Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
zyjemy tylko mamy baaaaaaaaaardzooooo aktywne dni ostatnio, wyjazdy i zdobywanie nowych umiejetnosci :Padnięty:

W weekend wyszly dwa lub trzy zeby (juz sie gubie kiedy co sie dzialo i co juz Wam pisalam)...
w kazdym razie Jula ma juz wszystkie jedynki i wszyskie dwójki, razem osiem sztuk uzębienia :Śmiech:

Dzisiaj nauczyła się stawać w łóżeczku i pokazała mi tą nową sztuczkę kilkanaście razy w zaledwie 3 godziny, więc podejrzewam, że od dziś stojąca Julka to standard :)

Wcześniej bałam się ją puszczać na gołą podłogę (ze względu na to, że skacze w dal i ląduje na pyszczku) ale dziś założyłam jej szelki do nauki chodzenia (ale nie na nózki, a odwrotnie, na klatkę piersiową) no i śmigała jak na wyścigach, baaaaaaaaaardzo jej się podobało i ciągle chciała "jeszcze" :)

Po raz pierwszy kąpałyśmy się razem w wannie, ale było szaleństwo :D

Byłam z nią w pt u lekarza i niestety prawdopodobnie Jula ma nietolerancję laktozy :( (permanentnie zielone kupy i zmiany skórne) i od piątku wieczora pije Bebilon HA. Niestety kupki stały się jeszcze gorsze (doszedł śluz i bardziej zielony kolor i biegunkowa konsystencja), poczekam jeszcze 1-2 dni i jeśli się nie zmieni to znów do lekarza (podobno po gwałtownej zmianie mleka biegunka moze utrzymywac sie kilka dni więc poczekam).

Miesięczniaczki kochane (dzisiejsze i weekendowe) buuuuziaczki od ciotki Magdy, rośnijcie zdrowe i duże :Całus:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

witam wieczornie
juz nie wiem jak sie nazywam taki mialam kolowrotek :duren:

ale juz spokoj, sprzedalam kupe ciuchow na ebay'u, inne dzieciowe rzeczy tez :) wzbogacilam budzet rodzinny :) o pare eurakow ale co sie nabiegalam po necie to moje :)

wpadam tylko z szybkim "dobrej nocki" i uciekam bo ostatnia noc nalezala do krotkich :) a jutro znowu do pracy :)

papatki

widzialam sliczne zdjecia mineralki i calaj jej rodzinki pudzianowej, rewelka!!

brawa dla mojej synowej za postepy w lozeczku i nie tylko!! :brawo:

moj leniwiec nie rwie sie do stania ale Wam powiem ze mi jakos tez sie nie spieszy :lol:

u ns stan uzebienia nadal 2 szt, gora pracuje nad wybiciem i daje w kosc ale nic sie nie pojawia nadal :)

jutro Noas powrot do opiekunki po 2 tyg przerwy :)

Gość patusia23

GAJU SLONECZKO NASZE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Witam,tylko na chwilkę bo uciekam spac,nocka szybko zleciała Zuza w żłobku Natala poszła do szkoły do 13 mogę spac :Uśmiech::Szok:

MINERALKA śliczne foteczki,super zakupkowe szaleństwo :Uśmiech:

VEANN super foteczki,brawo dla Julci za wstawanie :Uśmiech:no i oby biegunka szybko minęła

Miłego Dnia

hej,
Buziaki dla Gaji

VeAnN, kawkę poproszę :) a zdjęcie cudne, bardzo jesteście do siebie podobne :)
Mineralka, ale rajdowca na tym rowerku chodujesz, cudo :)

Zuzanka ostatnio wstaje sobie o 6.00 chetna do zabawy, i usypia zaraz przed moim wyjściem do pracy. Tak to sobie wymyśliła, że wstaje na 1,5 godzinki porannej zabawy z mamą :)

http://www.suwaczek.pl/cache/62866aa74e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/726b9ca3f8.png

Gość Olimpijka

sto lat Gajuniu :)
Veann-sliczności i rewelacyjne postepy :) tylko te kupki niech juz nie wkurzaja mamy :)

