Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dziendoberek

kurcze, wczoraj wieczoram napisalam dlugiego posta a dzis rano patrze ze go nie ma :Szok:::(:
pisalam w nim min, ze
madus smutno mi az sie zrobilo od twojego posta. nie opuszczaj forum i zagladaj od czasu do czasu
justys zamartwialam sie wlasnie co z toba no i widze ze dzis jestes

wybieralam wczoraj piosenki na pierwszy taniec i ta wpadla mi w ucho
YouTube - when you say nothing at all- Ronan Keating

a co do tanca to myslimy czy nie zrobic cos zwariowanego w stylu (trzeba obejrzec do konca)
YouTube - t&a: wedding dance (the ORIGINAL youtube surprise wedding dance)

lub

YouTube - Best Wedding Dance... Ever?

kronkis do lekarza dopiero po pracy ide. dam znac wieczorkiem

hejka

u mnie bardzo intensywnie nie mam czasu na forum ale czytam na bieżąco
przedwczoraj akcja znicz u mojej babci taką wije jej zrobiłam ze chyba pół bloku mnie słyszało,ale w słusznej sprawie (walczę o zdrowie mamy które ona zatruwa) !!! i mam ją na oku!!! ach straszna awantura była ale ją do pionu przywołałam bo sobie nie dam !
wczoraj urodzinki mojej siostrzyczki (kupiłam je śliczną srebrną biżuterie ) ( a ona zabiera nas gdzieś pojeść do knajpki,może w niedziele,a wczoraj była na super kolacji z rodzicami )
NEFRE TY TEZ WCZORAJ MIAŁAŚ URODZINKI : SPÓŻNIONE ALE JAK NAJBARDZIEJ SZCZERE ŻYCZENIA ZDROWIA SZCZĘŚCIA I POWODZENIA:11_6_204::love_pack:
od dziś mam teścia na kilka dni potem wybywa do Holandii do pracy (moja teściowa już tam tyra przy pomidorach )
Wikuś był z moją mamą na dworze i nie spodziewał się dziadka,cieszył sie ogromnie :D
moja małża zakończyła dorabiane na budowie,nadwyrężona ręce itd ale mamy teraz więcej siebie ,choć teraz znów ma szkołę w ten weekend
nowy stolik i krzesełka super ,Wikuś przy nich sam je obiadki 2 daniowe i jest coraz bardziej samodzielny

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

kronkiś fajowe plany,taki relaxik jest potrzebny ,zdaj potem relacjon :D całuję :Całus::Całus::Całus:
justynka siłę kochana na ten trudny dla Ciebie czas!!!:yes: bedzie ok :wink::heart:
aniołku czytałam o problemach z komornikiem,nie mam pojęcia co w tej sprawie doradzić ale jeśli jakoś inaczej mogę pomóc daj znaka :yes:
martsuapytałaś o ściąganie skórki ja robię to zawsze przy kąpieli lekka naciągam i myję ,teraz już Wik sama sobie myje luloczka,ale nie schodzi cała ta skórka ,robię to delikatnie i nic na chama ,współczuje przeżyć z upadkiem Bartusia ,3maj sie mocno !!!:Całus:

co do kg ja mam jakoś 82 kg (1,76m wzrostu)w zeszłym roku chyba o 6mniej w tym czasie wiec totalna klapa :(

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

starletka
Martusia fajny kawałek

Anulka ja też jestem zdania, że LASKA Z CIEBIE więc wybacz ale CI nie wierzę :Oczko:
i Ty Brutusie przeciwko mnie :36_2_15: :Oczko:

niech Wam będzie...jeszcze troche mi posłodźcie a uwierzę w to co mówicie :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Martusia fajne te filmiki. Juz sobie wyobrażam minę moich gości weselnych jakbym z S z takim tańcem wyjechała :sofunny:

siema:)
to znowu ja-wasz fiolet :)

po pierwsze !
MADA-nie rób nam tego!nie znikaj!wiem,ze trudno sie odnaleźć,bo i mnie to często się zdarza,ale nie mozesz nas opuścić !never ever!kapisz!ja na to nie pozawlam i koniec dyskusji!wiem,że ciężko się zrobiło na tym świecie i nie zapowiada się na poprawę,ale nie można się izolować!kochana,dawaj choć znać raz na jakiś czas,ze żyjesz i czy u Was ok.PROSZĘ!
ANIOŁKU-nie umiem pomóc w tej cholernie nieprzyjemnej sprawie. zgadzam sie jednak z dziewczynami,ze to jakaś cienka sprawa z takim wzrostem spłaty:(ściskam Cię mocno.
JUSTYNA-mam nadzieję,ze to tylko przejściowe kłopoty?daj znać ,jak mozna Ci pomóc?moze jak sie wygadasz to dołki sie zmiejszą?wal smiało!ściskam mocno na ten nie najlepszy czas!
ANULKA-ja wiemzejestem kaprawa na jedno oko i mogę sie mylić,ale na tych zdjęciach.które oststnio wklejałaś to widziałam super babkę w kwiecie wieku!kompleksom mówimy NIEEEE!!!!
KATIABOSS-walcz o zdrowie psychiczne swojej mamy!bo widzę,ze tak jak u mnie babcia daje nie źle do pieca!ja nie wiem czy na starość to tak człowiekowi w głowie się przewala?sił dla Was!a kg sie nie przejmuj.raz są raz ich nie ma :)
MARTUSIA-ja nie byabym chyba tak odważna,zeby dac taki popis na swoim weselichu!ale jak to mówią...do odważnych świat należy!czekamyna wieści od lekarza:)
PATUSIA-no Zu bombowa w tym Tacinym stroju:)a wiesz,że ja chyba nie jadłam nigdy słodyczy z "Odry"?rany,aż popatrzę w sklepie?gratuluje Natalce zdanego egzaminu :)
KORNKIŚ-to masz labę w domu bez chłopa:)spędź miło ten czas:)
STARLETKO-:36_1_21::36_3_15:
RADOŚCI TY MOJA-jak Piterek?lepiej,bo nie doczytałam,albo mi gdzieś umknęło?
MONIQ-kiedy K ma sie stawić na tę rozmowę do pracodawcy?jakieś warunki zwolnienia będą omawiać?jak tam konkurs scrapowy?przeszłaś dalej?
no i chyba będzie na tyle,bo niepamiętam co mialam jeszcze napisać:Szok:

lecę sie szykować,bo mm dziś wychodne:36_2_15:idę z kumpelana pogaduchy. musze odreagować ostatni trudny czas,bo jak nie to oszaleję!

buziaki słonka:36_3_15::36_3_15:

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

za dobre humory
za brak kłopotów i zmartwień
niech każda pracująca mama czuje się spełniona i szczesliwa i znajduje dla nas czas
a te które siedza w domu niech mają poczucie, że robią coś najlepszego dla swoich dzieci

patusia23

ANULKA
Ty laseczko Nasza

wymiękam dziewczyny, dajcie juz spokój bo się czuje jak po zgrzewce redbulla :sofunny: