Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Olimpia śpi, my z mezem winko otworzymy jak tylko polozycie swoje pociechy lulu :)

Moniq-no ja nie wiem czy sa takie spiochy o ktorych bloomoo pisala?? wszedzie tylko te co na fotkach pokazala kronkis. a jak szukam i czytam to proponuja te z tylu zapinane ale ze 2 nr za duze zeby latwo bylo obslugiwac.Tak nam szkoda i z m wszedzie szukamy tych spiochow ale pomalu trace nadzieje i proponuje te z tylu zapinane i najwyzej rozciac w kroku i guziki wstawic czy cos :(nie mam pojecia....bu :(

a ja nie wiem, w minute zalapalam takiego mega dola ze tylko siedze i lzy mi sie leja..
normalnie nie wiem nawet kiedy mi on na leb spadl............
musze sie szybko pozbierac bo jak tak pojdzie dalej to sie na smutno dzis upije a potem to juz w ogole bede nie do pozbierania....

fajnie olimpia, ze herbatka pomogla, a monologi to ja tez czasem pisze, trudno. potem dziewczyny maja duzo do czytania

monikouette
a ja nie wiem, w minute zalapalam takiego mega dola ze tylko siedze i lzy mi sie leja..
normalnie nie wiem nawet kiedy mi on na leb spadl............
musze sie szybko pozbierac bo jak tak pojdzie dalej to sie na smutno dzis upije a potem to juz w ogole bede nie do pozbierania....

fajnie olimpia, ze herbatka pomogla, a monologi to ja tez czasem pisze, trudno. potem dziewczyny maja duzo do czytania

zakopuj dola szybciutko

ja za chwile wysylam Szymka do spania (odbija mu sie jeszcze wciaz) i licze ze wyjatkowe suslowanie w dzien nie zakloci jego rytmu
Mialam wieczorem nie zagladac ale choc na troche wpadne :Śmiech: powiedzcie mi tylko bo chyba przeoczylam, jak zrodzil sie pomysl i czy jest jakas okazja?
Moniq ale mialas popoludnie, gorszy dzien M?
Olimpia tez mysle ze z braku laku... lepiej wieksze z klapka do ew. przerobienia
Emma ja ogolnie nie przepadam za mierzeniem i szukaniem ubran, ale latwiej odkad jest B bo on zawsze cos wynajdzie, zmusi mnie do przymiarki (tak jak dzis bylo z kurtka) a potem to moje ulubione ciuchy

Ann
Olimpia apeluje o zmiane zdjecia w podpisie na aktualna wersje z grzywką

Ann-obiecuje że zmienie :) ale jutro jak tylko dziecko wstanie żebym mogla zrobic aktualna fotke :)

nefretete
tak moim marzeniem bylo zawsze tak tanczyc

czemu sie nie ziscilo???jesli wolno spytac oczywiscie :yes: