Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa
Yvonek on i pewnie mają płacone za podpisaną umowę i dlatego tak natarczywie dzwonią do ludzi. Ale ile można wydzwaniać to ja nie wiem. Skoro ktoś raz się wyłączył to po co dzwnić jeszcze milion razy :lup:

Do mnie jak dzwonią z jakąś ofertą to mówię że to tel męża i że go nie ma to oni na ogół pytają kiedy będzie to mówię za tydz :)

Witam :)

IWA23
Inkaaa
Yvonek on i pewnie mają płacone za podpisaną umowę i dlatego tak natarczywie dzwonią do ludzi. Ale ile można wydzwaniać to ja nie wiem. Skoro ktoś raz się wyłączył to po co dzwnić jeszcze milion razy :lup:

Do mnie jak dzwonią z jakąś ofertą to mówię że to tel męża i że go nie ma to oni na ogół pytają kiedy będzie to mówię za tydz :)

hej Iwa ::): ten pajac dzwonił z banku w sprawie mojego konta i jego ubezpieczenia, ja swoje, a ten mi swoje. Ostatnio w tej samej sprawie dzwonił do mojego m :sofunny: on mu podziękował to zadzwonili do mnie:glass:

Inkaaa
IWA23
Inkaaa

hej Iwa ::): ten pajac dzwonił z banku w sprawie mojego konta i jego ubezpieczenia, ja swoje, a ten mi swoje. Ostatnio w tej samej sprawie dzwonił do mojego m :sofunny: on mu podziękował to zadzwonili do mnie:glass:

To trzeba mu było powiedzieć że nic nie będziesz ubezpieczać bo ty swoje konto likwidujesz.

Ja miałam raz taką głupią rozmowe z gościem z t-mobail on mnie chciał namówić na nowy abonament więc mu mówię ze ja już napisałam rezygnacje (myślałam że go to zniechęci i zakończy ) ale on mi zaczął porównywać jak ja wyjdę na tym lepiej niż mając inny tel np na karte.

IWA23
Inkaaa
IWA23

To trzeba mu było powiedzieć że nic nie będziesz ubezpieczać bo ty swoje konto likwidujesz.

Ja miałam raz taką głupią rozmowe z gościem z t-mobail on mnie chciał namówić na nowy abonament więc mu mówię ze ja już napisałam rezygnacje (myślałam że go to zniechęci i zakończy ) ale on mi zaczął porównywać jak ja wyjdę na tym lepiej niż mając inny tel np na karte.

Oni zawsze mają gotową odpowiedź na wszystkie nasze wypowiedzi. Niech jeszcze raz zadzwoni to pożałuje :D

z nimi nie ma co kręcić, jak nie jesteś zainteresowana to trzeba wprost mówić nie dziękuję i nawet poprosić o powtórzenia, żeby upewnić się czy zrozumiał i jeszcze na koniec poprosić, żeby więcej w tej sprawie nie dzwonił, bo jak dasz im jakąś furtkę otwarta to będą dalej kombinować.

Inkaaa
IWA23
Inkaaa

Oni zawsze mają gotową odpowiedź na wszystkie nasze wypowiedzi. Niech jeszcze raz zadzwoni to pożałuje :D

Yvone
z nimi nie ma co kręcić, jak nie jesteś zainteresowana to trzeba wprost mówić nie dziękuję i nawet poprosić o powtórzenia, żeby upewnić się czy zrozumiał i jeszcze na koniec poprosić, żeby więcej w tej sprawie nie dzwonił, bo jak dasz im jakąś furtkę otwarta to będą dalej kombinować.

No ja w tedy w ogóle nie kręciłam bo naprawdę złozyłam rezygnację z abonamentu .Po za tym pamietałam ich nr więc nie nie odbierałam większości tel.

Yvone

dokładnie tak jak mówisz! :cheess:
muszę pomyśleć co upiec na weekend :kucharz: :D

Dziewczyny ja pracowałam w callcenter obsługującym klientów Play i to z mojej perspektywy wygląda troszkę inaczej. Tak naprawdę, to najczęściej wydzwania do nas nie sam konsultant, a nasz numer jest wybierany przez specjalny dialer z puli numerów w systemie. A co do formy rozmowy to zwykle jest szablon, do którego konsultant musi się dostosować, bo rozmowy są nagrywane i takie nagranie przynajmniej raz w miesiącu jest odtwarzane w celu oceny pracownika. Jak nie ciśniesz, nie masz parcia na sprzedaż,a w dodatku nie masz wyników, to możesz sobie szukać innej pracy, a o to jak już ogólnie wiadomo bardzo ciężko.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

olguson07
hej dziewczyny, weszłam na forum bo jestem załamana, myślałam że dam naturze szanse, ale mam dosc, ponad pół roku staramy się z mężem o pierwszą dzidzie i nic..dziś znów okres...teraz zaczełam myśleć o testach owulacyjnych, macie jakies doswiadczenie w tej sprawie?

Ja jakis czas temu zakupilam testy owu ale sama nie wiem co o nich myslec, chyba kupilam je bardziej z ciekawosci ::):
No i witaj ::):

Yvone
Izzys ech Ci faceci...;)
olguson07 ja o pierwszą dzidzię starałam się 3 lata, a teraz pół roku o drugą i też ciągle @ przychodzi. głowa do góry! dziewczyny na pewno podpowiedzą coś o testach, ja sporadycznie z nich korzystam.

Tym razem rozumiem go i wybaczam hi hi wstał o 5tej i przyjechal okolo 23ej

olguson07
3 lata :/ to mnie teraz pocieszyłas,... masakra.... jak dawalas sobie rade psychicznie jesli moge zapytac..?

Olguson ja o pierwszą dzidzię starałam a raczej staraliśmy sie 8lat ::):

Pozdrawiam...Iza
:angel_star:

15tydź. 27.02.12http://s10.suwaczek.com/201311064859.png
http://s6.suwaczek.com/201005221774.png

oj dziewczyny podziwiam was...ja po pół roku mam dosc czekania, a tu w latach..., bylam jakis miesiąc temu na wizycie i ginekolog mi powiedział ze dopiero po roku staran mozna robic testy na płodnośćm, teraz sie czesto mowi o tych problemach płodnosciach, ze coraz wiecej par nie moze miec dzieci, ze sama nie wiem, a w dodatku nie jem mięsa i boje się ze to tez moze miec cos wspólnego z naszymi staraniami, jak myslicie...

ja wiem, że jak się czegoś bardzo chce a się tego nie ma, to się nie spełnia to w człowieku narasta frustracja i bardziej wydaje mi się ten stres i to nakręcanie się przeszkadza niż nie jedzenie mięsa. ale specjalistą nie jestem, to musiałabyś swojego gina zapytać.
i fakt dopiero po roku robi się badania i sprawdza się co się dzieje.

Yvone
Inkaaa co za frajerzy. ja zawsze pytam się takich natarczywych- czy nie rozumieją po Polsku i ile razy jeszcze mi będą dupę truć.

Świeżynka hej kochana:) jak idzie z papierologią?

A dzięki Yvone powoli do przodu większość już skompletowana, pewnie jeszcze w trakcie coś wyjdzie. Stresa mam jak cholera, że ktoś będzie decydował o nas, a ja nic zrobić nie mogę :ehhhhhh:
Witaj Olguson mnie się właśnie po pół roku udało ( o ile można tak powiedzieć, bo straciłam ciążę) ale uważam, ze to bardzo szybko i lekarze też tak mówili. A co do testów, to korzystałam,bo nigdy żadnych objawów owu nie miałam, a cykle krótkie i nieregularne, ale odstawiłam, żeby nie zwariować i nie stresować tym wszystkim męża.
Co do diety bezmięsnej nie sądzę, żeby miało to jakiś większy wpływ.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .