Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Starletka dzieki kochana za te slowa a o ciaze glownie chodzi psychiczny stan, niemoglam patrzec na siebie w lustro, do tego nigdy nieuwazalam sie za ladna i zgrabna bo mam sporo kg na plusie a do tego te rozstepy ktore mi sie zrobily w ostatnim miesiacu - niestety u ikogo niewidzialam wiekszych, wiec niestety sama mysl co bedzie teraz to znowu siedze i placze bo po 2 ciazy to juz nie ma szans zebys sie doprowadzila do stanu o jakim marzylam...
Mada super czytac to co piszesz super mamuska z ciebie
Bloomoo strasznie mi przykro trzymam kciuki za was i zeby wam sie poukladalo, ja czasami mam wrazenie ze u mnie jest podobnie pan i wladca wszechwiedzacy ... zwraca uwage na cos a potem sam ten blad popelnia i niechce sie przyznac bo on przeciez wszystko robi najlepiej
Anetka hophop daj nam znac!!! co u ciebie
Ann sil kochana dla ciebie i zdrowka dla calej rodzinki, niech szybko minie ten ciezki dla was okres
Inka zuch dziewczyna!!! super ze tak przybiera na wadze, a Majeczka jak sie czuje? i oczywiscie ty?!
wrr moje dziecie usypia od godziny a tu niedlugo musimy wychodzic ze szwagra narzeczona po zakupy...ech

a ja czekam na znak od psiapsioly z niemiec bo miedzy 13 a 14 bedzie miala cesarke - drugi syn az niemoge sie doczekac

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

starletka
Witam i ja :Śmiech:
Anulka postawię Ci piwko wieczorem :Oczko:
:23_30_126:

nefretete
Starletka narazie objawow typowo ciazowych odpukac brak ale psychicznie niestety lipa a co gorsza niemam wsparcia od M - malo co sie odzywamy, wiem ze sie cieszy ale on chyba niezdaje sobie sprawy jak przezylam 1 ciaze i teraz 2 mnie przeraza, na sama mysl tych 9miesiecy to :36_2_16::36_2_16:
w niedziele prawdopodobnie jade z ciotka M i dzieciakami w góry na tydz. a on ma wyremotowac mieszkanie, niechce mi sie strasznie, a do tego w tym miesiacu strasznie krucho z kasa stoimy i niewiem jak damy rade

Nefre współczuję braku wsparcia w M...może go przerosła ta cała sytuacja...faceci tak czasem mają...zaglądaj do nas, bo w nas masz wsparcie w 100% :Całus:

zdrowiejącym przesyłam buziaki, chorującym życzę zdrówka

Anetko a Dla Ciebie GRATULACJE!!!!