Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

patusia23
Mam chwilkę więc zapraszam na :kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa:

ja poprosze podwojne expresso i do tego Zuzie :) śliczna kobitka Ci rośnie a to juz 3cia piękność w Waszym domku :)

Martusia- o rozdzielenie watkow chodzi na sierpniowki i wrzesniowki ale to juz chyba przesadzone ze zostaje jak jest :) mimo ogromu do czytania

Olimpijka
patusia23
Mam chwilkę więc zapraszam na :kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa:

ja poprosze podwojne expresso i do tego Zuzie :) śliczna kobitka Ci rośnie a to juz 3cia piękność w Waszym domku :)

Martusia- o rozdzielenie watkow chodzi na sierpniowki i wrzesniowki ale to juz chyba przesadzone ze zostaje jak jest :) mimo ogromu do czytania

:kawa:proszę a Zuzi nie oddam :Oczko:(ślicznotka z różkami )

madalenka
Chwila, chwila moje panie!!! jesli ktokolwiek ma tu Zuzkę zabrać to ja!! mam już facecika to teraz dama mi się przyda i NALEŻY !!!

Kawka pyszna!!!
martusia mój skubaniec też sam nie siedzi. Raczkuje i pełza, ale o siedzeniu nie ma mowy :Szok:

dobra Mada :) bierz........przekonałas mnie :)

Ja wezme Noah'a i tez bede parke miała :) hehehehehe

Dzieki za kawe :) pychotka....teraz biore sie za ogarniecie domu po wizycie :)

:Uśmiech:Witam

za chwile nadrobię, tylko na początek

Aniołek Łysego

kasiu... jeśli mały nie narzeka na cyca i nie jest po nim głodny to myślę że nie masz się co martwić... gdzieś czytałam że właśnie po jakimś czasie nasze mleczko ma bardziej wodnistą konsystencje... a jak masz zastoje tzn. że pokarm jest... ale to tylko moje zdanie...

Aniołeczku mój synuś jest dziewczynką i ma na imię Alicja :Uśmiech: Ale nie ma problemu moż drugi będzie chłopiec

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

kaśka27
Madziutek
Kaśka możesz wkleić listę dzieciaków? Bo nie mogę znaleźć.

zaraz specjalnie dla ciebie kochana i pozostałych mamusiek, które może zap[omniały podać swoje wyniki :)

KASKA proszę o dopisanie Zuza po 6 miesiącach waży 7500 i 68cm

Kaska- noo widac róznice:):)
Bylismy sie poorientowac w fotelikach samochodowych i rzeczywisie polecaja 2 firmy: maksi cosi i romer, co do wagi to podobno lepiiej kupic do 18 kg bo cytuje co powiedział pan o tych do 25 kg- "co jest do wszystkiego to jest do niczego"...ja sie tam nie znam:):)
a teraz obiad i wybywamy znów z domu...papa

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif