Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Dziewczyny strasznie milo ze sie martwicie o nas :) wiec napisze ze kolorowo nie jest...............
niebo nam sie obnizylo i zaczyna sie walic......zaczelo sie od auta,pozniej opiekunka,ja teraz podpisalam kontrakt ze sklepem i wrzucam im nasze szpargaly,do tego biegam a nawet latam miedzy prawnikiem a J&P(ci co mi marzenie zepsuli) i ubezpieczalnią. Do tego polskie mieszkanie mam do wynajecia od 1 lipca bo konczy sie umowa i studenci sie wyprowadzaja i musze zalatwic ekipe remontowa nota bene żeby to wynajać i na dzialce mi ciągną kanalizacje i robia obok droge i zalatwiam podpis elektroniczny notarialny i jeszcze na dokladnke to mieskzanie drugie co tu kupilismy musze wyposazyc do wynajmu...........................ale to nie koniec moje dziecko zaczelo samodzielnie kroki stawiac i rwie sie do biegania wiec nie am mowy o odpoczynku po powrocie z pola walki ........ to tyle u mnie ale sie nie martwcie.....miesiac dwa i ogarne ten burdel :) :D

Mada-wiem ze to teraz nie brzmi ekscytująco-ale zobaczysz jak bedzie cudownie kiedy B wróci-takie rozstania mimo wszystko wnosza duzo do związku-wiem bo K pracował w Wawie a ja w Krakowie i widywalismy sie tylko raz, dwa na miesiac przez 4 miesiace...(bo gdy on mial wolne to ja zwykle byłam w pracy) ale kiedy sie juz widywalismy to kazda minuta była cenna:)zobaczysz 1,5 mies szybko zleci i niczym sie oglądniesz bedziesz zasypiała obok męzulka:)
Olimpijka-głowa do góry-czasem tak jest ze jak sie skumuluje to wszysto co tylko sie da, mam nadzieje ze połowa problemów rozwiąze sie sama...a ze Olisia taka zwinna to powód do dumy. Wierze ze ciezko załatwiac rzeczy na odległosc....ale jestes tak obrotna osobą ze na pewno sobie poradzisz-trzymam kciuki

teraz to juz spadam....a Ty Mineralka tez marsz do łózka...:Oczko:

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Olimpia :Niewiniątko:spokojnie Kochana!!! dasz rade jak zwykle spiewajaco!! ja tam akurat o Ciebie jestem spokojna. Nie daj sie tylko temu wszystkiemu powalic, bo to najgorsze. Wielka buzka dla Ciebie!!!!!!
Inka wiem, ze to nie dlugo, ale jakos mi go brakuje bardziej niz za poprzednimi wyjazdami.... Czasem mysle, ze jestesmy do siebie za bardzo przywiazani... :Szok:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

ufffff
przebrnealm przez 13 stronek :duren:

bedzie w telegraficznym skrocie ale najpierw

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/maii_7_.JPG
dla tej malutkej kruszynki ktora pojawila sie wsrod nas!!
Inus, kochana, mocno Cie sciskam i jestem naprawde szczesliwa, ciesze sie razem z Wami!!!

poza tym przeczytalam wszystko ale czazsu brak koszmarnie :(
gda, zdjecia malej przesilczne, i faktycznie kobiety wszystkie do siebie podobne!!
justyna, poplakalam sie jak obejrzalam zdjecia! meza gratuluje ale pomyslow na przyszlosc nie zazdroszcze, pewnie bedzie sie z czego jeszcze smiac!!

gosiu, ciesze sie ze chrzciny sie udaly, zdjecia przepiekne!!

paula, Twoja mloda tez rewelacyjna, pies jako zabawka interaktywna, u nas do tego sluzy ryba w akwarium i koty :)

ala, jak milo zobaczyc i Twoja dziecine!! sliczna!

k8i, ciesze sie ze udalo Ci sie z nami troche pobyc, nacieszylam oczy zdjeciami Patyczaka!
i do tego sliczny nowy avatarek!!

patusia, sil na komunijny czas! dacie rade!!

madus, mnie podobala sie najbardziej ta pierwsza sukienka, ale dasz znac jak tam po lowach :)
co do p; Joli, podstawa jest zaufanie i konsekwencja, tak z dziecmi jak i z rodzicem, jesli ona faktycznie nie lubi robic jak kaze "pracodawca" to czerwona kartka i niech zlazi z terenu!! szkoda ze przychodzi Ci sie z tym meczyc bez B.... ale wiem ze i tak dasz rade! a co do mamy, no to niestety tak czasem bywa, ja mam w sumie toszczescie ze moja m jest daleko bo pewnie czesto by mi sie wtracala, za to tesciowa mam super i ona nigdy sie nie wtraca :)

oli, nazbieralo Ci sie roboty kochana ale sie o Ciebie nie martwie, zae tak powiem, nic to dla Ciebie, ogarniesz, inni sie borykaja z wiekszymi problemami natury odwrotnej wiec wiem ze Ty sobie poradzisz
a i Ty zmienilas suwaczek czy mi sie przywidzialo??

co do prezentow na DD, tutaj nie ma a do tego Natanek ma urodziny 2tyg po, wiec nie swietuje za bardzo. co do zabawek jakie widzialam to nie polecam tego slimaka, u nas sie nie przyjal i sprzedalam go niedlugo po tym jak kupilam, no ale to moze u nas..
a co do tego "wozka" co sie popycha, z tymi kulkami na przodzie to u znajomych byl i jest super!!
moja mama kupila Noasiowi jedna zabawke, dostanie ja w ten week end, nie mam sily szukac na allegro, ale wydaje mi sie ze fajna :) nazywa sie warszatat z narzedziami z Fischer price

kto doszedl do konca mojego mega posta, gratuluje!!

