Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

liduszka51
Inkaaa
lidzia kiedy testujesz?

Jak do jutra się @ nie pojawi to zrobię test jutro.Tak bardzo się boję.Mam dziwne kłucia po podbrzuszu a najbardziej w jajnikach i nie wiem czy to objaw @.A jak myślisz lepiej chyba zrobić test rano nie?Bo to dopiero 1 dzień spodziewanej @ i teraz może nie wyjść.

Ja zawsze te testy kupowałam Fabryka Zdrowia - Quick Vue test ciążowy (dzidziuś) 1 szt
I robiłam o różnych porach ale nigdy rano,2 razy robiłam przed spodziewaną @ i zawsze mi pokazał prawidłowo nie zawiodłam się na nim.

IWA23
liduszka51
Inkaaa
lidzia kiedy testujesz?

Jak do jutra się @ nie pojawi to zrobię test jutro.Tak bardzo się boję.Mam dziwne kłucia po podbrzuszu a najbardziej w jajnikach i nie wiem czy to objaw @.A jak myślisz lepiej chyba zrobić test rano nie?Bo to dopiero 1 dzień spodziewanej @ i teraz może nie wyjść.

Ja zawsze te testy kupowałam Fabryka Zdrowia - Quick Vue test ciążowy (dzidziuś) 1 szt
I robiłam o różnych porach ale nigdy rano,2 razy robiłam przed spodziewaną @ i zawsze mi pokazał prawidłowo nie zawiodłam się na nim.

Iwa a te testy przypadkiem nie mają takiej śmiesznej pipetki do nabierania moczu? Bo ja kiedyś taki miałam i za chiny nie mogłam do niej nabrać moczu...

Inkaaa
IWA23
liduszka51

Iwa a te testy przypadkiem nie mają takiej śmiesznej pipetki do nabierania moczu? Bo ja kiedyś taki miałam i za chiny nie mogłam do niej nabrać moczu...

No taka gumowa u góry szersze a do dołu taka wąska rureczka.

IWA23
Inkaaa
IWA23

No taka gumowa u góry szersze a do dołu taka wąska rureczka.

no to ten test właśnie... co ja się namęczyłam z tą pipetką to głowa mała :36_1_21: ostatnio kupiłam w Rossmannie taki, że końcówkę zamacza się w pojemiczki, więc jest mniej zabawy.

IWA23
Ale te płytkowe to chyba wszystkie mają takie pipetki czy nie?
Bo ja używałam tylko ten co zalinkowałam ale jak córa miała się ur to mi wyszła druga słaba i kupiłam inny do sprawdzenia ale też płytkowy i też tam pipetka była.

tak, te płytkowe mają pipetki, ale akurat ten który linkujesz ma taką niewygodną tą pipetkę. kiedyś kupiłam taki, że bez problemu nabrałam, a z tym miałam zabawę.

Inkaaa
liduszka smakowice wyglądają ::): dużo jest z tym roboty? z jakiej ciasta je robiłaś?

fajny masz talerz :D

Ineczko ciasteczka baaardzo proste i mało przy nich roboty.
Ser biały mieszam z cukrem i rodzynkami.Smaruje ciasto francuskie cienko ta masą,
zwijam i kroje na plastry ok.2-3 cm.Na blaszkę,smaruję jajkiem i do piekrnika na 20 min.
200 stopni.A są bardzo dobre.

A talerz z całego zestawu,który dostałam od mojej mamy.:smile_jump:

Przepis na te ciasteczka wziełam z nowego programu "PYSZNE 25"
tylko za nic nie wiem kiedy on leci.Raz go oglądałam na TVN style i to była powtórka.Prowadzi ten program taka czarna dziewczyna-jurorka z MasterChefa.
Muszę pogrzebać w necie kiedy puszczają ten program.

http://www.suwaczek.pl/cache/3b92461a0b.png
http://www.suwaczek.pl/cache/8fd5a3da9a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/gann3e3k63u83qf1.png