Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

apropo oskarów kiedyś inaczej to wyglądało siedziało sie z tata i bratem do późna w nocy aby oskary obejrzeć a potem jakoś człowiek potem tylko w necie sprawdził kto dostał hehe

A u mnei bez zmian dziś 37 dc mąż się do mnie nie odzywa nie wiem czemu, i nie chce powiedzieć chyba zamiast mnie on dostał @ hehe bo ma humorki. Ja natomiast mam hand-re spowodowaną brakiem pracy.
Jedynie co mnie pociesza to to że dostałam od lekarki skierowanie na hormonki. A tak to co tam wczoraj zrobiłam paprykarz szczeciński, nudziło mi się po 22 hehe, może dlatego ze ciągle oglądając filmy na lapku mam dośc komputera i szukam zajęć domowych. Wymyśliłam sobie że zrobię porządki w szafce z ciuchami i przejże co sie nadaje na mnie a co można oddać komuś.

http://s8.suwaczek.com/20070707040117.png

Gość Justina

a tak tylko pytam, bo ja mialam zawsze wszystko szczegolowo opisane w kalendarzyku, :lup:lacznie kiedy plamienia byly ( bo mialam z tym problemy w kazdym cyklu) Chcialam policzyc ile dni minelo od staranek do dzis:na:

Mosia dziękuje za pierwsza stronę :), trzymam za Was kciuki kochane żebyście były koło mnie i Justiny wśród ciężarówek :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Jak wam minął tłusty czwartek, bo mnie słodko dzisiaj. Zjadłam 4 paczki, przynajmniej dzisiaj było słodko, a tak to chodziłam po mieście i roznosiłam cv .
a to Fluidki dla pozostałych
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale cisza chyba wszyscy w tę ładną pogodę na spacerki chodzą.

http://s8.suwaczek.com/20070707040117.png

hej Mosiu :-)

Teraz mnie łapie PMS ;-( ja w poniedziałek idę na próbę do pracy :) a jutro szkoła niechce mi się iśc, szukam kiecki na komunię i nie mogę nic znalesc co by mi sie podobało, a jak się spodoba to CENA....
Moj M. z moim tatą pojechali cos robic do naszej malej chałupki :D łapią 100 srok za ogon a a myslę skąd na to wszystko nabrać :(

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj