Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

martusia, cos Ty, super wyszlas na zdjeciu a fryzurka naprawde bardzo mi sie podoba!!!
mnie ostatnio znajome namawiaja na zrobienie grzyki, choc takiej lekko scieniowanej a nie takiej prawdziwiej, kto wie, moze do Krakowa przyjade z grzywka :lol:

skonczylam kolejna dlubanine ze zdjeciem kolejnej slicznej dziewczynki... ktora, ktora??? hihihihihihi

justyna, Gajka jak zwykle mnie rozczula, bomba!! a gdzie byla ta lokomotywa??

agnieszka, ja nie wiedzialam wiec tez sie kajam i skadam spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe!!! niech macierzynstwo i sluzy, nech maz bedzie wsparciem a sama nie zapomnij o tym ze jestes przede wszystkim kobieta!!
ja tez sobie dalam spokoj z nocnikowaiem, mlody nie chce wiec nic na sile bo go zraze i dopiero bedzie problem. a do etgo jedziey do PL wiec sobie tym nie bede glowy zawracac :lup: a jak tam Twoj ewentualne plany odwiedzenia Krakowa??

patusia, dzieki, czasem widze w moderacji bloga ze ktos wiernie odwiedza mnie z naszego watku :) a co do butelek, pomysl wpadl mi do glowy przez przypadek i cos mi sie wydaje ze stworzylam nowa tendence prezentowa :lol: bo nikt do tej pory na to nie wpadl :lol:

ide spac bo jurto do pracy ale przynajmniej bedzie cool bo zaczynamy inwentaryzajce a to nie ciezka tylko nudna praca wiec sobie poodpoczywam :D

Hej

Agnieszka
przepraszam, nie wiedziałm, że masz urodzinki, dlatego teraz spóźnione, ale z serca NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE :36_3_13:

Patusia, Justyna zdjecia śliczne :)

Moniq nie czytałam "Żony dyplomaty"...

Martusia ładnie Ci w nowej fryzurze :)

U nas ok, mama już po operacji, teraz czekamy na wyniki z histopatologii, będą za 2 tygodnie. Wcześniej biopsja wykazała, że jest dobrze i mam nadzieję, że teraz też będzie w porządku... Dziękuję Wam za troskę :Całus:

Miłego dnia :Kiss of love:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

dziendoberek

u nas pogoda do d..y
leje strasznie. do pracy doszlam cala mokra, skarpetki, buty.. .wszystko. juz czuje ze bede chora. do tego strasza u nas znow ta swinska grypa ze przy tej pogodzie to moze byc epidemia. w anglii juz pozamykali niektore szkoly i duzo ludzi tam choruje i nadal czesc umiera... no i znow sie boje.

a ja wczoraj pieklam kolejna porcje muffinkow i dzis przynioslam do pracy. wiecie co, jestem taka szczesliwa na naszym nowym mieszkanku. w koncu mam kuchnie dla siebie. moge sobie pichcic... he he

milego dzionka

Gość patusia23

Jestem jestem ale dziś mam lenia nic mi się nie chce (dostałam @)więc leżę i oglądam filmy na dvd

MARTUSIA super fryzurka,mam nadzieję że choróbsko Cię ominie

RADOŚC super że mama wyszła i kciuki dalej zaciśnięte

Gość Olimpijka

Witajcie
dlugo mnie nie bylo ale i dlugo by pisac dlaczego....m.in nie mialam netu ani czasu zeby go zorganizowac wiec stad nieobecnosc.
Postaram sie nadrobic chociaz zdjecia bo widzialam ze sa, ale obiecac nie moge bo urwanie jaj mam.
Pozdrawiam Was mocno

Gość Agnieszka31

witam sie wieczorowa pora

towarzystwo spi wiec czas dla siebie, juuupi

Radosc- niezmiernie sie ciesze ze Mama wyszla ze szptala i trzymam kciuki za pozytywne wyniki!!!!!!!!!

Olimpia
- witaj kochana, chyba myslami Ciebie sprowadzilam, hihihi!!!!!!!!!!jak Olimpia?????

Moniq- niestety chyba nie zjawie sie z KRK, moj A wylatuje a sama z dzieciakami raczej sie nie rusze, ech, przykro mi strasznie poniewaz KRK w sumie nie tak daleko,
jesli chodzi o nocnikowanie to tez sie nie spinam, nic na sile, niestety Ali ulubione stwierdzenie to , mamy bunt 2-latka w pelni,

uciekam do A, buziaki,
spokojnej nocki

Gość patusia23

Dzień Dobry

Ja już na nogach,a wszyscy jeszcze śpią

RADOŚC a oglądałam polskie filmy coś mnie wzięło (mała wielka miłośc,lejdis,nie kłam kochanie )

OLI super że w końcu jesteś,mam nadzieję że wszystko ok i nic poważnego się nie dzieje

Miłego i spokojnego

Witam kochane wczoraj nie zaglądnęłam po nie miała siły taka wycieczkę sobie zrobiliśmy że ledwo wracaliśmy
Olimpia dobrze ze juz jesteś jak sie czujecie i pewnie u was juz powolutku przygotowania do urodzin Olimpii
Agnieszka szkoda ze sie nie zobaczymy może następnym razem :Całus:
Patusiu witaj :love:
dziś zapowiada sie gorący dzień nie lubię takich
:kawa::kawa::kawa:dla wszystkich

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

witam

maja mama odbiera dzis moj album slubny + plyte z kilkuset zdjeciami z wesela. jak tylko do mnie dojdzie to wkleje jakies fajne foteczki z sesji.
juz nie moge sie doczekac. mam nadzieje ze wyszly fajnie

a tak poza tym to u nas sieja panike o swinskiej grypie. w uk zamykaja szkoly itp... zaczynam sie bac..
zastanawiam sie tez czy nie odlozyc planow ciazowych bo czytalam ze kobiety w ciazy sa bardziej narazone na ryzyko zachorowania. no i podobno za ok 2 miesiace maja byc szczepionki...

witam srodowo

oli, ciesze sie ze jestes!! odpocznij!!!

patusia, o jedno dziecko mniej :D

justyna, ja tez zaluje ze nie poznamAgnieszki, tym bardziej zedla mnie nastepna okazja duzo dalsza niz dla Was... ale co sie odwlecze..... :D

martusia, we FR tym razem mniej mowia o tej grypie, to tylko moje zdanie ale prawda jest taka ze czesc tych info to tylko zeby poploch siac wsrod ludzi, nie mowie ze nie prawda bo na pewno istnieje ale mysle ze nie jest to az tak powazne jak mowia... dla swietego spokoju Twojego, moze faktycznie poczekaj z ciaza, w sumi dwa trzy miesiace to nie wiecznosc....

u mnie o edno dziecko mniej ale za to pzyszedl drugi pieciolatek :D na caly dzien do Natanka i sobie urzeduja na pietrze. ja robie wlasnie chleb, pranie sie pierze, zaczynam robic konkretna liste tego co zabieram do Polski... uffff, bedzie dluga :lol:

zajrze pozniej, poki co spogladam na niebo, szaro bure i duszno, bedzie burza

siemka:)
wchodzę i co ja widzę??:36_2_15:moniq i jej nowy image:36_1_21:no Monia-mi sie obie fryzury podobają. ja myślę,że dobrzeby Ci było z grzywką.takąmoze na poczatek delikatną.spróbuj,a co Ci zależy.jak będzie źle,to wlosy odrosną i będziesz mogła wrócić do fryza bez grzywki,żyje się raz:36_1_21::ass:

marta-ja też bym poczekała na rozwój sytuacji z tą grypą.nigdy nie wiadomo, jak będzie się to rozwijać.a po co Wam dodatkowy stres!czekamy na foty ze ślubu:)

oli-w końcu jesteś:)super.mam nadzieję,ze nic poważnego sie nie stało?jak Oliśka?

patusia-heheh to masz wolne od dziecka:) ciesz się,ze tak babcia może sie zaopiekować w ciągu tyg dziewczynkami:)

justyna-piekna ciuchćia:) a i mąż jaki przystojny:) co to za wykańczająca wycieczka była wczoraj?

u nas przygotowania do wyjazdu na wieś i ślubu w sobotę.nie znosze prasowania i pakowania:ehhhhhh::o_no:bleee
no i powiem Wam,że decyzja odnośnie oddania pati do prywatnego zlobka się sama rozwiązała. koleżanka poprosiła mnie,abym zaopiekaowała się jej 4,5 miesiecznym synkiem mając przy sobie Patulę:)ona musi wrócić do pracy,do państwowego żłobka sie nie dostał (tak ja patrycja) do niań nie ma zaufania,a ja ponoć spadłam jej z nieba :)heh zawsze dorobię sobie parę zł i mogę być jeszcze z patula do momentu pójścia jej do przedszkola:):36_1_21:zaczyna albo 10 sierpnia albo od 1 września.

a teraz mam pytanie.może któraś z Was sie orientuje,czy można egzekwować sądownie wynagrodzenie od pracodawcy jeżeli ktoś był zatrudniony na umowę zlecenie?zadam jeszcze to pytanie na forum ogólnym ale moze któraś z Was sie spotkała z czymś takim i mogła by mi odp:)będę wdzięczna!

a teraz idę szykowac obiad.dzis zaplanowałam zrobić naleśniki z fajną "wkładką"(pierś kurczka,kukurydza,cebula,ser żóły) polane sosem czosnkowym (jogurt,czosnek i przyprawy).naleśniki mam, tylko farsz został do zrobienia:)

no i muszę ogarnąć chalupę bo syf sie zrobił !
uciekam:36_2_53:

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png