Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Ronia gratuluje i zycze spokojnych oczekiwan na dzidzusia
Aniu zdrowka dlawsa zycze
Gdy nadejdą te piekne swieta,
kazdy o bliskich swoich pamieta,
Przesyłam gorące zyczenia,
Niech gwiazdka pomyślności
co zblysnie znow o zmroku,
zaprowadzi was do szczescia
w nadchodzącym Nowym Roku.
Zycze wam wszystkim Wesołych Swiąt.

Hej dziewczyny

My dzisiaj jedziemy na zakupy, Natalka zostaje z babcią.
Wczoraj byliśmy na kontroli u lekarza.
Odstaliśmy swoje - jak widać nie tylko w sklepach przed świętami gigantyczne kolejki:36_2_49:.
Natalka niestety nadal chora, choć od wczoraj nie było na szczęście już gorączki. Najgorsze jest to że nie chce jeść i źle sypia. Cały czas mam nadzieję że już w końcu to minie i wyzdrowieje.
A dziś ja obudziłam się z bólem gardła:glass:, co dziwne boli mnie tylko po jednej stronie.

Napisze jeszcze że wczoraj Natalka zaczęła nam w końcu już ładnie chodzić:smile_move:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

witam
ja tylko na momęcik
Roniu gratulacje, bardzo sięciesze ze tak wam sie udało i fasolka w brzuszku na świąta sie zagniężdziła:)
zyczę dużo dużo zdrówka i spokoju:)

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś się przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie
licząc dziury na suficie,
sami zresztą chyba wiecie,
gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia
w dniu Bożego Narodzenia.
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

życzy Agnieszka , Maciek i Bartuś:)

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

hejka
ach co za obrzarstwo w te święta, pełny brzuszek pełny:)
My byliśmy na 2 wigiliach u tesciów i u mojej mamy:) Bartus na pierwszej był BARDZO grzeczny, az sama byłam w szoku, na drugiej juz troche gorzej ale to zmeczenie dawało mu sie we znaki.
Musze wam się pochwalic bo mnie troszke nie było BARTUŚ MA PIERWSZEGO ZĄBKA zrobił mamusi prezent na święta:)
mam nadzieje ze po świętach wróce do normy zaglądania do was:)) i bede was mniej zaniedbywac:P
pozdrawiam

Bartuś

Ania - szczepionka bedzie w ten poniedzialek, przeniesli...
Mam nadzieje ze Natalce sie szybko polepszy, no i zeby Ciebie mocniej nie wzielo.. wirus jakis czy co...
Super ze coreczka chodzi!!! :)

Nasza poki co chce siadac a raz jak siedziala tak sie naprezyla ze .. wstala :D z nasza pomoca, ale zawsze :D

Rekine - ciekawe kiedy nasza zacznie sama siadac :))))
Agulaf - u nas tez malutkie obzarstwo.. niestety.. ale mile :)
Gratuluje zabka!!

Buziaki dziewczyny !!

http://www.alterna-tickers.com/tickers/786895.png

Witam dziewczyny
Jak u Was po świętach ?

Agulaf gratuluję pierwszego ząbka:brawo:

U nas już lepiej, Natalka już na szczęście jest zdrowa - w poniedziałek idziemy na kontrolę. Mi został jeszcze trochę kaszel i katar ale pracuję nad tym - obym tylko Natalki nie zaraziła. Święta spędziliśmy w domku, w pierwszy i drugi dzień świąt odwiedzili nas goście no i oczywiście święty Mikołaj :8_2_96:.

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

my byliśmy w rozjazdach, w wigilie u obojga rodziców. w pierwszy dzień świąt jeżdzimy zawesze do teściów , bo teśc ma urodziny, a w drugi dzień świąt do mojego brata na urodziny bo on je zawsze obchodzi z małym opóżnieniem...i tak zleciały nam całe święta:))
a co u Was gdzie się wszystkie podziewacie??

Bartuś

Gość kwiatuszek9876

Witam u nas tez rozjazdy że ; we wigilie byliśmy w domku , pierwsze święto do teśćiów drugie do dziadków jedych i drugich więc troszke było jeżdania . Mała bardzo zadowolona z prezentów .
AAgulaf gratulacje pierwszego ząbka powiem ci że normalnie niedawno patrzałam i mały miał pół roku a teraz 7 miesięcy ale ten czas leci że .

Witam wszystkie forumowe mamy. Jestem mamą 4 tygodniowej Dominisi. Dziś zarejestrowałam się na forum bo wydało mi sie ono bardzo ciekawe. Przejżałam kilka wątków, wyczytałam kilka fajnych porad. Mam nadzieję że z tym forum łatwiej będę rozwiązywała nurtujące mnie problemy dotyczące opieki nad córeczką. Więc raz jeszcze WITAM SERDECZNIE