Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Yvone
no a u mnie nie wiem jak z chorobą, bo rzadko choruję, a jeśli już to rzadko w czasie @, wiec słyszałam, że to może wpływać i wolę poczekać. po co płakać przy jednej kresce:/
Iwa przeżyłam tyle spóźniających sie okresów, ze naprawdę nic mnie nie zaskoczy. gdybym nie była przeziębiona, pewnie już bym robiła, ale jak zrobię kilka dni później to chociaż będę miała kilka dni, żeby się połudzić;)

U mnie się @ nigdy nie spóźniała (oprócz ciąż) jeśli byłam chora bądź stres to przychodziła szybciej wiec może z tąt to moje zniecierpliwienie i już bym robiła :)

Ja z pierwszym dopiero zajażyłam że w ciąży jak mi się @ spóźniała,a z tamtą dwójką jeszcze przed @ czułam że jestem w ciąży i zaraz robiłam test nawet do @ nie czekałam,jak byłam z córką chciałam poczekać do @ a brakowało tylko tydz ale psychicznie nie dałam rady wytrzymałam tylko dwa dni i zrobiłam test.

hej Lidka :smile: dobrze, że już lepiej. Mówiła, że dzisiaj będzie lepszy dzień? mówiłam. Nie smuć się kochana. od Ciebie pójdzie @ do mnie, zobaczysz.

Co do przeczuć - to ja już z 20 razy miałam przeczucia, że jestem w ciąży i nic z tego, więc ja tam swoimi przeczuciami przestałam się kierować.

liduszka dobrze, że samopoczucie lepsze!

my Kalinkę zmajstrowaliśmy 16 grudnia, a ja już 5 stycznia czułam się ciążowo. mdłości, wrażliwość na zapachy, ciągle sikałam, odrzuciło mnie od alkoholu i papierosów, byłam senna, więc bardzo szybko przyszły objawy. wiem, ze każda ciąża jest inna, ale jak na razie aż takich symptomów ciąży nie ma, wiec raczej twierdze, ze nic z tego, a jeśli okaże się inaczej.. to tylko cieszyć się będę. a teraz oszczędzam sobie tego nastawiania się, ze skoro się spóźnia to coś na rzezy jest.

Yvone
Inkaaa
coś humor mi się zepsuł... :Płacz:

ale po co??

a jak się zepsuł to szybko mechanik potrzebny! co Ci pomoże??

mechanik :sofunny: to już mi chyba lepiej :cheess:

a tak poważnie - kiedy bym weszła na fb to wszędzie zdjęcia małych dzieci ech...

lidziu już Ci odpisuję :wink: tylko lece zrobić sobie kanapeczkę.