Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochane :Podziw: :Całus:

Ja tylko przelotem w Warszawie. Na razie mieszkam u teściowej i nie wiem jeszcze jak długo tam pobędę. Jutro mam wizytę z Alą u pediatry - kontrola wagi i wzrostu.

Niesamowicie za wami tęsknię i za naszymi rozmowami, obiecuję że jak tylko będę w nowym, wykończonym mieszkanku to będę już systematycznie na forum.

Gratulacje dla Inki i wielka buźka :Całus: :Całus: :Całus:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

ann, sliczne zdjecie Twojego duetu!

martusia, jaki przystojny BArt!!! (poki nie simpson to ok)

bloomoo, moj Noas choruje czasem na uszy jak ida zeby, u Natanka to bylo notoryczne... zab=zapalenie ucha

oli, fajne plany na Swieta, u nas zadnych planow na najblizsze pol roku, w leb sobie strzelic, kasa z urlopu pojdzie na mandat a na urlop zostajemy w domu, po prostu R E W E L A C J A :(

mada, znajdziesz sukienke, znajdziesz....

serdecznosci miesiecznicowe dla dzieciaczkow!!

zdrowka chorowitkom!!!

hej
u nas lipa, niunius ma katar i goraczke 38,5 w dzien strasznie marudził, teraz spi, je mało, chociaz soczek jakos pije, przed spaniem dostał syrop na zbicie goraczki, ciekawe jak będzie spał ... do tego maz dzis w nocy wyjezdza do niemiec i wróci chyba w piatek...
monik naprawde mi przykro...
blomoo zdrowka
Ann super duecik :)
martusia fajne złobkowe zdjęcie :)
miesięczniaczkom najlepszego

http://b2.lilypie.com/zuhrp1/.png

http://b5.lilypie.com/D07ep1/.png

no, damy rade, na pewno ale jakim kosztem...
my to pikus ale dzieci przez to wszystko ucierpia, zero wczasow, wakacji, z domu sie nie ruszymy jak wszyscy beda wyjezdzac.... bo trzeba moc sie zapakowac z dwojka dzieci zeby gdzie pojechac, nawet jakby byl ktos chetny zeby pomoc...
rano kazdy z nas odstawia jedno dziecko do opiekunki a drugie na swietlice, po pracy ja wychodze wczesniej zeby zdazyc odebrac dzieci w przedszkolu a K wraca ze znajomym

Gość Olimpijka

Moniq- przykro że tak wyszlo....... do 20 wrzesnia jestesmy w irl pozniej 2 tyg na Majorce zatem zapraszamy na zieloną wyspe :) może uda sie jednak gdzies wybrac :)
5m-cy bez auta to masakra jakas.........jesli mogę jakoś pomoc to wal smialo

oli, dzieki, nawet nie wiem o czym myslec jak co organizowac, wiec o pomoc nie poprosze bo nawet nie wiem w co rece wlozyc
rzadko mnie sytuacje przerastaja ale teraz jakos nie tyle ze mnie przeroslo co jest mi tak zal..... wlasciwie to tylko tych wczasow nad morzem, w sumie bylo to nic wielkiego, zaledwie tydzien nad morzem w malutkim domku o 7mkm od wybrzeza,, Natanek tak sie cieszyl ze bedzie sie kapal w morzu, na plazy itp, az mi lzy leca jak o tym mysle... no ale nie ma wyjscia, nawet jakbysmy pojechali z kims za kierowce to tam nie ma miejsca zeby byla jedna osoba wiecej..)
juz o tym nie mysle bo sie powiesze....
trudno :(

jutro bede dzwonic do prefektury czy nie da sie czegos zmienic, kiedys slyszelismy ze istnieje mozliwosc zaplacenia wiekszego mandatu i obnizaja czas wstrzymania prawka, tylko o ile i skad na to wziasc kase... ale to inna sprawa... nie bardzo wierze ze cos sie uda zdzialac bo tu raczej bez odwolania ale kto wie..
dam znac jak sie czegos dowiem

Gość starletka

moniq oby się udało coś załatwić - mogę tylko trzymać kciuki...

a co do wakacji to... chyba wiem o czym piszesz.. my obiecaliśmy Natalce w styczniu a ona do tej pory pyta czy jedziemy bo już słoneczko świeci i jest ciepło.. :(