Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

i ja was witam z herbatka

co do kilogramow po ciazy to ja w zasadzie kilka tygodni po porodzie wrocilam do swojej wagi i jak dlugo karmilam piersia tak bylam szczupla. od kiedy przestalam troche mi sie przytylo i do mojej "idealnej" wagi musialabym jeszcze zrzucic 3 kg. a wlasnie te 3 kg jest mi teraz bardzo ciezko zrzucic. jak wiecie juz za miesiac moj slub i staram sie jesc mniej ale jakos nie wychodzi.

anulka sama nie wiem co do tej homeoptaii. wczoraj naczytalam sie w necie ze wbrew pozorom to wcale nie takie dobre i wywoluje agresje u dzieci. no ale pisza i dobre rzeczy i zle. przemysle to i moze sie zdecyduje. spytam tez mojej lekarki ale nie wiem czy przypadkiem lekarze nie neguja takich lekow.
inka silek :Całus:

Gość Agnieszka31

witam

ja chetna na wiadro kawy!!!!!!!!

Aniolku- bardzo wspolczuje sytuacji, sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- moze koncowka wrzesnia, jak ostatnio?????tylko musze zobaczyc ile leci sie z Warszawy na te cudo wyspy, katalog juz mam, jeszcze by sie przydalo w tych samych okolicach byc,

u mnie nic ciekawego, zmzcenie, nieprzespane noce i malo cierpliwosci, czyli normalka,

ale w niedziele moja mama przylatuje wiec jeszcze jedna osoba do opieki nad demoniczna Ala

Gość Agnieszka31

co do kilogramow u zostalo 10 do mojej wagi przed 30-stki, hihihi i do tego chce dazyc, ale jak zwylke slomiany zapal u mnie, moze samo sie zrobi, hihihi

Inka- u mnie tez sie skonczylo u Pierozka tylko jedzenie i spanie, na dodatek dalej ulewa caly czas przy czym krztusi sie niemilosiernie wiec niestety duuuuzo czasu spedza na rekach, jak tylko go poloze to leca pawie,
tak naprawde spokoj mam tylko wtedy jak wyjde na spacer, wtedy slysze swoje mysli, hihihi

martusia z tego co widze na fotkach to i ty superlaseczka jestes:)
agus kochanie tobie wybaczamy te kg, bo ty mloda mamuska:), przy Twojej dwojeczce napewno szybciutko wrocisz do formy hihihi , zal mi Pierozka, kurcze czy nie ma jakiejs rady na to ulewanie???? a co do Ali to czemu taki diabelek? wszedzie jej pelno, nie chce jesc,spac czy co?:):) glowa w gore! i moja zolza mala daje popalic:)
powiem wm szczerze,ze gdyby nie nasza sytuacja materialna i to,ze chce isc do pracy od wrzesnia to chetnie bym zaciazyla :):):) (nie sadzilam,ze tak szybko przyjdzie mi na to ochota) ,przydaloby sie jakies towarzycho dla Klaudka:):):)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Hej

Oli, Agnieszka ale Wam się przyjemne wakacje szykują :)

Inuś, Agnieszka siłek Kochane!!!

Patusiu gratki dla zdolnej Córuni :brawo:

Mineralko takie sadzenie kwiatów to sama przyjemność, buziaki i będzie coraz lepiej, niedawaj się smutkom :Kiss of love:

Kronkiś
też mi tam serducho stuka o dzidziusia :Oczko: I na razie odkładamy temat na później, niestety...

Anulka Ciebie widziałam life, więc napiszę co myślę, Ty to laska jesteś jakich mało, naprawdę, brzusio płaski, w ogóle szczuplutka Kobieta (nie to co mój brzuchol - fałdzior jeden :glass:)

Zresztą jak tak lookam na Wasze fotki to naprawdę fajne dziewczyny jesteście :)

Co do moich kg po ciąży, szybko je zgubiłam, aż sama byłam zdziwiona (to były piękne czasy :Oczko:), dopóki karmiłam było ok, potem niestety mi się przybrało i nie mogę tego zrzucić na ciążę, tylko na moje łakomstwo :glass: Mnie osobiście przydałoby sie zrzucić z 5 kg napewno i poćwiczyć by nie zaszkodziło...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

dzień dobry, jednak nie udaje mi sie na bieżaco zaglądać
Aniołku trzymam kciuki za spokojne wyjście z tej paskudnej sytuacji
Martusia nie odciągam, homeo na sobie jak byłam w ciąży i karmiłam, dzieciom tylko Viburcol i czopki przeciwymiotne, no i Euphorbium
Agnieszka sił na czas ulewania. Uliśka lała równo a Szym chlustał koszmarnie. To mija :) czego i Tobie życzę i ściskam
MOniq B wczoraj klepnął plan urlopowy by od 10 sierpnia mieć tydzień urlopu, czyli 8 sierpnia planujemy być w Krakowie

Co do kilogramów to ja uwielbiam jeść i póki mogę bezkarnie to korzystam, waga w tej samej okolicy +/- 1,5 kg (nie licząc ciąż) od 1987 a może wcześniej :Oczko:

Gość Olimpijka

Agnieszka31
witam

ja chetna na wiadro kawy!!!!!!!!

Aniolku- bardzo wspolczuje sytuacji, sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- moze koncowka wrzesnia, jak ostatnio?????tylko musze zobaczyc ile leci sie z Warszawy na te cudo wyspy, katalog juz mam, jeszcze by sie przydalo w tych samych okolicach byc,

u mnie nic ciekawego, zmzcenie, nieprzespane noce i malo cierpliwosci, czyli normalka,

ale w niedziele moja mama przylatuje wiec jeszcze jedna osoba do opieki nad demoniczna Ala

dajcie propozycje jak juz te katalogi przewertujesz i bedziemy szukac u nas :D

termin dla mnie obojetny w sumie , bylebym w miare wczesniej powiedziala bo teraz Nora na 2 miejscowosci musialaby zostac :D

Gość Olimpijka

tak wogole to witajcie

temat kg...ahhhhh chcialoby sie ale czasu brak na zrzut : D wiec wygladam jak wygladam....Warszawianki widzialay to moga obiektywnie ocenic :D

Ann- i my sierpien staramy sie zaklepac na krakow :D

Drugi gabinet wychodzi mi na zdrowie....2 dzien a ja po 15tejw wdomu :d

higienistka i dentysta radza sobie wysmienicie...a ja wole ten czas z corka spedzic :D

milego popoludnia...my uciekamy na basen

Witajcie.

U Nas totalny niedoczas. W pracy nie dostałam jeszcze drugiej części pensji za kwiecień (u mnie pensja jest płacona w dwóch ratach najpierw z etatu - najniższa krajowa, potem druga część ze zlecienia dopełnienie wynagrodznia). Także jestem zła jak szewsc.:36_2_43:
Aliśka rośnie jak na drożdżach, rozrabia, ma trochę katarek, ale do żłobka normalnie chodzi, bo żadnej temperatury czy kaszlu nie ma.

Patusia zdjęcia śliczne

Aniołku sił

Inka, Agnieszka sił dla Was :Całus:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Dzieki kochane za dodanie otuchy, poniewaz moj K tez nie narzeka na brak kg;) to postanowilismy sie razem wziąc za siebie:)
Kronkis-jaki nadmiar kg???widzialam zdjecia z zoo wiec cos tam sciemniasz;):)slicznie wygladasz i wogóle co to za dołki??

A tak wogole to dzis po raz pierwszy Mila spowodowala ze nie wiedzialam co mam zrobic.....dostała takiej histerii ze brakowało mi pomysłów by ja uspokoic-wszystkie sposoby ktore przyszłymi do głowy zawiodły...a dziecko darło sie!!!!(dosłownie-bo az chrypała pod koniec) w niebogłosy i łapała bazdech.....wystraszyłam sie maksymalnie-najgorsze ze byłam wtedy za kieownica a deszcz tak lał ze nic nie było widac na odległosc 2 m....wiec mimo ze zatrzymalam sie, nie moglam wysiac by z nia pochodzic i ja uspokoic....masakra jakas.Dzieki Bogu Maja spała jak suseł i nawet te krzyki jej nie obudzily.Ciagle zachodze w glowe co sie stało....czy wystraszyla sie lejacego deszczu czy co?z Maja nie mialam takich akcji

Ide wieszac pranie i spac po ciezkim dniu.....dobrej nocki!!!!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

witam noca,
ktos pytal o kg, no i u mnie sa, po Natank zrzucilam szyko bo i niewiele mialam a po Noasiu gorzej, potwierdzam mamuci wiek, 30 minela a z nia szybka regeneracja i latwe odchudzanie :lol: ale jakos mi az tak zle nie jest i te 5kg sa, niby ich nie widac, ale coz....

inka alez Mila zrobila Ci samochodowa akcje!! moze masz racje z ym deszczem!! grunt zeby sie nie powtorzylo

kronkis, kochana, co sie dzieje????

kasiu,witaj, isz czesciej jesli tylko zlapiesz chwilke! moze jakies zdjecia???

ie spac, bede sie odzywac czesciej bo do poniedzalku w domu : u nas Wnieboswtapienie jest wolne ;)