Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry
Inka Szym ostatni raz mleko Mamy wypił 15 lipca, czyli miał 10,5 miesiąca :)
a potem gęste kaszki łyżeczką (Agnieszka nie doradzę bo u mnie butli jako takiej nie było)
Moniq :Całus: wiem że to marnie brzmi, ale przynajmniej wiadomo co to jest i z czym walczyć i dobrze że to tylko przepuklina . Oby szybko udało się ja wyeliminować, trzymam kciuki za optymalne rozwiązania

Kochane, jak widać nie daję rady zaglądać na bieżąco, coś mi może umknąc, ale przy lapku jestem bardzo często więc jak macie jakieś pytanko do mnie to piszcie na GG (to mi się tak nasunęło gdy zobaczyłam ile Inka musiała czekać na moją odpowiedź), odezwę się jak tylko będę przy lapku, pozdrawiam, miłego dnia

Kochane witam
jestem żyje tylko nie miałam internetu jakaś awaria światłowodu
Moniq sercem z tobą o przepuklinie niewiele wiem mój brat jak miał 6 lat miał operacje ściąganie jąder do worka mosznowego i wtedy zrobili mu dwie przepukliny pachwinowe na tym moja wiedza sie kończy

:kawa::kawa::kawa:bo padam na twarz zajrzę później bo lecę po młodą do złobka

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Martusia=zalegle,ale jak juz pisalam mam plecy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!ZYCZE DUZOOO ZDROWKA, SZCZESCIA , POCIECHY ZE SWOICH CHLOPAKÓW I DUUUZOOOO MILOSCI!!!
Agnieszka-jesli tylko Peirozek chwyci to ja tez nie widze przeciwskazan i chyba tez bym sie tego lapala.Co do Mili to jak najbardziej chce odstawic.Zaczelam w poniedzialek i dlatego odciagalam ze modyfikowanym plula i chcialam ja jakos na poczatek udobruchac-dzis jednak chwycila juz modyfikowane wiec mam nadzieje ze moje "meki" sie konczą:):)teraz tylko niech mi ten pokarm zaniknie..(choc mam nadzieje ze nie potrwa to dlugo bo dzis skolei od 7 rano nie odciagalam jeszcze i jest OK)

zmykam chwilowo..pewnie potowarzysze jeszcze Moniq I Ann nocą:)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Agnieszka31

Inka- a jakie mleko chwycila?????moze i ten moj gnom je zlapie????choc juz kilku probowalam ale moze....

Starletka- super ze dziala antybiotyk, i dziekuje za odp,

Justys- witaj kochana i spokojnej nocy,

ja tez uciekam, jak literowki co krok robie to znaczy ze wystarczy na dzis,

buziaki

witam wieczorem

u nas troche szumu, o 5tej rano Natanek zszedl z gory i placzem, bol uszu, obu, mega rozpalony, dalam mu co trzeba, nie pszedl do przedszkola tylko do lekarza, myslala z to jakies ostre zapalenie uszu, a tu tylko lekkie poczatkowe zapalenie jednego ucha. Skad az tyle goraczki niewiem bo my raczej nie goraczkowi. W ciagu dnia wrocila po 6godz od lekarstwa, dzialamy zapobiegawczo bez antybiotyku. Noas poki co ok, choc jak go kladlam to bez goraczki ale lekkie rumience na pliczkach, mam nadzieje ze to tylko podekscytowane dziecko a nie goraczka

K umowil mnie u lekarza na sobote rano, zobaczymy jak i kiedy bedziemy dzialac. jeden pozytywny aspekt historii to ze na szczescie francuskie przepisy mowia ze zwolnienie chorobowe to potracenie z pensji ale jesli sie idzie do szpitala to sie pensji nie traci nawet na pozniejszym zwolnieniu, ufff, kamien z serca.

zastanawialam sie co slychac u aniolka. nikt nic nie wie? i co slychac u naszych innych zgub?
oj,chyba K jutro bedzie szczesliwy jak sie okaze ze z dwojka domu musi zostac

dobranoc....za mna goooraa prasowania wiec troszke to trwalo nim tu dotarłam

Agnieszka-Ona w ciagu dnia nie pije juz mleka-a przez ostanie 3 noce walczylam tez by nocki juz odpuscila-wiec pije tylko 2 razy dziennie-rano i na noc i zdecydowalam skoro kilka mlek odrzuciala ze choc ponad miesiąc przed czasem spróbuje podac jej nestle junior waniliowe(to Majusiowe)no i chwycila, wiec juz chyba przy tym zostane(...sama nie wiem moze powinnam podpytac lekarke czy moze byc juz na nim)
Moniq-zdrowka dla Natanka...oby Noas wytrwal-choc chyba takie stany zapalne nie zarazliwe....a czy Aniolek nie wspominal ze ma problemy z kompem, czy netem??

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Moniq- zdrowia dla Natanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inka- wiesz, ja w desperacji tez sie nad tym mlekiem zastanawialam, to mleko tez Ala tylko zalapala, choc u nas jeszcze 4 miechy do roku, ale moze za 2 juz dam,

uciekam bo dzeiciaki wyja!!!!!!!!!!!!!!!

dziendoberek

moniq zdroweczka dla ciebie i dzieci. dobrze ze pensji nie stracisz ;-)

mnie cos chyba lapie przeziebienie... strasznie zimno u nas w pracy.
bartek tez zaczal pokaslywac...
na szczescie piatek i weekend :-)

jutro idziemy na mikolajki do POSKu i mam nadzieje ze bartus zapozna jakis polskich kolegow / kolezanki i moze zacznie cos mowic po polsku.

milego dzionka

Gość patusia23

Ja już po pracy,obiadek zjedzony,mieszkanko ogarnięte sałatka jedna zrobiona jeszcze jedna i kilka przystawek na jutro dla Mamy(teściowej)dziś Barbary jutro robi imieniny

ANN to nie czas na chorowanie zdrówka kuruj się

MARTUSIA współczuję że zimno w pracy (ja wiem coś o tym bo u mnie na dziale w pracy jest od 15-19 st)

A gdzie reszta????????????????????????????

Gość starletka

Ja się tylko przywitam i znikam
Humor marny a samopoczucie jeszcze gorsze
Niestety dołączyłam do dzieci - dzisiaj ja 38,6 i ból całego organizmu :Szok:

Moniq zdrówka dla Natanka

wszystkim miłego wieczoru i spokojnego weekendu