Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Aniołku i u nas nie można robić bilansu wcześniej - dobrych wyników życzę
Anulka powodzenia na kontroli i samych dobrych wieści
Katia miłego zbierania kasztanów :Oczko: u nas pół reklamówki w domu.... i kasztanowiec przed oknem :Śmiech:

justyna@
Starletka sił na dzisiejszy dzień
a u nas z zachowaniem Gaji poprawa ogromna udało sie nam wyeliminować napady złości i rzucanie sie na ziemie oraz bicie nas

super, że udało się pozbyć złych zachowań ::):::):

u nas najgorszym etapem było bicie głową o podłogę, meble i co by tylko.. ale na szczęście to już dawno za nami...
teraz bardziej rzucanie zabawkami, niekapkiem zrzucaniem wszystkiego co pod ręką z półek wyrywanie włosów siostrze - dobrze, że nie jest to codzienność tylko przytrafiające się raz na jakiś czas ataki (Nati miała dziennie różnego rodzaju sensacje)

starletka
justyna@
Starletka sił na dzisiejszy dzień
a u nas z zachowaniem Gaji poprawa ogromna udało sie nam wyeliminować napady złości i rzucanie sie na ziemie oraz bicie nas

super, że udało się pozbyć złych zachowań ::):::):

u nas najgorszym etapem było bicie głową o podłogę, meble i co by tylko.. ale na szczęście to już dawno za nami...
teraz bardziej rzucanie zabawkami, niekapkiem zrzucaniem wszystkiego co pod ręką z półek wyrywanie włosów siostrze - dobrze, że nie jest to codzienność tylko przytrafiające się raz na jakiś czas ataki (Nati miała dziennie różnego rodzaju sensacje)

ja myślę że każde dziecko czasami tak ma
a my dorośli gdybyśmy nie mieli takich oporów nie raz powyrywalibyśmy komuś kłaki z głowy ( ja mam ochotę kilka razy w tygodniu:sofunny::sofunny::sofunny:)

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

martusia
o, widze ze bartek to nie jedyny ktory bije i rzuca :Śmiech:

z całą pewnością nie jedyny :Śmiech:

stronka za zdrowie u Anulki i wszystkich potrzebujących
za nas byśmy potrafiły walczyć z przeciwnościami losu
i za cierpliwość do naszych szkrabów

widzę, że tematy wychowawcze na tapecie
ja się nie wypowiadam, bo odkąd sięgam pamięcią walczę z agresją Mikiego
żadne kary nie działały do niedzieli - od niedzieli każę mu iść do łazienki i tam siedzieć dopóki po niego nie przyjdę (5 minut). Za trzecim razem odpuszcza. Do tej pory kary były w jego pokoju. Zabawki jednak robiły swoje. W łazience nie ma pola do popisu i nic go nie interesuje, więc i nuda szybko przychodzi. Może to mało wychowawcze, ale mam to w nosie. Nie biję go, nie krzycze więc krzywdy mu tym nie robię. A skoro pomaga to wcale nie mam zamiaru przestawać

jesli chodzi o lekarza
u Majki póki co doraźnie nurofen i groprinosin (nie znam, nie wiem co to, wiem tylko tyle że to lek p/wirusowy), płukanie nosa i nasivin na noc
Miki jest według lekarki po ciężkiej infekcji i słusznie miał podany antybiotyk. Został mu tylko mokry kaszel. Dostalismy mucosolvan wziewnie lek p/wirusowy ten co Majcia, zyrtec i oklepywanie 6 razy dziennie po 40 sekund.
Za tydzień kontrola - w poniedziałek jak sie nie pogorszy - przedszkole.