Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam niedzielnie :)

widze ze pan ziemniak robi furore
u nas sa troche wieksze te paki, wiec i drozsze moj ten wlasnie
Mr Patate sur king-jouet.com

a ze euro po 4.5zl to duzo
te mniejsze sa tansze ale w porownaniu z pl oferta tutaj najtanszy kosztuje 12 euro

my po imprezie, baaaardzo udana i pelna emocji, tym razem pozegnalismy przyjaciol na dobre, nie zobaczymy ich wczesniej niz za 16 miesiecy.... ale bedziemy ich "sledzic" na blogu

aniolku, kochana, witaj po dluuuugim milczeniu! ciesze sie ze u Was wszystko w miare, poza nastrojem, czasami

moj Noas tez sie nie spieszy do kibelka, ale wiedzialam ze nie bede miec dwojki tak pieknie ugodnych dzieci, Natanek bez pieluchy w dzien i w nocy odkad skonczyl dwa latka i prawie zadnych wypadkow, Noah bedzie inna historia

rozmawialam dzis z mama, przyjezdzamy do PL najprawdopodobniej 5go sierpnia i wyjezdzamy 16 lub 17go, prawie zaklepane, musze niedlugo rezerwowac hotel na droge, gdzies w srodku Niemiec, szukam wlasnie w okolicach Erfurt

Witam wszystkim serdecznie. W końcu piękna pogoda i udało wyskoczyć się nad wodę:pool:

Inkozdrówka dla Juleczki.

Martusia dziękuję za dopisanie Sebcia.

Justynko wytrwałości w pożegnaniu z pamprem.

Patusia klapeczki ślicznusie.

Radości Sebuś pierwszy raz po szcczepieniu bez odczynów.

Życzę Wszystkim miłego popołudnia bo właśnie zapowiedzieli się goście.

http://www.szipszop.pl/tickers/24782.gif

Gość patusia23

U Nas też wyszło słońce więc spacerek zaliczony (wszystkie mrówki biedronki i inne owady też zaliczone przez Zuzie)

JUSTYNKA super masz chłopaków hihihi

MONIK super że impreza udana

ANULKA1.PL supr że pogoda dopisuje

patusia trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy remont...

kacper padł... nie spał dziś nic... od 7.30 rano do 18:Padnięty: pierwszy raz nie zasnął mi w dzień a byliśmy dwa razy na spacerku więc trochę wrażeń i wysiłku było...

dziewczyny czy wasze maleństwa też tak kiepsko jedzą... :( nie mam już siły... u nas ani zupki, ani drugie danie, ani jajo, ani owoce, ani warzywa... tylko kaka i płatki na mleku... czasem ale tylko czasem kawałek wędlinki:Histeria:

justynka fajne golonko:lol:

a ja znów nie potrafię napisać pisma do wokandy mojego M. szlak nie wiem jak ja mogę nie potrafić napisać takiego czegoś... kiedyś wszystko pisałam ot tak z biegu a teraz dla siebie nie mogę... nie umie...

idę się głowić...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

witam wieczornie
znowu bieganina :lup:
odbralismy mlodszego od bc, troche nam zeszlo i wrocilismy o 20.30 czli w sam raz zeby ichpolozyc do lozk :lup:
potem dom ogarnac, kolacje zjesc, koty odprawic, przygotowac co trzeba na jutro i zechcialo nam sie rozlozyc basen, wlasnie sie woda wlewa :lol: znam jedo dziecko co sie jutro zdziwi ibedzie chcialo isc do wody, no ale bedzie za zimna
jeszcze wczoraj sie zastanawialismy czy bedziemy go napelniac bo lato srednie jak na razie, ale caly przyszly tydzien ma byc ponad 30st :lup: wiec sie nagrzeje
a teraz odpalilam kompa i doczytje

justyna, gratki odpieluchowania!! jestem pod wrazeniem!! ja nie mam na to czasu na razie, do tego moja opiekunka sie rednio do tego przyklada, co mnie dziwi bo przy Natanku to zaczela jak mial roczek a z Noasiem sie nie spieszy
niestety moja opiekunka mnie co razz czesciej denerwuje ale niestety nie moge jej zmienic, ciezko z opiekukami u nas, do tego musze miec jedna do dwojki dzieci szkolen i nieszkolne, strasznie to skomplikowane, ale to co mnie denerwuje to nie az takie wazne, dotrzymamy do trzech latek Noasia, jeszcze rok :D
no ale wlanie z nocnikowaniem musze ja rozrusac :D w sierpniu bedzie Polsa i wiem ze nie bede sobie tym glowy zawala, bo nie mam ochoty sobie narzucac obowiazkow i stresow

Gość Olimpijka

dobry wieczor i dobranoc

Justyna- to ze masz corke sliczna to juz nie jedna z nas Ci pisala ale ja musze przyzynac ze meza masz apetycznego rowniez.....lubie takich gosci-moj typ :D dodam za moj A jest odwrotnoscia hehehe to taki ewenement ale kocham go ponad zycie :):36_4_20:

Moniq- spokoju w sercu

Patusiu- slonko Ty moje- usmiechu na buzi :D

Aniolku- dobrze ze nic "waznego" Cie od nas nie izolowalo...sciski--> co do jedzenia-to olimpia ma sppecyficzna diete i je to co ja jej dam-nie jest niestety wg wielu polek akceptowane---> ale jak wiecie uznaje zasade-moje malpy moj cyrk wiec poki decyduje o jej jedzeniu to moja sprawa :D
Ale je tyle ze uwazam ze jest ok.

spokojnej nocy i sciski 4 all

Gość Olimpijka

CIAO!!!!!!

U nas pogoda do bani-kiedys musial skonczyc sie raj :D

Patusiu-spokojnych tych 5 dni i udanego urlopu

Radosci-rownie spokojnego dzionka w pracy

Justyna-zapomnialam pogratulowac Gaji odpampersowania.Olisia siku i kupke robi do toalety natomiast nadal w pieluchomajtkach ktore suche coraz dluzej.I co mnjie cieszy-sama wola :D czasem w trakcie ale fakt jest ze rozroznia i zaczyna pojmowac.Nie mam ochoty poki co puscic ja w majtkach bo jakos len jestem jesli chodzi o wpadki :D

MAm nadizeje ze rodzinak Ann dobrze wypoczywa i ze uscskala ode mnie Gda :D

milego dnia!!!

dzień dobry bardzo

moja mam zabrała mi Wika na spacer i do babci a ja w tym czasie porządki w szalonym tempie :D w rytm muzyczki Bon Jovi :guitar_play2:

wczoraj pojechałam do apteki po probiotyki dla Wiktorka dziś jest lepiej

k8i kochana mam pytanko :D jak spędziłyście panieńskie,ogólnie dobry humor,tańce zabawa drinki?? czy coś jeszcze np striptizer czy jakieś zabawy?? jakie prezenty przyszłą pani młoda dostała??
kurde do piątku mało czasu a chce żeby ten wieczór siostry był ekstra :D

małża z bratem zachwyceni kawalerskim..z opowiadań to bawili się superowo :grin:

bużka

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

dziendoberek

my od soboty na nowym mieszkanku. niestety do 11 lipca bez neta i kablowki ::(:;
na szczescie w pracy mam neta :Śmiech:
mieszkanko super... do pociagow przejezdrzajacych obok pomalu sie przyzwyczajamy :Śmiech:, poza tym to jest bardzo cicho i nie slychac zadnych sasiadow.. wokol apartamentu jest zielono i duzo miejsca dla bartusia do biegania, do tego mamy duzy taras wiec nie jest tak zle.
musze przyznac ze cale zycie mieszkalam w domu i troche blok mnie przeraza. ale w sumie to nie jest taki typowy blok tylko cos ala dom 3 pietrowy..

zdroweczka dla wszystich i milego dnia