Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

IWA23
A to coś na dobry humor "hit dnia" u mnie w domu.
Szymon położył się do łóżka i maca się po jajkach i liczy włoski i mówi do mateusza "mam 2 duże i jeden taki kawałeczek ....(pauza).... chcesz zobaczyć?"
Mateusz speszony "nieeee".
Miłych snów wam życzę ja mykam spac bo jutro na 7 do lekarza mam z synem :):)

:sofunny: :sofunny: :sofunny:

Ulala1986
mam pomysł- piekarnio- cukiernia z salonem piękności :smile_move::smile_move: można najpierw pomalować paznokcie a potem zjeść pyszne ciacho i napić sie kawkę :smile_move::36_2_25:

:36_1_11: a ja będę Waszą stalą klientką - dostanę rabacik;)?

Ulala1986
:36_2_58: uli jest smutno..., nawet bardzo.....
Stoję na korytarzu i leci kolega z przerwy bo jego kobicie wody odeszły.... Nie wytrzymałam i lezke wypuściłam...wszyskto wróciło... Jaj dawalam sobie radę przez ostatnie tyg to to było jak nóż w plecy... Bo i jeszcze z dniowki chłopak że żona w 13 tyg z 2 dzidzą... Za dużo jak na 1 godzinę...
Nie mam serca in mówić że mnie to boli bo jaj widzę jaj się cieszą to milo..A ja znowu na krew w piatek... Idę space kochane

:36_3_15: przytulam mocno , mocno!!!!!

Dzień dobry dziewczynki i miłego dnia życzę:)

Dzień dobry! :Kiss of love:

Dzisiaj się zmobilizowała i wstałam o uwaga uwaga 7:45! Jestem z siebie dumna! :lol:

Yvonek oczywiście, że dostaniesz rabacik i nawet kartkę stałego klienta :smile:

Uleńko tulę Cię bardzo mocno słoneczko Ty nasze kochane! :love: Pamiętaj - jesteś silną kobietką i dasz radę! Jeszcze i Ty będziesz Im się chwaliła, że będziesz mamusią! Wspomnisz moje słowa kochana! :wink:

Miłego dnia Wam życzę ::):

hih jak tez nigdy nie oddzwaniam- jak ktoś coć chciał to zadzwoni znowu :)
ja niedawno wstałam...z tego wszystkiego nawet nie chciało mi się wychodzić z wyra :36_2_24:

no ułozy ułozy...tylko mnie to tak boli bo on nigdy nie chciał dzieci i wpadli a teraz będą mieli synka- jak już nie mają, a ja siedzę tutaj sama.....wiem że dużo z was tez to czuje ale mnie akurat ta para dobiła....

Urszulo :Kiss of love: wiem o czym mówisz, wiem... Moja kuzynka wpadła, a miesiąc po porodzie znowu bum i była w ciąży... a teraz nawet nie wie gdzie jest ojciec jej dzieci... wiem jak to jest i jak bardzo to boli, bo ona nie cieszy się z tego, że ma te dzieci, a ja wszystko bym oddała, żeby zostać mamą...

Właśnie do mnie zadzwonił-został tatą. Cieszę się razem z nimi :-) jestem w pracy i nie mogę się poryczec.....znałam ciastka z czekoladą. Nie pomogło.. Już nie będę marudzic.... Muszę przejść z tym do porządku dziennego.....

Ulcia to jakas epidemia chyba. Wczoraj przyszła do teściów sąsiadka, ubaw miała po pachy, bo na wódkę przyszła ich zaprosić, bo ma co świętować - taki cudny wnusio właśnie jej się urodził. A mnie jakby nóż w plecy wbila. Poszłam się poryczec do łazienki,żeby nie widzieli. Mąż mnie dobił,bo był na służbie, więc mu w smsie opisalam sytuację,żeby się wyżalić, a on mi odpisał "w sumie, to nic się nie stało". Dziś wracam do Szczecina i nawet nie jest mi przykro, że się rozstajemy, tak jestem na niego zła i taki mam do niego żal.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Ehhh dziewczyny... U mnie wczoraj też nieciekawie było... Wieczór przepłakałam rozmawiając z mężem. Zaproponował, że się zbada bo może to jego wina że się nam nie udaje, a ja się niepotrzebnie być może faszeruje tabletkami i zamartwiam, że to ze mną jest coś nie tak. Ale jak tak nie podejrzewać, jak cykle nieregularne i badania hormonalne nie za dobre... Jak wspomniał o adopcji w razie złych badań, to nie wytrzymałam i się rozryczałam...
I jeszcze na dodatek tak 1-2 dni przed owulacją zaczęły mnie boleć piersi i będą tak boleć do okresu. A ten ból taki wkurzający, momentami palący... Znów zaczynam sobie wkręcać że to bardzo nie dobrze, że tak się dzieje, że to nienormalne. I tak co miesiąc...
Miłego dnia Kochane :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=44647
http://www.suwaczek.pl/cache/9c5237c786.png
http://ovufriend.pl/thumb/51b52775b73a1af59c1b061b8c585df1.png

oj dziewczyny....
Świeżynka-:love_pack: faceci nie rozumieją często bo to nie oni fizycznie przez to przechodzą...dlatego ja mojemu tylko opisałam sytuację ale w moje odczucia sie nie zagłębiałam.....
jeszcze dzisiaj sobie pofolgowałam z czekoladą i jedzeniem i czuję się teraz winna :hmm: .....jeszcze przyszedł do mnie menadżer z czekoladkami i jak zapytał co mi jest to nie wytrzymałam i poryczałam się....cóż....
Maryśka kochana buziaki dla ciebie :36_3_15: bardzo fajnie że podjął sam taką rozmowę, a nie jak niektórzy wypierają się że jak z nimi coś może byc nie tak.duma nie pozawala się zbadać... mój tez bez problemów poszedł się zbadać sam powiedział że pewno będą słabe bo pali. podniósł się za duchu po 2 zajściu w ciąże.
aj kobietki ja znowu dzisiaj na krew. dobrze ze mam wolne to pójde sobie na kawkę i na zakupy :smile_move:

smutasy moje kochane!!

przytulam każdą z Was z osobna i wszystkie na raz!
Wiem, ze jest trudno, wiem, że czasami macie wrażenie, że nic się nie zmieni, a wszyscy jakby byli w zmowie, żeby tylko ciągle rodzić, w ciąży być i mówić, że komuś się znowu udało.. i wiem jak to cholernie boli i wkurza..
wiem, że żadne moje słowa nie pomogą, więc wiedzcie, że jestem z Wami myślami i całym serduchem i przytulam, mocno, mocno!!!
buziole wielgachne dla Was kochane!!!:Kiss of love: