Skocz do zawartości
Forum

Cynamonowa pokusa


Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 6 saszetek kawy zbożowej Anatol klasycznej ekspresowej, 250 ml śmietany kremówki (30%), 1 łyżeczka cukru pudru, cukier cynamonowy Delecta.Przygotowanie: Przygotuj 6 filiżanek o pojemności 200 ml. Do każdej filiżanki włóż saszetkę kawy zbożowej Anatol klasycznej ekspresowej i zalej wrzątkiem. Zaparzaj od 2 do 5 minut, w zależności od tego jak mocny napar lubisz.Śmietanę kremówkę ubij mikserem z cukrem pudrem na puszystą masę.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...