Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

ANIOŁKU ale brakowało mi tej drugiej zmiany po pierwszej nic nie można załatwic bo zanim dojdzie się do domu zanim coś tam jeszcze a urzędy zamykają szybciej a tak przed drugą zmianą sobie załatwię

Zuzanka zaraz do żłobka ja muszę iśc po wodę mineralną bo mi się skończyła

Witajcie.
bardzo dawno mnie tu nie bylo, bo.... wszystko wyszło nie tak jak powinno. Dalam sie wyrolować z tą pracą. Oni chyba sobie naganiają ludzi na tzw. dzień próbny i za niego nie placą. Miałam w ubiegłą środe dostac telefon że w sobotę normalnie do pracy i do dzisiaj jest cisza. Mówię wam Trzeba uwazac i to bardzo bo można sie naciąć jak ja.::(:
Nie nadrabiam, bo poprostu nie mam weny.
Miłego dnia

Gość patusia23

Gośka
Witajcie.
bardzo dawno mnie tu nie bylo, bo.... wszystko wyszło nie tak jak powinno. Dalam sie wyrolować z tą pracą. Oni chyba sobie naganiają ludzi na tzw. dzień próbny i za niego nie placą. Miałam w ubiegłą środe dostac telefon że w sobotę normalnie do pracy i do dzisiaj jest cisza. Mówię wam Trzeba uwazac i to bardzo bo można sie naciąć jak ja.::(:
Nie nadrabiam, bo poprostu nie mam weny.
Miłego dnia

Kurczę brak mi słów na takich ludzi (pracodawców)tulę Cię mocno,a jak Amelka????

Gość patusia23

Gośka
patusia23

Kurczę brak mi słów na takich ludzi (pracodawców)tulę Cię mocno,a jak Amelka????

Dziękuję Patusiu, z małą na szczęscie wszystko w porządku.

Za uczciwośc, zdrowie i milość

to bardzo się cieszę

Gość Agnieszka31

witam

Gosia- przykro mi ze tak sie zawiodlas na ludziach, szkoda slow!!!!!

Radosc- Tobie rowniez zycze spokojnego dnia, i niech praca szybko zleci

u mnie jest mama na tydzien, przez przypadek zbieglo sie to z wyjazdem A na pare dni wiec luzik!!!!!
towarzystwo spi wiec bloga cisza jest w domu, slonce swieci ale jak zwykle strasznie wieje

robie korekte, jedno juz nie spi, bleeee

Gość patusia23

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/2178/2178690y1vu3s0bct.gif

Dzień Dobry

wczorajszy dzień w pracy mnie wykończył (ja nie robot a musiałam wykonac 5 prac na 5 stanowiskach):36_2_16::36_2_16:a dziś z koleżanką idziemy na sezamki

MONIK przede wszystkim gratki :brawo:,kciuki mocno zaciśnięte

witam na szybkiego:36_2_15:
przede wszystkim spóżnione życzenia dla Naszych Zuzanek:):mylove::mylove:
a że dziś NASZ DZIEŃ,życzę wszystkim mamom dużo cierpliwości,spokoju ducha i miłości dla tych naszych najkochańszych skarbów:)
http://www.brides.com/images/editorial/2007_bridescom/caymanislands2/00_main/012_primary.jpg

moniq-hurrra hurraaa!fiolet bardzo sie cieszy :) scrap jowiszowy zatkał mnie na maxa.najpiękniejsze dzieło konkursowe!!!jesteś wielka!gratuluję:)ps. trzymam kciuki za K,oby wszystko poszło po Waszej mysli.

gosiu-a to świnie z tych pracodawców!nie przejmuj się kochana.napewno znajdziesz cos lepszego.zaciskam kciuki!

patusiu-sezamkowa Pani:)mam nadzieję,ze dziś będzie lżejszy dzień na rabocie!tego zycze!

oli-nareszcie zwalniasz:)
aguś-korzystaj z obecności mamy!odpoczywaj i nie daj się Twojej dwójce!
justyś-jak humor?trochę lepszy ?miłej pracy życzę!
inuś-jak tam żyjesz?dajesz jakoś radę?

więcej wieczorem kochane!
buziaki

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png