Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

GDA to Ci Zu spryciulka

ANULKA no nieźle Ci Maja powiedziała

ANIOŁKU daj znac co i jak

RADOŚC jak się czujesz???

A Zuza dziś rano poszła do swojej szafki i wywaliła bluzeczki więc ja do niej że tak nie wolno to jest poskładane czyste to obraziła się na mnie i poszła za 5 minut przychodzi i mówi:PRZYTUL MNIE!!!!JUŻ NIE BĘDĘ

Anulka
radość serca
Anulka
Maja też przechodzi samą siebie. Ostatnio mówi do mnie: O nie! Nie ma mowy! Nie zdadzam się :Śmiech:

Słodziara :hahaha:
przed sekundą wchodzi na fotel komputerowy od tyłu, mówię do niej Maja bo spadniesz a ona do mnie: "Mama bez paniki" :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
tekst Mikiego jak Bozie kocham...co za dziecko :sofunny::lup:

Normalnie powalają mnie te teksty

Wracamy w niedziele ze spacerku T mówi do Zuzy daj rączkę a Ona do niego "NIE MAM CZASU" czyj tekst kochanego tatusia jak się o coś prosi

Witam

Gda kurcze ale masz sytuację ::(: mam nadzieję, że znajdziecie coś niedrogiego
strach myśleć bo ja też mogę takie słowa usłyszeć niestety.... i u nas jedna marna pensja a ceny wynajmu - lepiej nie mówić... ::(:
trzymam kochana kciuki za Was i za to żeby wszystko dobrze się ułożyło..

Radość
do łóżka wykurować się

co do sprytu - u nas był problem z kupką na nocnik... Dominik panicznie się bał i sobie mama wymyśliła że jak dziecko zrobi kupkę tam gdzie trzeba to będzie nagroda - efekt taki że teraz ciągle krzyczy mamo nagloda....

Anulka ja wzielam Zu My Little Pony - INTERAKTYWNY KUCYK SŁONECZKO (722559720) - Aukcje internetowe Allegro i oczywiscie nie dotrwalam do niedzieli i mloda swietnie sie nim bawi. Dostanie tez od nas taka tablice kombajn (kreda,mazaki,magnesy) i aparat cyfrowy dla dzieci od chrzestnej. A dziadek wymyslil i kupil Barbi Roszpunke :)
ale to dwa tygodnie siedzenia na allegro

http://images45.fotosik.pl/149/0d9ce04ce43972c9med.jpg
http://ticker.7910.org/as1cA880g410010MTAyZHwwMDAxNTlkfFp1emlhIG1hIGp1eiA.gif
http://ticker.7910.org/as1cHhX0g410000MDAwNTc0NWJ8MTQ3ODdifHd5Y2hvZHplIHphIA.gif

dziendoberek

radosc zdroweczka. dbaj o siebie
gda wspolczuje problemow z wynajmem. moze jeszcze uda dogadac sie z wlascicielem?? strasznie drogie te wynajmy, tyle to chyba wyniosla by rata kredytu jakbyscie cos dla siebie kupili. obyscie znalezli dobre rozwiazanie
anulka ale fajny ten piesek. moze tez cos takiego kupie dla bartusia. najchetniej to kupilabym mu zywego :-) ale pewnie jest uczulony na siersc wiec poczekam ..

zdroweczka dla wszystkich

u bartka w zlobku panuje grypa zaladkowa. w zeszlym tygodniu jedno dziecko bylo chore. dzis nie przyszly dwie panie i kolejna dwojka dzieci. oby bartka ominelo..

starletka
patusia23
Już jestem byłam na zakupach

GDA super prezenty,właśnie Martusia ma rację a nie myślicie aby coś kupic??

MARTUSIA oby Bartka ominęła grypa

nie wiem jak u Gda ale nam nie dali kredytu bo jedna pensja to za mało
to chyba kwestia wysokości tej pensji i średniej kwoty przypadającej na jednego członka rodziny a nie ilości dochodów...

Anulka
to chyba kwestia wysokości tej pensji i średniej kwoty przypadającej na jednego członka rodziny a nie ilości dochodów...

Aniu masz rację - to kryterium decydujące. Jednak niektóre banki mogą sobie przyjmować ilośc dochodów jakie dodatkowe kryterium przyznania kredytu. Bo tak na logikę, 2 pensje to zawsze większe prawdopodobieństwo jego spłaty, nawet jak jeden z kredytobiorców straci pracę to pozostaje drugi...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Anulka
starletka
patusia23
Już jestem byłam na zakupach

GDA super prezenty,właśnie Martusia ma rację a nie myślicie aby coś kupic??

MARTUSIA oby Bartka ominęła grypa

nie wiem jak u Gda ale nam nie dali kredytu bo jedna pensja to za mało

źle się kochana wyraziłam ::):

radość serca
Anulka

Aniu masz rację - to kryterium decydujące. Jednak niektóre banki mogą sobie przyjmować ilośc dochodów jakie dodatkowe kryterium przyznania kredytu. Bo tak na logikę, 2 pensje to zawsze większe prawdopodobieństwo jego spłaty, nawet jak jeden z kredytobiorców straci pracę to pozostaje drugi...
niby tak, ale musieliby ujednolicić przepisy i co w sytuacji gdy oboje małżonków pracuje w jednym zakładzie? zawsze ryzyko upadłości istnieje...cięzki temat...

teraz jest ciężej o kredyt

a u nas dochód za mały żeby dostać kredyt (hehe nawet o ratach możemy pomarzyć) ale za duży żeby np mieć zasiłek rodzinny ::):

w każdym razie lepiej kupić mieszkanie i zamiast odstępnego płacić ratę kredytu, która nie raz bywa niższa niż kwota wynajmu

starletka
teraz jest ciężej o kredyt

a u nas dochód za mały żeby dostać kredyt (hehe nawet o ratach możemy pomarzyć) ale za duży żeby np mieć zasiłek rodzinny ::):

w każdym razie lepiej kupić mieszkanie i zamiast odstępnego płacić ratę kredyty, która nie raz bywa niższa niż kwota wynajmu

Masz rację teraz to gdybyśmy brali na pewno by nam odmówiono kredytu,nam się udało 4 lata temu dostac kredyt i rata jest przyzwoita bo jak słyszę od znajomych ile płacą to szok