Skocz do zawartości
Forum

Pieczarkowe kapelusze Pana Kapelusznika


Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: Do dekoracji czerwona papryka - 1 sztuka, Rama Culinesse do smażenia - 1 sztuka, Sos w słoiku Śmietanowo-Grzybowy KNORR - 1 sztuka, bułki tartej do panierowania - 30 gramów, mąka do panierowania - 150 gramów, jajka do panierowania - 2 sztuki, Przyprawa w mini kostkach Pietruszka Knorr - 1 sztuka, jajka ugotowane na twardo - 4 sztuki, sera żółtego - 150 gramów, pieczarek - 0,5 kilograma. Sposób przygotowania:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...