a teraz szybciutko co u nas,
nocki do bani, co druga noc placz i nerwy bo zeby ida bolesnie, G2 sa tuz tuz a jedynki tez czuc, wiec ze ida hurtem to boli... no a do pracy chodzic trzeba i juz nie wiem jak sie nazywam
do tego mnie nadal boli gardlo ale juz lepiej, od wczoraj rozwala mi glowe, mam nadzieje ze do jutra mi przejdzei bo dwa dni pod rzad to max jak dla mnie...
jutro ide do pracy tylko rano a po poludniu ide wreszcie zalozyc Mirene, zwlekalam ale jutro juz zaklepane :)
poza tym wszystko ok, w domu mnost-wo roboty, K ciagle pracuje na zewnatrz bo trzeba bylo wylac plyte na altanke w ogrodzie wiec zero pomocy w domu przy dzieciach, ale juz niedlugo powinno byc po wszystkim, za 3tyg robimy urodziny Natanka, intensywnie szukamy prezentu, za duzo pomyslow a za malo funduszy...
za 2 tyg zapadnie decyzja czy Natanek przeskakuje jedna klase w przedszkolu i zamiast do gr sredniej pojdzie do starszakow, zobaczymy co w ostatecznosci zadecyduje wychowawczyni...
pogoda do tego jest fajna wiec po pracy probuje przystosowac Noasia do rytmu "ogrodowego" czyli ze mama pracuje w warzywniaku a on sobie radzi na tarasie z pomoca brata :) idzie nam dobrze :)
z postepow nie ma za duzo, moje chodzikowe dziecko opanowalo wszystkie przejscia w poprzek i po prostej... wchodzi wszedzie do WC wlacznie, ostatnio ogladal kaczke WC co ladnie pachnie :lol: no i papier toaletowy, rutyna :sofunny:

to tyle ma dzis, ide doczytac inne watki a potem ide spac:)

buziaki moje kochane!!

Gość patusia23

Witam Kochane,mimo szybkiego pójścia spac padam Zuzanka o 2 w nocy usiadła w łóżeczku i jak zapaliłam lampkę popatrzyła swoimi oczkami i wystawiła rączki (normalnie jak tu byc złym jak Ona taka kochana):Śmiech:

MADALENKA
brawo dla Kajtusia :Całus:zobaczysz czas rozłąki szybko minie:Usteczka:

ANN brawo dla Szymiego :Całus:

PAULA brawo dla Oliwci (no to teraz będzie wszędzie):Psoty:

OLIMPIJKA no to masz Ci los wszystko na kupe się zwaliło (ale kto jak kto Ty dasz radę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&)no i buziak dla Oli:Całus:

STARLETKA
dentysta się kłania

MONIK Noas śliczny na zdjęciu :Podziw:no i siłek dla Ciebie na ten czas

Moja Kinia (Zuza)raczkuje po całym domu wszędzie jej pełno,robi demolke Natalce w pokoju wstaje gdzie się tylko da i jest się czego chwycic a wczoraj zaczęła wstawac na głowie i się cieszy (pozycja jak do fikołka):Psoty:

Miłego Dnia

Witam
Madalenka brawa dla Kajtka
Paula witamy wsród byłych czołgistów u na sten etap trwał tydzień
Olimpijko moja kochana nasz bisnes women siłek napewno wszystko ogarniesz a jak będziesz miała dołek pisz:Całus:
moniq ja zobaczyłam to zdjecie twojego synusia z kwiatkiem to łzy mi w oczach stanęły swoja droga to chyba mam powrót baby blusa :Psoty: sił i sił jak to jest reszta sie ułoży
I Ann droga również ogromniaste brawa dla Szymuli oby tak dalej
a u nas regres w zasypianiu w sumie dziecko odmawia współpracy zasypiała już sama a teraz naet na raczkach nie chce ogólnie to wogóle nie chce spać mamy znów katar najprawdopodobniej alergiczny ida zęby jedyki górne wiec wszystko naraz wczoraj nie mogła usnąć wieczorem normalnie ryczałam nad nią z bezsilności i tyle mękolenia
zapraszam na poprawiającą humor:kawa::kawa::kawa:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość starletka

justyna@
Skarletko ja juz ponad miesiąc latam do dentysty i to jeszcze nie koniec a tez zaczeło si eod bółu zeba

mnie czeka zabieg na który teraz nie mogę sobie pozwolić ...

ale jakoś sobie poradzę nie będzie mi tu ząb "podskakiwał" ;)

Gość Olimpijka

Dzien dobry :)

Moniq- kwiecisty chlopczyk cudowny a Ty walcz z choroba no i sil na ten ciezkawy okres :)

Patusia,Justyna-no nie tak łatwo ze mna coś zdzialac i staram sie jak moge panowac nad tym wszystkim ale dzisiaj rano jak biegalam i ustalalam w glowie plan dnia to nie wiedzialam od czego zaczac tyle tego :) no ale jakis plan jest wiec zaraz zaczynam........ale najpierw pyszna kawka :)

Mineralka-wspolczuje ja mam dyspense na sprzatanie obecnie hehe

Patusia- no Kinia zuch dziewczyna

Milego dnia