niej to . A jak cos mowisz to ...

Większość zabawek kupiliśmy Natalce sami a od jakiegoś czasu po prostu mówimy jakie zabawki mają babcie kupować. Choć teraz dostała laptop edukacyjny, co jest jeszcze za poważnym prezentem. Lalkami też nie lubi za bardzo się bawić, wózek jej kupiła chrzestna ale też nie jest nim zainteresowana. Na wiosnę nam dziewczyny podrosną, więc może wtedy będziemy wychodziły z wózkami i lalkami na spacery:36_2_15:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob