Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
Witam dopiero teraz mam chwilke czasu mała spi M w pracy
ico pamietam
moniq sliczna fryzurka cudna z ciebie kobietka
yyyyyy skleroza ide doczytać ktoś chętny na:kawa::kawa:

Justyna..............jak zwykle ja:) musze zaraz do banku a pogoda nie nastraja buuuuuuuuu

My po spacerku nr2 zjemy obiadek w wybywamy już do wieczora (do dobranocki albo i dłużej):Uśmiech::Uśmiech:

OLIMPIJKA super wieści no kiedyś musiał przyjśc ten czas brawo dla Oli

JUSTYNKA zrobi mi jeszcze kawkę i będzie oki :Uśmiech::Całus:

ann ja popijam ale mieszkam w irl wiec raczej nie odbiore :Smutny:

a my juz w domku. dzis sprobuje dac bartkowi biszkopta. jest wprawdzie uczulony na pszenice ale chce sprawdzic czy rzeczywiscie bo testy skorne moga sie mylic czasem. mam nadzieje ze nie bedzie wymiotowal tak jak po ryzu. trzymajcie kciuki. dam znac co i jak za 3 godziny bo zazwyczaj po 2 sa wymioty

martusia
troszke nadrobilam stroniczek.
moniq super fryzurka i dobrze w koncu zobaczyc jak wygladasz. :Uśmiech:
a powiedz mi czy chlopcy mowia po polsku dobrze? czy ich opiekunka to polka czy francuzka?
ja sie obawiam ze bartek bedzie mial problemy z mowa bo w zlobku po angielsku w domu po polsku i wszystko bedzie sie mu mylilo..
i tak jak go ucze "pa pa" to mowie "bye bye" bo tak go ucza w zlobku

martusia, moje dzieci nie mowia po polsku, tzn Natanek pare slow i zwrotow zna bo jego obcowanie z jezykiem polskim jest rowne zeru. tzn ma matke polke ktora polskiego nie uzywa zupelnie, poza cotygodniowymi telefonami do mamy. nie znam zadnych Polakow, tutaj to nie jak w Paryzu czy tez i w IRL gdzie Polacy jak grzyby po deszczu, tu raczej tyle co kot naplakal...
zaluje ze tak jest i ze sama od siebie nie potrafie sie przelamac i uczyc ich porzadnie polskiego ale tak niestety jkest i tak mysle ze zostanie. beda znali podstawy, troche slownictwa zeby sie jako tako dogadac ale bez tak bogatego zasobu slow zeby rozkrecac dyskusje...

w ogole to buziaki dla miesieczniakow!!!!

doczytalam ze ominela mnie pyszna kawka z cynamonem :) zostalo jeszcze troche?????

paula, bedzie dobrze, zobaczysz, troszke czasu uplynie i przestaniecie sie gniewac...

kasiu, milych prac wykonczeniowych!!!

ann, ja Twojej herbatki nie chce :sofunny:

dziekujemy za komplementy :) i mnie sie fryzurka podoba :)