Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dziendoberek

widze ze dzis pierwsza jestem

wlasnie popijam inke i jem sniadanko a moi mezczyzni smacznie spia. J zostaje dzis z bartusiem w domu bo bartus w nocy znow goraczkowal. byl taki rozpalony ze nawet nie zmierzylam mu temp bo sie balam ze zobacze 4 na poczatku. po calpolu i nurofenie przeszlo.
obstawiam piatki bo dupcia odparzona i czerwone policzki.
ale czy to aby nie za wczesnie na piatki?

czy ktorys z forumowych dzieciaczkow ma juz piatki??

milego dzionka dla wszystkich

Witam się po nieobecności
w Niedzielę komunia
masakra
mam dość latania
w domu syf
dzieci zmęczone
ja wykończona
w kosciele spedzamy około 6 godzin, dziennie...
w poeniedziałek myłam okna, wczoraj skrobalałm kraty i je malowałam w kosciele, dzisiaj po probie (do 21...) myjemy ławki i kończymy dekorowac, jutro myjemy a w sobotę po spowiedzi froterujemy podłogę...
a kiedy ja mam gotowac i piec??

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

przepraszam, że przekleje z innego wątku ale sił mi brakuje

dziewczyny u mnie dwa tygodnie spokoju i pozytywnego myslenia wzięły znowu w łeb choćbym nie wiem jak sie starała i odganiała złe mysli to zły los znowu sobie o mnie przypomina Miki przedwczoraj wieczorem zaczął utykać na nogę, wczoraj cały dzień po lekarzach biegałam

noc nie przespana a przepłakana w poduszkę to ponad moje siły USG ok, pojechaliśmy do ortopedy, która zleciła RTG według mnie (pamiętam co mówiła dr) miał lekarz zrobić miednicę i cała lewą kończynę w jednym ujęciu jak odebrałam wyniki okazało się, że jest zrobiona miednica i prawe udo :lup:
nie wiem czy ja się nie zrozumiałam z lekarką czy Pani w recepcji źle przeczytała skierowanie czy Pan radiolog źle odczytał i jedno i drugie jutro idę do ortopedy i zapytam co dalej Miki jak utykał tak utyka, jak pytam co boli pokazuje na zmianę prawe udo i lewe, widzę że podnosi paluszek u stopy do góry, wiec cholera wie czy nie boli go stopa jak sobie pomyślę, że będą go prześwietlać jeszcze raz to mnie cholera tłucze, bo to przecież szkodliwe :lup:
dziewczyny nie daję psychicznie rady
co się wyciszę i zacznę myśleć pozytywnie to następna akcja ile można?
westchnijcie do Boga za zdrowie mojego dziecka i siły dla mnie modlę się cały wczorajszy dzień i od rana dzisiaj, ale chyba nie mam protekcji tam na Górze ::(:

Gość starletka

Anulka tulę mocno i trzymam kciuki by to się w końcu skończyło
u mnie jest podobnie więc wiem co czujesz
Dominika :Niespodzianka: ale masz urwanie głowy
Radość zdrówka dla Piotrusia

moje też chore - przeziębione.... ciągle coś

radosc zdrowka dla juniorka, a antybiotyk do oczka czy na zapalenie gardla?
anulka zdrowka dla mikiego. moze to rzeczywiscie cos ze stopa ma.. anulka, trzymaj sie mocno. wiedz ze nie jestes sama. u nas to samo. dopiero co bartek mial krup, teraz temp. liszaj na ustach nadal. tez non stop pod gorke...wiem, ze jest ci ciezko. silek :Całus::Całus:

dzięki dziewczynki
wiem, że wszędzie choroby, ale najbardziej mnie dobija ta niewiedza i czekanie
dzisiaj pojechał do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego 200km od Warszawy
bardzo się cieszył
od jutra kolejna seria poszukiwań ::(:

Martusiu zdrówka dla Bartka
Asiulka wreszcie spokoju z chorobami Juniorka
Starletka u Was tez wreszcie dużo słoneczka :Całus:
Dominika sił!
Oli trzymam kciuki za rozwiązanie problemów :Całus:

radość serca
martusia
radoscu nas na zapalenie gardla nie daja antybiotyku.

U nas widocznie dają. Zresztą ufam bardzo naszemu pediatrze, to dobry, doświadczony lekarz, nie szasta antybiotykami, ale widać tym razem uznał że antybiotyk musi być...
lekarz widzi kiedy to wirus i czerwone gardło a kiedy bakterie - czerwone gardło plus nalot
przy nalocie zawsze dają

Anulka
radość serca
martusia
radoscu nas na zapalenie gardla nie daja antybiotyku.

U nas widocznie dają. Zresztą ufam bardzo naszemu pediatrze, to dobry, doświadczony lekarz, nie szasta antybiotykami, ale widać tym razem uznał że antybiotyk musi być...
lekarz widzi kiedy to wirus i czerwone gardło a kiedy bakterie - czerwone gardło plus nalot
przy nalocie zawsze dają

Ostatnio trzymały Piotrusia wirusy i było leczenie bez antybiotyku. Na to gardło jeszcze dostał w aerozolu Tantum (znów nie wiem czy dobrze piszę nazwę)... Jakby nie było mam dość choróbsk ::(:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png