Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Izabell Ty nie masz co robić z tymi testami moja droga? :ble:

Marysia jak lecą same to pozwól im lecieć, nie powstrzymuj ich w środku. O sąsiadów się nie martw, miejmy nadzieję, że są wyrozumiałymi ludźmi :hahaha: ja nie mam sąsiadów pod sobą bo mieszkam na samym dole, więc u mnie tego problemu nie było :wink:

Izzys
Maryska
Ostatnio często miewałam takie dni, że łzy się lały bez powodu.
Obawiam się, że jak będzie się to zdarzało coraz częściej to zaleję sąsiadów ;):hahaha:

No i dobrze...becz, kazda z nas nie raz beczała, to pomaga:36_3_15:

Ja w sumie już ostatnimi czasy nie ryczę :36_15_9: jakoś znudziło mi się to póki co, ale nie wiem na jak długo :lol:

Inkaaa

Marysia jak lecą same to pozwól im lecieć, nie powstrzymuj ich w środku. O sąsiadów się nie martw, miejmy nadzieję, że są wyrozumiałymi ludźmi :hahaha: ja nie mam sąsiadów pod sobą bo mieszkam na samym dole, więc u mnie tego problemu nie było :wink:

Napisałam, ze jak mi zostały to je musze zuzyć ::):, a ze nie czulam juz bolu w jajniku to zrobilam drugi ::):

Pozdrawiam...Iza
:angel_star:

15tydź. 27.02.12http://s10.suwaczek.com/201311064859.png
http://s6.suwaczek.com/201005221774.png

Izzys
Inkaaa

Napisałam, ze jak mi zostały to je musze zuzyć ::):, a ze nie czulam juz bolu w jajniku to zrobilam drugi ::):

Nie musiałaś zużyć, tylko chciałaś, a to jest różnica :ble: ja przestałam już zaopatrywać się we wszelakie testy, mam jeden ciążowy od Świeżynki, który schowałam w szafie i czeka na godzinę ZERO. Ale chyba sobie jeszcze poczeka :sofunny:

Justina
Inkaaa
Hej Justynko :Kiss of love: Kiedy idziesz do doktorka? ::):

Jesli w tym tygodniu nie dostane listu to musze zadzwonic i pogonic, w pierwszej ciazy pamietam, ze juz chyba w 8tc dostalam zaproszenie na usg.

To trzymam kciuki! Ja za tydzień w środę idę do gina i znowu do dentysty :Histeria:

No teraz zrobię już wszystkie. Ostatnio chodziłam regularnie, ale jeden raz mi coś wypadło i zrobiłam sobie przerwę i długo nie chodziłam. Brałam znieczulenie, ale ponoć ósemki tak bolą jak się robi...

Ja w ogóle nie mam odwagi ujawniać swojego oblicza na forum :hahaha:

Ja mam dziewczyny z wątku na fb, ale ani moje zdjęcia, ani zdjęcia mojego dziecka (o ile tak owe kiedyś będzie) nie wstawię na forum. Takie jest moje zdanie i tyle ::): Jak ktoś dodaje to jego wola, ja nie krytykuję takich osób, bo to Ich prywatna sprawa ::): ja nawet lubię oglądać zdjęcia dodane na forum, ale sama tego nie uczynie :wink:

Maryska
Hejka!
Dawno mnie tu nie było, ale potrzebowałam bardzo wyciszenia, odpoczynku... Nie zrozumcie mnie źle - nie od Was, tak po prostu. Ale śledziłam forum od czasu do czasu, także tak do końca nie potrafiłam się oderwać...
P.s. Trudno bez Was wytrzymać tak na dłużej... ;)

Hej Maryśka :36_3_15:
chyba każda z nas przechodziła prze okres wyciszenia sie od forum bo porostu nie było weny w pisaniu...
ja mykam spać bo dzisiaj kurs i egzaminy.:list: zgłoszę sie jako pierwsza na ochotnika i będe już miała z głowy.

właśnie skończyłam pisać z mamą na gg- po angielsku :sofunny: zaczęła chodzić na kurs to ją podciągam :smile_move:

Inkaa- no męża muszę zbierać z kanapy na góre spać :hmm: nie to że piany- nasza kanapa pochłania ludzi zmęczonych :sofunny:

no na mnie czas :36_3_15::36_3_15::36_3_15:

hej dziewczyny:)

Inkaaa współczuję bólu zęba i konieczności pójścia do dentysty, ja jak mam iść do dentysty to mnie paraliżuje ze strachu. a jak dziś się miewasz??

Izzys jak tam przytulanki by ły mimo wszystko? może jakiś sprinter jeszcze zdąży się zadomowić;)

Maryska super, ze jesteś. i powiem Ci z doświadczenia, ze forum uzależnia;)

Ula powodzenia na egzaminach:)

majkaka współczuję z powodu śmierci dziadka (*) bardzo mi przykro!

Świeżynka, mosia, Justina, :36_3_15:

miłego dnia! :Kiss of love:

Witam i ja! :wink:

Yvonek dziekuję, na szczęście czuję się już lepiej niż wczoraj. Ząb przestał boleć :yuppi: tylko wczoraj jak trzymało jeszcze znieczulenie to ugruyzłam się w policzek od środka i teraz mam taki poraniony, ale mam nadzieję, że za kilka dni wszystko się wygoi do końca i będzie dobrze :smile:
A jak Twoje samopoczucie?

Majka przykro mi z powodu śmierci dziadka... Trzymaj się kochana!

Inkaaa

Yvonek dziekuję, na szczęście czuję się już lepiej niż wczoraj. Ząb przestał boleć :yuppi: tylko wczoraj jak trzymało jeszcze znieczulenie to ugruyzłam się w policzek od środka i teraz mam taki poraniony, ale mam nadzieję, że za kilka dni wszystko się wygoi do końca i będzie dobrze :smile:

Inkaaa ciesze się, ze nie boli!
a ja trochę jeszcze kaszlę, ale tak to ogólnie dobrze się miewam i wyspałam się, bo Kalince odpuściły chyba ząbki na chwilę i już 2 noc bez kręcenia się przespała:)
jakie plany na dziś?

Yvone
Inkaaa

Inkaaa ciesze się, ze nie boli!
a ja trochę jeszcze kaszlę, ale tak to ogólnie dobrze się miewam i wyspałam się, bo Kalince odpuściły chyba ząbki na chwilę i już 2 noc bez kręcenia się przespała:)
jakie plany na dziś?

Mam nadzieję, że niebawem przejdzie Ci i ten kaszel. No to super, że się wyspałaś :lol: Ile Kalinka ma już ząbków? :wink:
Co do planów - miałam jechać do koleżanki na 17, ale jednak nie pojadę bo nie będę miała jak wrócić później do domu. Ł musi naprawić coś w aucie i nie będzie mógł po mnie przyjechać, a ostatnio autobus na moje ranczo jest po 18 i później już nic nie ma...
A Ty jakie masz plany na dzisiaj? ::):