Skocz do zawartości
Forum

ABC Gotowania Knorr, czyli jak poznać świat od kuchni i się nie sparzyć


Rekomendowane odpowiedzi

Jak poznać, czy produkt jest świeży? Po czym odróżnić od siebie różne rodzaje mięs? Co zrobić, aby jajko na miękko takim było, a omlet miał w sobie więcej z omleta, niż z podeszwy?Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w ABC Gotowania Knorr!To praktyczny internetowy poradnik dla kuchennych amatorów i specjalistów chcących doskonalić swój kulinarny potencjał. Wejdź na www.knorr.pl i z sukcesem rozwiązuj wszelkie kuchenne dylematy dnia codziennego.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...