Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry
Inka zleciało migusiem, już rok, szok, a dopiero co robiłaś nam primaaprilisowy żart...

VeAaN, Patusia my nie mamy w W-wie rodziny, a nasi znajomi pracują do wieczora (jak to w W-wie) i większość z nich ma swoje dzieci. To nie kwestia wyrzutów że trzeba kogoś prosić, tylko ponieważ nie mam kogo poprosić o 10-krotne siedzenie w określonych godzinach z Szymem albo Szymem i Ulą, to próbuję farmakologicznie.

Gość starletka

Inka - przy dwójce czas leci niemożliwie ja tak patrzę na moją dwójkę i zastanawiam się kiedy Natalia mi tak wyrosła...
brak mi takich maciupeńkich dzieci :Oczko:

Ann znam ten ból - ja niby mam rodzinę na miejscu ale z zostawianiem dzieci bywa różnie
11 Bartek ma wolne, żebym mogła iść na usg
Mam nadzieję, że leki CI pomogą

Starletka no właśnie, w grudniu B brał dzień opieki bym ja mogła zrobić RTG na cito i stawić sie u lekarza (by wykluczyć konieczność szpitala), a tak to umawiam sie na godziny 8, 8 z minutami, po drodze Ule do przedszkola odstawiam, potem szybko do domu i B do pracy ;) Trzeba sobie radzić

Gość starletka

Ann u mnie ten problem, że B wychodzi do pracy o 7 najpóźniej
ale radzić sobie trzeba - ostatnia sąsiedzi rano z dziećmi a ja na badaniach itp

Powtarzam się ale zdolne masz dzieci :)

Martusia :Śmiech: u nas ciut więcej śniegu ale media robią taką akcję jakby nas co najmniej po uszy zasypało

Gość Agnieszka31

witam Was kochane

Ann- przepiekne rysunki!!!!!!!!!!!!!!!!i mam nadzieje ze leki pomoga,
pamietaj ze jakby co to moge podjechac i posiedziec z Szymkiem, przynajmniej dzieciaki sie pobawia razem a Ty pozalatwiasz potrzebne rzeczy,
dla mnie to nie problem, przynajmniej cos sie bedzie dzialo, hihihi

Martusia- w GB jest podobnie, centymetr sniegu a juz histeria,

Patusia- powodzenia u lekarza,

po basenie, niestety Pierozek troche krzywil sie na poczatku ale w sumie nie plywal prawie 2 miesiace wiec sie nie dziwie, mam nadzieje ze na tydzien bedzie lepiej

uciekam obiadek dac dzieciakom,
buziaki!!!!!!!

witam

inka, kochana, matko jak ten czas leci!! to juz roczek???? naprawde az mi sie wierzyc nie chce, dokladnie jak ann, pametam zart primaaprilisowy a tu juz rok!!!!!!!!!!

agnieszka, fotki piekne!

ann, zdrowia i dobrej organizacji dla wszystkich!!

aniolku, mam nadzieje ze wszystko ok po przeprowadzce!!

patusia, powodzenia!!

oli, daj nam znac jesli wiesz cos wiecej!!

veann, zalamka z tym jedzeniem, kurcze, a moze podaj jej cos innego tylko na apetyt?? u nas sa ziolowo miodowe pigulki dla maluchow na pobudzenie apetytu, moze alergie na bok ale cos na apetyt? oby sie udalo znalezc dobre rozwiazanie!!

u nas sniegu troche, za to zimno jak nigdy -10 rano bylo... szkoly zamykaja jak drogi maja jakies 5cm sniegu bo u nas to male miasteczka i nauczyciele nie mieszkaja na miejscu i zeby dojechac musza przebrnac przez wiejskie malutkie drogi co jest wyczynem :) ale na razie szkola otwarta

ja odespalam szpital, tzn noc byla marna bo szwy ciagna i zmiana pozycji non stop wiec sie budzilam sto razy ale jak odprawilam K z dziecmi o 7.30 to wrocilam do lozka i zasnelam do 11tej! potem pielegniarka z zastrzykiem, potem pare telefonow, ale bez wysilkow nadal...

Gość starletka

Moniq i dobrze (no może po za pobudkami w nocy) - odpoczywaj i wracaj do formy

Justyna czy Ty dzisiaj zaglądałaś? Bo nie pamiętam :Oczko:

a ja odpukać dzisiaj czuję się w miarę normalnie tzn pierwszy dzień od dłuższego czasu bez bólu..

Agnieszka zazdroszczę basenu ::): u nas basen zawieszony przez choróbska i brak kasy
ale mam nadzieję, że wiosną uda się wrócić bo Nati często się upomina

Patusia trzymam kciuki za dobre wyniki badań

Witam dopiero teraz mieliśmy wirusa na kompie i co chwilkę mi sie wyłączał
u mnie nadal w biegu
Moniq cieszę sie już w domku kuruj się i wypoczywaj :Całus::Całus:
Ann niezmiennie zdrówka rysunki Szymona śliczne
Agnieszka dzieciaki super a Pierożek taki duży a co do wagi to moja chyba najcięższa bo ważona wczoraj ma 16.9 kg :D
Patusia jak wyniki daj znać:love::love:
Olimpia aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam Twój post modle sie i wierze że będzie dobrze
więcej nie pamiętam jak przeżyje to będę pisać bo w weekend zajęcia na uczelni a w poniedziałek nocka :Histeria::Histeria:ale dobrze jest

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png