Skocz do zawartości
Forum

sprawdzone oferty pracy chałupniczej!!!!!!!!!

Gość myszka19842

Rekomendowane odpowiedzi

Gość myszka19842

witam was kochane!!!!!!!!!!!!!
chciałam sobie dorobic w domku i ciągle trafiam na jakis oszukanców!!!!!!!!!!!!!!
moze któras z was ma jakies sprawdzone oferty pracy chałupniczej!!!!!!!!!!!!!!!!
zapraszam:Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech:

Witam Cie Myszka !!! Powiem Ci , ze te wszytskie oferty pracy chałupniczej to tak zwany pic na wode ja kiedys kleiłam kartki okolicznosciowe narobobiłam sie nieziemsko a zapłącili mi tyle co kot napłakał ludzie ktorzy zazwyczaja daja taka prace sa wyzyskiwaczami i zeruja na tym ze kazdy kto siedzi w domu i nie ma innej stałej pracy chwyta sie wszytskiego czego moze . Osobiscie nie polecam Ci tego .Jesli o mnie chodzi teraz wziełam sie na sposob i robie w domu gipsowe aniołki na sprzedzaz , poza tym dobrym pomysłem jest tez alegro kupuje uzywane torebki firmowe i wystwiam na alegro , mimo tego ze mam stała prace ale wiadomo kazdy chce sobie dorobic tym bardziej , ze teraz wszystko tyle kosztuje .Zachecam Cie do tego abys sama wynalazła jakis patent napewno bardziej ci sie to opłaci a i satysfakcja bedzie wieksza .Powodzenia :) !!!