Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

witam

a wiec dzis nie kupilam smoka, gdy wracalam z miasta jak zaczelo padac ze nie mialam sumienia Alki po deszczu ciagac

jesli chodzi o zęby to rowniez kupilam zestaw szczoteczek

zauwazylam ze zamiast smoczka Ala ssie nos miska, czyli musze szukac cos w tym ksztalcie

Gosia- bardzo sie ciesze ze wszystko wraca do normy, trzymam kciuki

i dziekuje za zyczonka imieninowe i rowniez zycze pozostalym Agnieszkom wszystkiego naj

Alka siedzi w lezaczku ale zaraz idziemy na mate, znienawidzine lezenie na brzuszku sie szykuje

paula00-25
Czy o takie wyrzynające sie ząbki trzeba już jakoś zadbać?

Ulisce masowalismy taka szczoteczka na palec umoczona w przegotowanej wodzie. Co do fluorku to pediatra mowila o zymafluorze chyba (najpierw sprawdzalismy jakie jest stezenie fluoru u nas w wodzie, ale moj dentysta powiedzial ze najnowsze badania (bo ten zymafluor to kropelki) mowia ze on nei dostaje sie tak prosto do obiegu i nie ma to sensu i on jako stomatolog juz przestal zapisywac. A w sumie mozna przeciez tez podpytac nasza ekspert na forum

Olimpijka
moj ostatni w polszy....jutro juz bede z mężusiem hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!

i wroci usmiech!!

patusia23
ANN przesyłka doszła,dziękuje:Oczko:

super

madalenka
ann dostałam właśne Twojego maila i porobiłam się w gacie ze śmiechu!!!:sofunny::sofunny: boskie!!!! musisz tylko męzowi przypomnieć, że Teletubisie są niepoprawne politycznie :sofunny::sofunny::sofunny:

ale Uliska ma wszystkie i bajki na DVD tez uwielbiala i Szymon pewnie przejdzie tez ten etap, a w przedstawieniu brala udzial Po a nie kontrowersyjny Tinky Winky. Super ze sie ubawilas

A my wlasnie niedawno cali mokrzy wrocilismy. Postanowilam pojechac wozkiem bo bylo znosnie, w drodze do autobusu zaczelo padac a kiedy wracalam lalo :Zły:
Uliska zdrowa (tylko katar ktory musi zejsc do konca), a Szymula swiszczy jak slyszalam sama i bylismy na nebulizacji. Dobrze ze B nagle po konferencji przyjechal do przychodni wiec zostal z Ula kiedy ja poszlam do zabiegowego a jutro rano pojade z Szymula (druga dawka) a on zostanie z Ula w domu. Atrakcji mi nie brakuje :Zakręcony::Padnięty:
Pralka chodzi (nasze mokre rzeczy), dzieci spia (Uliska stawiala opor ale moje nerwy ja przekonaly). Tyle u nas na szybko

ANN super że Uliśka już prawie zdrowa,bidny Szymula oby to pomogło kciuki mocno zaciśnięte:Oczko:
a co do bajek (teletubis)to ja mam wszystkie części jakie tylko są dostępne na rynku:Śmiech:
Natalka bardzo lubiła oglądac a Zuzi też się już podobają!!!:Oczko:

aga521
Witam
Na razie nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień bo tle tego jest :Szok::Szok:, ze chyba nie dam rady, a nie było mnie tylko 4 dni.
U nas wszystko ok, przyjechała Ali i mieliśmy rodzinne dni, jedzie dopiero jutro.
Zuzi wczoraj wyszło prawa dolna jedynak a dziś lewa dolna, więc mamy dwa ząbki. :Śmiech:

:brawo::brawo::brawo:

no to moja
Za zdrowie naszych maluszków

Dziękuje za życzenia imieninowe

Agnieszka31
witam

a wiec dzis nie kupilam smoka, gdy wracalam z miasta jak zaczelo padac ze nie mialam sumienia Alki po deszczu ciagac

jesli chodzi o zęby to rowniez kupilam zestaw szczoteczek

zauwazylam ze zamiast smoczka Ala ssie nos miska, czyli musze szukac cos w tym ksztalcie

:sofunny::sofunny:

ANN dużo zdrówka dla Szymusia.

ja tez tylko z doskoku
byłysmy u lekarza i niestety Maja nadal chora-przyplątało sie do nas zapalenie oskrzeli:( i co gorsza bedziemy miały zastrzyki:(:( 2 x dziennie.....alez nam sie ten rok zaczął choróbskiem które nie chce sie odczepic od nas....
Własnie czekam na pielgniarke i juz sie denerwuje za Maje-cos czuje ze bede z nia płakac tak jak w szpitalu:Płacz: Najgorsze jest w tym wszystkim to ze jak jej sie pogorszy to lekarka kazała znow jechac do szpitala...jestem załamana.....
kompetnie nie mam humoru wiec zmykam...:Smutny:

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Agnieszka31

a ja przenioslam lozeczko Ali do jej pokoju, jeszcze z przedluzaczem musze powalczyc poniewaz nianie musze podlaczyc, Alka wlasnie spi w swoim pokoju, robi sobie drzemke 30 minutowa

koniecznie musze sobie kupis fotel, jeden przytachalam do pokoju Alki i jak w nim usiadlam to potem nie moglam tylka ruszyc, za niski, za gleboki choc wygodny

Agnieszka31
a ja przenioslam lozeczko Ali do jej pokoju, jeszcze z przedluzaczem musze powalczyc poniewaz nianie musze podlaczyc, Alka wlasnie spi w swoim pokoju, robi sobie drzemke 30 minutowa

koniecznie musze sobie kupis fotel, jeden przytachalam do pokoju Alki i jak w nim usiadlam to potem nie moglam tylka ruszyc, za niski, za gleboki choc wygodny

moja niunia w dzień śpi juz w swoim pokoju to cała ceremonia prawie jest musi mieć swojego melusia i ulubiona zabawke żyrafke agatke do której sie wtula w nocy spi jeszcze z nami

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość Agnieszka31

Justynko- dzisiaj bedzie pierwsza noc, choc ja sie nie obawiam o Ale ale raczej o siebie, w nocy mam jeszcze 3 karmienia plus zabawa Ali i moge nie wytrzymac, idealem byloby karmienie i lulu nawet te 3 razy ale bez tych jej igraszek
i jeszcze gdziej okolo7 rano Ala sie budzi i zawsze biore ja do lozka swojego i tam troche pogada, czasami daje ja do jej lozeczka i bawi sie pod karuzela ale pozniej spi z nami nawet 2 godziny, i nie wiem co z tym fantem zrobic
zreszta wyjdzie w praniu

Agnieszka31
Justynko- dzisiaj bedzie pierwsza noc, choc ja sie nie obawiam o Ale ale raczej o siebie, w nocy mam jeszcze 3 karmienia plus zabawa Ali i moge nie wytrzymac, idealem byloby karmienie i lulu nawet te 3 razy ale bez tych jej igraszek
i jeszcze gdziej okolo7 rano Ala sie budzi i zawsze biore ja do lozka swojego i tam troche pogada, czasami daje ja do jej lozeczka i bawi sie pod karuzela ale pozniej spi z nami nawet 2 godziny, i nie wiem co z tym fantem zrobic
zreszta wyjdzie w praniu

ja jescze sie boje na noc zostawiać ja sama moze jestem nad opiekuńcza bboje sie że zmarznie ale głupia ze mnie baba:duren:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png