Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

EDYTA1
goska
czesc wszystkim
edytka brawa dla julci w koncu juz pannica z niej rosnie
a u nas nudy nudy z malymi przerwami pogoda marna ,zimno i wietrznie a do tego ten snieg nadają a ja tak nie lubie zimy i sie juz boje ,bo straszny zmarzlak jestem.najwiekszą radośc ma mala bo juz sie nie moze doczekac kiedy snieg spadnie

gosiammm brawa dla kubusie juz kawaler nam rosnie

witaj gosienko ja to zaraz zmykam spac znieczulenie przechodzi i troche boli dzis zeby robilam osemki do wyrwania ale za tydzien chyba bo ten doktor co tak dobrze rwie bedzie za tydzien.gosiu to pojutrze bedziesz u nas to zapraszam na kawke i ciacho do mnie serdecznie naprawde czekam na ciebie.a moja julka dzis kapal sie pierwszy raz w nowej wanience tej co pokazywalam wam .udalo mi sie kupic tanio bo za 35 zlotych bo kobitka ma juz taka a te dostala i odsprzedala mi .alez mala miala fajna zabawe duzo miejsca wygodnie i mama nie trzymala tylko sobie lezala a mama mogla bawic sie z corcia hehe

Edytka mam nadzieje ze sie spotkamy i w koncu wypijemy tą kawe razem

[wiesz jakos sie uspokoila ale i tak maruda i terrorystka z talibami ma cos wspolnego chyba hehe bo tylko raczki i raczki.a nawet jak w bujaku siedzi to musze obok siedziec i sie bawic z nia bo jak tylko wstane to od rau eeeeeeee...hihi spryciula nauczyla sie.dzis tez mama ja pilnowala i synus do pomocy byl to 10 minut wytrzymala beze mnie a potem sie zryczala i musialam ja kolysac i na fotel i kolysac i na fotel ubaw mieli studenci heh a doktor tylko do nich uczcie sie jak to jest z dziecmi hehe.u nas nie wieje wcale jakos spokoj.tylko mroz zaczyna lapac bo rano szron na trawie byl i kwiaty mi calkiem pomarzly.a na kawke musisz przyjechac nie wykrecisz sie kochana

Witam was
u nas dzis bialo jest za oknem i strasznie wietrznie ,
mala zadowolona bo balwana bedzie lepic (tyle ze tego sniegu jest za malo)
ale ona bedzie lepic i choinke ubierac bo jak jest snieg to mikolaj bedzie i wes tu dziecku tlumacz!

Stawiam :kawa: dla wszystkich

Witajcie!
Juz prawie Was nadrobiłam, nie jest wiele do czytania ;)
W końcu wróciłam do domu! Jak ja sie ciesze! Bardzo teskniłam za J. ...
W Polsce było fajnie ale co chwila spięcia z mamą były bo mi Leosia mogła nosić 24h na dobę, już widziałam, że nie może ale nadal nosiła ;) Tato zaś... ach.. już dawno taty nie widziałam takiego szczęśliwego, śpiewał Leosiowi, opowiadał bajki, super!

Wczoraj byliśmy na szczepieniu jak pisałam (chyba) wyżej, Leoś troche sie budził w nocy i teraz próbuje to odespać ale coś mu niewychodzi :/
Wyobraźcie sobie, że Mój bąbel ma prawie juz 8 kg! kurde molek, masakra!

Mam do Was pytanko bo mnie kurde bratowa gnębi, że Leoś śpi bez poduszki, mama tak samo...Kiedy dałyście dzieciom poduche pod głowe? Wczoraj aż sie spytałam pediatry i mi mówiła, żebym coś pod głowe dopiro dawała jak dziecko skończy roczek.

dobra lece bo Leona mam na rekach...

Gość kwiatuszek9876

Witam sloneczkowa pogoda :))
Gosienko ja juz prawie po kawce musialam wypic na sniadanie bo z lozka nie moglam sie zwlec :)
Goya moja miala jak byla mala bo miala sapke pozniej jak zaczela spac na brzuszku i przewracac sie to jej zlikwidowalam i teraz tez nieraz ma ale to jak katar bo lepiej sie oddycha . Chodz ta poduszka to taka jakby jej prawie nie bylo .
Agulaf wszystkiego naj na pol roczku dla synke :))

dzien dobry dziewczyny.dzis z julka do kardiologa lece mam na 13 wizyte umowiona ciekawe co tam przekombinuja bo czepieja sie dziewczyny silna i w miare zdrowa to wynalazla szmery.sama ma szmery nie?hehe u nas dzis tez gosiu napadalo i synus sie ucieszyl tylko moj troche str=arszy a glupi nie wie ze to zaraz stopi sie hehe.a moja durna sasiadka ma schize na punkcie odsniezania i juz lopate szykowala chyba od tygodnia bo jak tylko widac cos bylo na dworze wyleciala odsniezac 2 milimetry sniegu hahaha normalnie myslalam ze padne ale ona ma cos z tym odsniezaniem .ja dzis od 5 na nogach moja ksiezniczka padla juz a ja co mam robic kawe wypilam i czekam az wstanie .dziewczyny co robicie po kapieli z takim bablem ona jest taka rozbawiona i ozywiona ze ubrac sie nie daje i zanim ja okielznam to zdazy zmarznac a nie poloze jej do cycy w samym reczniku a tak to katarek zaraz ma jak nie ubiore a wez tu ubierz ja to graniczy z cudem nawet syn do kapieli przychodzi i trzyma ja za nozki bo basen mi w pokoju robi hehe

Gość kwiatuszek9876

Edtyko to nagdzej w pokoju bardzioej jak mala tak szybko sie nie chce ubrac a z tymi nozkami to przestan niech dziecko sie wypluska a nie . Bo ty kapiesz w pokoju czy lazience ???? Moja nieraz jest rozbawiona ale bardzo szybko jej to przechoidzi jak dostanie butle :) ja nusze sie wybrac do ortopedy z mala ale zadzwonie po nowym roku bo pewnie nie zapisuja jeszcze tak jak dzwonilam do alergologa .

Gość kwiatuszek9876

EDYTA1
czy moze kupic szlafroczek taki frotte i niech w szlafroczku spi ?juz nie wiem jak tak dalej pojdzie to mi rozchoruje sie.a kapac musze codziennie bo jak tylko ominac sprobuje jeden raz to krzyk i rozpacz i rozglada sie za wanienka tylko skubana.poradfzcie czy tez mialyscie takie zywe srebra?

moja tez byla zywa po kapieli jak miala 4 miesiace i mam taki reczniczek z kapturkiem a;le zawsze udalo mi sie ja szybko ubrac bo nie patrzalam zbytnio ze ona macha nogami i rekami a jak M ubieral to bylo dwa razy dluzej ale i tak na to nie patrzalam bo moim zdaniem trzeba hartowac dzieci .

martusia9876
Edtyko to nagdzej w pokoju bardzioej jak mala tak szybko sie nie chce ubrac a z tymi nozkami to przestan niech dziecko sie wypluska a nie . Bo ty kapiesz w pokoju czy lazience ???? Moja nieraz jest rozbawiona ale bardzo szybko jej to przechoidzi jak dostanie butle :) ja nusze sie wybrac do ortopedy z mala ale zadzwonie po nowym roku bo pewnie nie zapisuja jeszcze tak jak dzwonilam do alergologa .

ja nagrewam w pokoju i tylko tam kapie ale masakra wszystko pozalewane mam caly dywam mokry ja zacznie pluskac myslalam ze wlasnie ubrac ja w ten szlafroczek i juz i nie wiem czy to dobry pomysl.a u nas zapisuja juz na nastepny rok nie trzeba czekac do stycznia.i nieraz jest tak ze w pazdzierniku kolejka juz na czerwiec hehe cudowna sluzba zdrowia.moze u was tez tak mozna?marta jak sie wstawia zdjecie jak np chce teraz wstawic tam gdziesie pisze tekst jak np teraz?alez ze mnie blondynka

hej ja jestem;)

od rana troche musiałm ukrzatnac bo zaraz teściówka przyjedzie
musze jeszcze zaprowadzic Patryka do przedszkola do tego robiłam obiad i tak mi ranek zleciał
nocke tez miałam niesamowita bo czekałam za Bartkiem tzn usnałam coś po 22
a o 1 sie przebudziłam i nie mogłam zasnac Bartek wrócł dopiero o 2 i niespałam do 4 a pobudke mały zrobił mi o 5.30 i od 7,30 juz nie spał
wiec kawka zrana juz zaliczona

wybieramy sie do marketu dzisiaj i może zaliczymy ta sale ale nie wiem jak długo teściówka bedzie siedziała u nas

pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/c8854520ec.pngpatryk
http://www.suwaczek.pl/cache/9eabe53f6a.pngdawid
http://parenting.pl/galeria/data/772/thumbs/Obrazki_839a.JPGhttp://parenting.pl/galeria/data/832/thumbs/Obrazki_1089.jpghttp://s2.pierwszezabki.pl/008/0084369b0.png?9840

Witam. Korzystając z popołudniowej drzemki mojej córeczki zapraszam na kawkę :kawa-woman:
Rekine życzę udanych zakupków

Martusia
nie denerwuj się - ja też chyba nikogo niezastałam:o_noo:

Moja Natalka zaczyna trochę kichać, mam nadzieję, że się nie rozwinie w jakieś choróbsko :mama: mąż też jakiś podziębiony - wszystko chyba przez tą pogodę :36_2_49:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

hej
Ja własnie wróciłam od mojej mamy, z rana musiałam jeszcze jechac karte czipowa (ta ze słuzby zdrowia) załatwic, bo do pol roku przyjmuja bez a nam juz duzo czasu nie zostało:))Pózniej mamie fryzurke musiałam zrobic bo juz strasznie zarosła i tak mi cały rane zlecial ze nie miałam czasu tu zajrzec.
teraz Bartus spi to mam chwilke , ale widze ze nikogo nie ma

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

renata23
hop hop gdzie wy kobiety jak ja jestem to was nie ma ale mam pecha:uff2:

No skad ja to znam witaj renia.a ja juz kupilam wanienke ta co wam pokazywalam i mala sie pierwszy raz kapala w niej i super ma duzo miejsca jak chlapnie nozkami to mi nie zalewa pokoju bo ma wysoki brzeg super jest i sama kapie i mam dwie wolne rece.mala zachwycona.moglam juz dawno kupic a nie trzymac za nozki zeby mi powodzi w pokoju nie zrobila. a ja szukam gosi bo ona ma jutro wizyte u kardiologa z mala ja dzis bylam i u malej szmer dalej jest ekg tez nie za dobre wszystko do obserwacji za 3 miesiace znow badania i echo alez sie wystraszylam i wez tu siedz spokojnie 3 miechy!!!!!!!!!!!!

EDYTA1
renata23
hop hop gdzie wy kobiety jak ja jestem to was nie ma ale mam pecha:uff2:

No skad ja to znam witaj renia.a ja juz kupilam wanienke ta co wam pokazywalam i mala sie pierwszy raz kapala w niej i super ma duzo miejsca jak chlapnie nozkami to mi nie zalewa pokoju bo ma wysoki brzeg super jest i sama kapie i mam dwie wolne rece.mala zachwycona.moglam juz dawno kupic a nie trzymac za nozki zeby mi powodzi w pokoju nie zrobila. a ja szukam gosi bo ona ma jutro wizyte u kardiologa z mala ja dzis bylam i u malej szmer dalej jest ekg tez nie za dobre wszystko do obserwacji za 3 miesiace znow badania i echo alez sie wystraszylam i wez tu siedz spokojnie 3 miechy!!!!!!!!!!!!

edytko nie martw sie wszystko bedzie dobrze napewno to niegrozne szmery z tego co wiem to gosia dzis byla u lekza z soba tak wyczytalam na forum wiec moze nie miec nastroju do pisania
gosiammm zakupy to najleprzy pomysl na odreagownie stresu

http://www.suwaczek.pl/cache/d3748dd32a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b4ac58ca24.png
http://www.suwaczek.pl/cache/ba4a1dd5bd.png