U nas upal od rana ....bylam pobiegac o 6tej i myslalm ze jajo zniose...pot mi sie po tylku lał taki ukrop :) i w zwiazku z tym popracuje tylko do 10-tej i zmykam z olimpia gdzies :)

Pudzianowscy rewelka :)

Moniq- dryg do inetrnetowego biznesu :) brawo brawo :)

Mam nadzieje że podróż Ann i jej rodzinki uplynęła w spokoju i że teraz delektuje sie nadmorskim klimatem :) Anuś bawcie sie dobrze i daj znak co u Was i jak wirus :)

milego dnia :)

Bry kochane :Całus:

Nie nadrobię bo ostatnio jak dobrnełam do ostatniej stronki to nie miałam czasu nic napisać więc wybaczcie:Padnięty:
My cały weekend na działce bo M miał 4 dni wolnego więc cały czas na świeżym powietrzu i cały czas razem:Podziw:
No ale już dziś na rano,buuu
Skończyło się dobre:Nauka:

Wszystkim dzieciaczkom świętującym kolejny miesiączek - wszystkiego naaaaaaaaaaj !!! :Całus::Całus::Całus:

Zdjęcia przecudne. :Podziw:

A u nas z nowości Olisia została czołgistą i wielkimi krokami uczy się raczkowania i mamy kolejne przebite ząbki - tym razem górne jedynki:Uśmiech:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

dzień dobry wszystkim :)

gaju wszystkiego dobrego ślemy dla ciebie

kacperek dał wczoraj niani troszku popalić... ale myślę że po prostu musi się [przyzwyczaić i będzie lepiej :) poza tym cały wczorajszy dzień spędzili na balkonie i moje dotlenione na maxa dziecko spało do 7.30 ale to chyba wpływ niani bo ja z nim też tak przesiadywałam i nie spał :Śmiech:
w pracy zmiana grupy i liderki wpłynęła na nas całkiem pozytywnie... bez najmnijeszego problemu wyszyły byśmy to co w tamtej grupie było niemożliwe :) tylko nam się automat rozwalił i praca stanęła w miejscu:Padnięty: złośliwość rzeczy martwych...

czuję tu kupę :Trudy: :Kiepsko: :Histeria:

skarletka super że przedszkole załatwione... teraz ciężko z takimi rzeczami

nefretetekurde z facetami... nie przejmuj się... może weź inicjatywę w swoje ręce...

widzę że się na picie małe umawiacie :Uśmiech: ja też chcę :Śmiech:

karolka :) wpadaj częściej bo strasznie dużo mamuś nam tu brakuje, super że dzieciaczki talk fajnie śmigają :)

ala, mada, moniq :Całus:

oli male cudo masz w domu... alarmy sobie pozakładaj coby jej nikt nie ukradłł... przynajmniej do pełnoletności :)

ann udanego wyjazdu... i zdróweczka dla dzieciaczków... może klimat na nich wpłynie lepiej :) czekamy na foteczki :Śmiech:

mineralka super foteczki :D śliczny facecik :Uśmiech::Podziw:

veann ślicznie ci się juleczka rozwija... mam nadzieję że problemy pokarmowe miną... cudaśne zdjęcia:Podziw:

nefretete trzymam kciuki za dietę :D

paula gratulacje pasowania na czołgistę i ząbków...

u nas nadal tylko dwie sztuki

my dzis do lekarza na kontrole ale dopiero wieczorkiem napisze co i jak bo o 12 wizyta i potem od razu do niani i do pracy...

życzę wszystkim miłego i pogodnego dnia... u nas słonka mało mam nadzieję że się rozpogodzi

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

dziendoberek

veann sliczne zdjecia
mineralka fajna rodzinka pudzianow :Uśmiech:
ann udanego wyjazdu
nefretete trzymam kciuki za dietka, ja tez bym chciala zrzucic ok 3 kilo, ale jako ze karmie piersia to nie bardzo moge diety stosowac..
aniolku milej pracy :Uśmiech:
justyna wszystkiego najlepszego dla Gajuni :Całus::Całus::Całus:
ala, starletka, olimpijka, inka, patusia i cala reszta milego dzionka zycze :Uśmiech: