Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry

Inuś śliczne dzieczyneczki masz, Maja super te puzzle układa :) Zdróweczka dla Niej dużo :Kiss of love:

Oli smaczne, eleganckie babeczki :)

Patusiu powodzenia u lekarza. Zdrówka dla Zuzi!

Aniu Piotruś
ok w żłobku. Znaczy przy wejściu do żłobka. Szczęśliwy po mince nie był, parzył za P, ale nie płakał, pobiegł potem do dzieci. Teraz to nawet nie wiem jak On tam, mam nadzieję, że ok.

Dobrego dnia :Kiss of love:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Agnieszka31

witam sie

Inka- dziewczyny cudowne, jestem pod wrazeniem Majeczkowego ukladania puzzli, Ala newet nie patrzy w ich kierunku,
jak Majeczka po nocy????

Olimpia- babeczki rewelacja!!!!

Patusia- super ze jest lepiej!!!!!!!!!!!!!!niech chorobsko ucieka!!!!!!!!!!!!!

Radosc- zuch z tego Juniorka!!!!!!!!!!!!!!!pewnie sie wysmienicie bawi!!!!!!!!!!!!

buziole

Korzystając z chwili wolnego ( dobranocka)
nadrabiam zaległości

Patusiu Zuza śliczna dziewczynka a kożuszek zabójczy:Śmiech: niezmiennie zdrowka dla niej

Agnieszka zdrówka dla was Biedny Pierożek tyle zębow na raz

Inus również tobie zdrówka biedna Maja buźki dla niej

Ann Anulka spacerowe foty cudne

Olimpia konik bomba a na ciasteczka smaka mi narobiłaś wirtualne mogę zjeść
wszystkim kochanym babulcom :Całus::Całus::Całus:

u nas w pędzie Gajunia do żłobka poszła chętnie dziś dala popis leciała jaka to melodia wzięła grzebień i zaczęła śpiewać do niego jak do mikrofonu wcześniej był salon fryzjerski ( jeszcze kilka wizyt i wyłysieje )
w weekend niestety już zajęcia na uczelni nadal nie mam rozpiski i nie wiem na jak długo idę
M w pracy czyli samotny wieczór

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

T powinien za niedługo wrócic z pracy Natalia z Zuzą już w łóżkach,ja zaraz idę po herbatkę z cytrynką i z malinami i do łóżka

JUSTYNKA no nieźle śpiewaczka Ci rośnie no i fryzjerka

Zapomniałam Wam napisac jak wracaliśmy od lekarza zajechaliśmy do sklepu po takie tam pierdołki no i Zuza jeszcze w aucie obiecała że będzie grzeczna,jak tylko przekroczyła próg sklepu to już zapomniała co obiecała uciekała między regałami i zatrzymał się taki starszy Pan i mówi to ja cię teraz zabiorę i co zrobisz a Zuza mu odpowiada "ucieknę"

Miłego i spokojnego wieczoru

dobry wieczor
Patusiu-boski rzeczywiscie kozuszek-Zuzia w nim taka dorosla:)
Agnieszka-jestem w szoku z tymi ząbkami Pierozka-z drugiej strony za jednym razem bedzie mial z glowy(i Wy tez)Milenka ma dwie dolne jedynki i tyle:)
Oli-ale słodkie babeczki:)mniammmmm
A my po nocy fatalnie-miala Maja ponad 40 stopni i nie chciala sie zbic...na szczescie w ciagu dnia tylko stan podgoraczkowy-stawiam na zabki bo pokazuje do buzi i mowi boli mnie mamusiu.Co do puzzli to Maja uwielbia-i jestem w szoku bo ulozy 2 razy z nami i potem sama wie co i jak-zadziwia

Dobra-zmykam chwilowo bo Maja jeszcze nie spi-a do tego mamy znajomego "zlota raczke" ktory z K podlacza jakies sprzety

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Dobry Wieczór

Dzieci śpią od 45 minut. Czas wziąć się za pracę.

Patusiu Zuza śliczna, kożuszek też ::): A tekst ucieknę ubawił mnie do łez ::):
Ineczko mi pediatra zawsze mówiła że ząbki to ostateczność. I nie ma opcji by była gorączka 40 stopni przy ząbkowaniu. Przy tak wysokiej gorączce zawsze kazali badać mocz na cito. Ewentualnie jeśli wynik był prawidłowy kazali czekać trzy doby i ewentualnie dalsza diagnostyka. No chyba że 40 stopni cały czas to natychmiast kazali robić RTG i morfologię z CRP. Ja nie wiem ile w tym prawdy, ale ufam jej bo to świetny specjalista (szkoda że pracuje w luxmedzie i nie ma jej na telefon a kolejki do niej zaczynają być dłuższe niż w przychodni państwowej).
Może Majcię coś dopadło innego? Byłaś z nią u lekarza?

witam wieczorem
nadrobilam ale dzis jakis kolowrotek i malutko czasu mam

widzialam super fotki, patusia, swietne foty, kozuszek sliczny!!
oli, ale babeczki :D
inka, super foty!! u nas Natanek uwielbial puzzle i bardzo szybko zalapal i kocha do tej pory a Noas w tym samym wieku sie tylko wscieka ze wolno idzie i ze nie potrafi, taki z niego cieprliwy czlowiek :lup:

martusia, szczepienie energix-em, zalegla ostatnia powtorka, nastepne dopiero w 2014r

u nas koncowka jelitowki, byla ekspresowa u Natanka, trwala 24godz, a psiuapsiola dzwonila i u nich ona i dwojka dzieci tez wymiotuja od wczoraj :lup: :lup: :lup:

kaska, witaj, fajnie ze sie odezwalas!!

Hej hej....jestem i ja jeszcze
Zuzia jest cudowna....PAtusiu-mozecie byc dumni z coreczek
KAsia-witaj i nie znikaj na tak dlugo
Moniq-ojjj niech jelitowka sie was nie trzyma
MArtusia-nestle babeczki z smartisami i wsyztsko jasne hehehe :):36_1_76: gotowe masz wszystko...dodajesz tylko jajko i wode do ciasta i wode do icingu i tyle :D ja sie nie pieczeniu nie znam wiec ograniczam proby na maxa.....
Agnieszka-sil sil na ten ciezki czas.....buziaki

spokojnej nocy dziewczyny

Patusiu super Zuzia
Inka u mnie dwójka dzieci puzzlowa. Odpukać moje dzieci rzadko gorączkują, ale Szym miał dwa albo trzy razy epizod 40 st i ząb. Nasza pediatra mówi że taka Jego natura, nic przy tym się nie działo i trwało to dosłownie dobę - odpukać
Kasia witaj
Moniq niech będzie zdrowo
Justys jak przebiegł atak na szafę?

Osoby tylko podczytujące prosi się o skrobnięcie kilku słów co u nich.

Dzień Dobry

Ja już na nogach Natalka też bo do szkoły a T i Zuza smacznie jeszcze śpią

A za oknem śnieg normalnie jestem w szoku

KAŚKA super że się odezwałaś :36_3_15:(nie znikaj już na tak długo)

MONIK precz już jelitówce

Miłego i spokojnego dnia

TO ZA ZDROWIE,OBY ZGUBY SIĘ ODNALAZŁY,MIŁOŚC I SZCZĘŚCIE