Skocz do zawartości
Forum

pomocy z wózkiem!!!

Delfina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Dziewczyny jestem nowa i potrzebuję Waszej pomocy!!!! Może same jesteście zainteresowane a może znacie kogoś kto mógłby być;) Niestety wyjeżdzam za granice i jestem zmuszona sprzedać wózek mojej córci. sprzedam wózek 3 funkcyjny "emu delti" gondola używana zaledwie 3 miesiące, spacerówka nie używana nówka!!!, fotelik samochodowy z możliwością montażu na stelażu wózka 1000zl. Lekki, sterowny długa gondola przez co dziecko może ją długo użytkować, siedzisko spacerówki regulowane w wielu płaszczyznach. Fotelik z atestami nie brał udziału w zadnym wypadku samochodowym. Na wszystko jest gwarancja wózek zakupiłam w maju, małą urodzilam 27 lipca wiec teraz dopiero jest jego 3 miesiąc użytkowania. Jestem z niego bardzo zadowolona niestety muszę go sprzedać gdyż przenosimy się z mężem za granice i nie możemy mieć zbyt wiele bagażu, dla naszej malej będziemy musieli kupić wozek tam na miejscu. Zdjęcia wózka znajdziecie na allegro lub w gafice na googlach. Mogę rownież wysłać na maila. kontakt do mnie 792858229.

Weź pod uwagę że wózek nie jest bagażem :) Bagaz oddajesz przy odprawie wózek możesz zabrac aż do samolotu i tam go od ciebie wezmą oddając kiedy lot sie zakońcy. Ja leciałam jak mój synek miał 5 tygodni i żałuję że byłam niedoinformowana i nie kupiłam wózka w Polsce. A na lotnisku wózek to wielka wygoda. Nie bardzo można liczyć na ustapienie miajsca i nie raz trzeba kwitnąć z dzieckiem na rękach 2 godziny :(

"When the loved one becomes a memory, the memory becomes a treasure."
http://www.suwaczki.com/tickers/7u22skjoa8gvuhnr.png
http://www.suwaczki.com/tickers/tb73anlijox8178d.png