Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa
Ula ja również gratuluję matury i cieszę się, że beta spada ::):

cinamoonka
ULCIA gratuluje maturki i spadeczku :36_3_15::36_3_15:

a już myślałam, że ten spadeczek to jest jakiś spadek, który po kimś odziedziczyłaś :hahaha: jakaś kasa, albo dom czy też jeszcze coś innego :wink: tak szukałam informacji co to za spadeczek, a to o betę chodzi :sofunny:

Pewnie już wszystkie śpicie co? :hmm:

Ja zaraz też idę :sen:

Dobrej nocy kochane! :Kiss of love:

taki spadeczek to tez pewnie by sie przydal :) mi rowniez no i spadeczek wagi jak najbardziej bylby mile widziany:lup::36_1_21:

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cx1hp58fyeab3.png

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=65615126149045d49.png

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Nie win za nic nikogo w swoim zyciu,dobrzy ludzie daja szczescie,zli-doswiadczenie. Najgorsi ludzie daja Ci dobre lekcje a najlepsi piekne wspomnienia

"NIGDY NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO, ŻE OSIĄGNIĘCIE WYMAGA CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE."

:angel1: 4.10.2011 [*]

Spadeczek? Czy moze mam jakąś bogatą babcię o ktorej nie wiem:hmm:
HihB-) ja właśnie po pracy wcinam salatke zaraz spac bo mam dzisiaj w planach wstanie koło południa i iść już zacząć nabywać prezenty świąteczne :-D ale to wyjdzie w praniu
Cinus zacznie ci mały biegać to zobaczysz jak będzie waga spadac :36_2_25:

ja tylko na chwilę.. @ świnia przyszła niestety:(
poza tym zdrowieję powoli, choć teraz dusi mnie straszny kaszel.
jutro jedziemy jeszcze raz na spotkanie w sprawie mieszkania, jak wszystko będzie ok to podpiszemy umowę. ciesze się bardzo, choć przeprowadzka mnie przeraża;)
miłego wieczorku:) i przepraszam za prywatę..

Hej Yvone ::): kobieto, nie przepraszaj bo za co? :hmm:

Przykro mi, że przyszła @... i cieszę się, że wracasz do zdrowia! :wink: trzymam kciuki, żeby z mieszkaniem wszystko poszło po Waszej myśli! ::): a przeprowadzkę przeżyjesz! wiem, że to nie jest jakieś super przyjemne, bo czynności z tym związane wymagają czasu, ale dasz radę! :Oczko:

oj Yvone nie przepraszaj :36_3_15: wstrętna ta @:36_2_24: trzymaj się ciepło i oby udało sie z mieszkaniem!!:big_whoo::big_whoo:
Inkaa ja zazwyczaj dodaje margaryny albo nie solone masło- zależny co kupiłam :d ale w 90% margaryne. no ale ja nie ucierałam nigdy z ajerkoniakiem :hmm:

Ula ja nigdy też nie robiłam z ajerkoniakiem, ale teraz mam kawowy, który stoi już jakiś czas i nikt nie chce go pić bo jest paskudny, więc pomyślałam, że dodam do masy :wink: wlałam szklankę, chodziaż czytałam, żeby dać dwie. Zobaczę jutro rano czy to jest w ogóle nadające się do jedzenia :hahaha:

Inkaaa
No zimnej bym raczej nie zmiksowała bo byłaby za twarda :lol: a Ty jak robisz ciasto to dajesz margarnę czy masło? :wink:

Ja miksuję margarynę w kostce tylko wcześniej trzymam ją na półce aby co nieco zmiekła a potem do tej zmiksowanej daję budyń .

IWA23
Inkaaa
No zimnej bym raczej nie zmiksowała bo byłaby za twarda :lol: a Ty jak robisz ciasto to dajesz margarnę czy masło? :wink:

Ja miksuję margarynę w kostce tylko wcześniej trzymam ją na półce aby co nieco zmiekła a potem do tej zmiksowanej daję budyń .

Iwa zrobiłam właśnie tak samo, a jednak coś się zepsuło... muszę to jeszcze rozpracować ::):

Justina
Inkaaa tylko jeden mi zostal:hmm:.......ciezki orzech do zgryzienia:smile_move:

jedz jedz :hahaha: smacznego! :love: