Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam i ja z pracy bo z pracy ale jestem :)

Inus- spelnienia marzen
Wiktorku-sto lat!!!

Martusia- w szoku jestem ze w wozkach dzieci klada....u olisii spia albo w kojcach,albo w lozkach,albo na bean bagach ale NIE w wozku....
Polecam ten wozek co o nim piszecie....zanm go bo wiekszosc ludzi tu go ma :D

uciekam cos zjesc i do pracy....
buzka

Kochane już jestem,zmęczona padająca a tu jeszcze nie koniec dnia jutro znów zakręcony dzień z pracy po Zuzę i po Natalkę do domu a potem szybko do lekarza dermatologa (Natalce jakieś bąble powyskakiwały)

MARTUSIA jestem w szoku że dzieciaki śpią w wózkach no ale....

OLI co tam u Was???????:36_3_15:

Wszystkich całuje i pozdrawiam

rzeczywiscie cisza tu...

ja po zakupach no i kupilam tego maclarena xlr dla bartka. wozek wydaje sie fajny. zobaczymy jak sie sprawdzi jutro.

anulka widze ze nie obedzie sie bez palaka do tego wozka. mozesz mi napisac jaki ty masz i czy mozna go latwo odpiac np w autobusie w celu zlozenia wozka? i jeszcze musze ci powiedziec ze po zlozeniu wozek stoi sam pionowo ::):

hejka

ślicznie dziękujemy za życzenia

Wiktorek od rana świętował,było kolorowo i wspaniale :) tort nam się udał a tak sie bałam ale dzięki mojemu mężowi się udało :D

od rana śpiewaliśmy sto lat i jak rok temu płakałam ze wzruszenia a słonko rano wysłuchał z ciekawością opowieści jak mieszkał w brzuszku mamy,jak się urodził i pił mleczko z cycusia :D

zrobiłam sałatki owocowe w arbuzach i wszystkim smakowało
na ciepłą kolacje greckie suflaki,piesi w płatkach kukurydzianych,skrzydełka w miodzie i udka pieczone w majonezie i ketchupie do tego ziemniaczki zapiekane z serem i frytki,sałata lodowa i tzatzyki

siostra śmiała sie ze zamówi u mnie catering :D :36_27_8: bardzo mi miło bo bardzo sie starałam :D

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk