Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
muszę napisać w skrócie bo inaczej posiedzę tu do 23
w październiku chciałam spłacić w pewnym banku pożyczkę szybciej poszłam tam rozmawiałam co sie później okazało z zupełnie nie kompetentną babka złożyłam dyspozycje spłacenie kredytu we wcześniejszym terminie poprosiłam o sumę jaka mam wpłacić kredyt miał sie zamknąć w listopadzie
w listopadzie dostaje telefon że nie mogą zamknąć kredytu ( a wpłaciłam całą sumę ponad 11 tyś zł ) bo wzięłam kredyt w promocji zero prowizji a że spłacam wcześniej to muszę tę prowizję zapłacić 460 zł ale jest możliwość że wezmą mi tą kwotę z ubezpieczania kredytu zgodziłam sie
w tamtym tygodniu dostaje pismo z rocznego rozliczne i co kredyt nie zamknięty szlag mnie trafił i zaczęłam dzwonić na obsługę klienta rozmawiałam chyba z 5 osobami każda mówiła mi co innego w końcu trafiłam na faceta KOMPETENTNEGO WSZYSTKO WYLICZYŁ PODAŁ SUMĘ ale na luty a ja chciałam w styczniu więc w poniedziałek znów dzwonie pani podaje mi kwotę pytam sie trzy razy czy napewno to kwota z prowizją wpłacam pieniądze i co sie okazuje wieczorem babsztyl żle mi podał i znów brakuje 460 zł dziewczyny musiałam że oszaleje dobrze że znów trafiłam na tego pana złożyłam reklamacje która została pozytywnie przyjęta imimo że dziś znów wpłaciłam kase wczoraj został kredyt zamknięty teraz czekam na zwrot ubezpieczenia kredytu
ale nie ma zamiaru tak tego zostawić bede pisła reklamacje i zwrot kosztów za 3 miesiące opóźnienia w zamknięciu kredytu z winy ich niekompetentnego pracownika
napisze tylko jeszcze tylę że wcozraj jak sie dowiedziałam wieczorem że nadal jest nie tak dostałam takiego ataku że nie mogłam oddechu złapać a było to w pracy także przez tydzień zyłam o wodzie nic nie mogłam jeść mam nadzieje że teraz bedzie lepiej a to że rok sie tak zaczął nie znaczy że sie tak skończy
mam nadzieje ze napisłam w miarę zrozumiale jeśli nie wybaczcie ale nadal na sama myśl ciśnienie mi rośnie
miałaś S wysłać umowę zeskanowaną...daj niech poczyta, może on cos doradzi

Agnieszka31
a Mada to tylko o zapachach!!!!

:36_1_21:

patusia23
Kochane dopiero jestem w stanie coś napisac mam to samo co Natalka do godz.20.30 temp.wynosiła 39.3 więc ledwo dychałam Natalka dalej z gorączką zobaczymy jaka będzie noc,no i mieliśmy jeszcze dziś księdza

Patuniu, trzymajcie sie tam wszyscy!! slow mi normalnie brakuje :le:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

jestem ale stukacie :)

justyna, boze co za ludzie, co za powalony swiat zeby tak czlowieka denerwowac!! niech juz sie wszystko wyjasni i trzymaj sie dzielnie!!

patusia, zdrowiejcie!!

inka, no jak tak samo jak mada, pomyslalam ze mix ubranka chyba sie przydadza :D
co by tu jeszcze, moze byc tak wkolo rynku z taca pelna kufli piwa obskoczyla?? po tym to juz na pewno bedzie porod!! a w ktorym szpitalu w sumie rodzisz????? moze zdaze :sofunny: bo widzac jakie tempo przybralas to do sierpnia sie wyrobie :sofunny: :sofunny:

Anulka
justyna@
muszę napisać w skrócie bo inaczej posiedzę tu do 23
w październiku chciałam spłacić w pewnym banku pożyczkę szybciej poszłam tam rozmawiałam co sie później okazało z zupełnie nie kompetentną babka złożyłam dyspozycje spłacenie kredytu we wcześniejszym terminie poprosiłam o sumę jaka mam wpłacić kredyt miał sie zamknąć w listopadzie
w listopadzie dostaje telefon że nie mogą zamknąć kredytu ( a wpłaciłam całą sumę ponad 11 tyś zł ) bo wzięłam kredyt w promocji zero prowizji a że spłacam wcześniej to muszę tę prowizję zapłacić 460 zł ale jest możliwość że wezmą mi tą kwotę z ubezpieczania kredytu zgodziłam sie
w tamtym tygodniu dostaje pismo z rocznego rozliczne i co kredyt nie zamknięty szlag mnie trafił i zaczęłam dzwonić na obsługę klienta rozmawiałam chyba z 5 osobami każda mówiła mi co innego w końcu trafiłam na faceta KOMPETENTNEGO WSZYSTKO WYLICZYŁ PODAŁ SUMĘ ale na luty a ja chciałam w styczniu więc w poniedziałek znów dzwonie pani podaje mi kwotę pytam sie trzy razy czy napewno to kwota z prowizją wpłacam pieniądze i co sie okazuje wieczorem babsztyl żle mi podał i znów brakuje 460 zł dziewczyny musiałam że oszaleje dobrze że znów trafiłam na tego pana złożyłam reklamacje która została pozytywnie przyjęta imimo że dziś znów wpłaciłam kase wczoraj został kredyt zamknięty teraz czekam na zwrot ubezpieczenia kredytu
ale nie ma zamiaru tak tego zostawić bede pisła reklamacje i zwrot kosztów za 3 miesiące opóźnienia w zamknięciu kredytu z winy ich niekompetentnego pracownika
napisze tylko jeszcze tylę że wcozraj jak sie dowiedziałam wieczorem że nadal jest nie tak dostałam takiego ataku że nie mogłam oddechu złapać a było to w pracy także przez tydzień zyłam o wodzie nic nie mogłam jeść mam nadzieje że teraz bedzie lepiej a to że rok sie tak zaczął nie znaczy że sie tak skończy
mam nadzieje ze napisłam w miarę zrozumiale jeśli nie wybaczcie ale nadal na sama myśl ciśnienie mi rośnie
miałaś S wysłać umowę zeskanowaną...daj niech poczyta, może on cos doradzi

jestem po formacie kompa i nie mam twojego gg a ładnie juz dwa razy prosiłam :Śmiech:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
Mada więc oficjalnie witamy wśród mam złobkowiczów a i wpisałam twoje gg napisłam do ciebie:Całus:
kochane nie rozpisując sie za bardzo sprawy zaczynają przybierać dobry obrót

a ja nie wiem o co chodzi??? uswiadomi mnie ktos???

witam sie .....i jednoczesnie zegnam bo obiecalam z mezem na kolacje skoczyc wiec za 15 min musimy wyjsc....troche bez sensu bo na 21.45 stolik z racji naszej pracy :)

spokojnej nocy i zdrowia

Olimpijka
justyna@
Mada więc oficjalnie witamy wśród mam złobkowiczów a i wpisałam twoje gg napisłam do ciebie:Całus:

witam sie .....i jednoczesnie zegnam bo obiecalam z mezem na kolacje skoczyc wiec za 15 min musimy wyjsc....troche bez sensu bo na 21.45 stolik z racji naszej pracy :)

spokojnej nocy i zdrowia

olimpia parę postów wyżej :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
Olimpijka
justyna@

spokojnej nocy i zdrowia

olimpia parę postów wyżej :Całus:

juz wiem i wpsolczuje,zyczac jednoczesnie pozytywnego rozwiazania. Drugas sprawa ze zmobilizowalas mnie o poczytania i dzieki ttemu widzialam cudny bebenek Inusi- swietnie wygladasz Kochana...a teraz uciekam bo mam spoznienie 2 minutowe a maz w drzwiach patrzy na mnie jak na wariatke :D

buzki

Witajcie Kochane

Noc do bani (gorączka od 38-39)obecnie 37.5,Natalka miała 36.0 a więc ok i mam nadzieje że tak zostanie na razie śpi więc jej nie budzę
Teraz na spokojnie mogę napisac w przychodni wysiedziałam się 1,5 godz.(miałam na godz.12.20)nie mogli znaleźc Mojej karty :glass:a bez tego mnie nie przyjmą,po wróceniu do domu dobrze że mama była (została z Natalką)nie wiem co by było tak jak pisałam wcześniej od godz.14-20.30 Temper.wynosiła 39.3 każdy ruch sprawiał mi ból a do tego duszący kaszel,mama siedziała i robiła mi okłady (nawet to nie pomagało )nigdy tak źle się nie czułam nie życzę tego nikomu,mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej

MADA zdrówka Kochana,mam nadzieję że gardło lepiej

JUSTYNKA
co za ludzie w banku ło matko

INKA ślicznie wyglądasz tak jak dziewczyny obstawiam chłopczyka

ALA Witaj,mam nadzieję że zawitasz tak jak obiecałaś

MONIK jak szłam wczoraj do lekarza,zaszłam do księgarni (obecnie nie ma żadnej książki tej autorki,ale poniedziałek wtorek mają już byc a że Brzeg to nie duże miasto 2 księgarnie na krzyż :36_3_16:

Miłego i spokojnego a przede wszystkim zdrowego

Ja tez sie witam
Moniq-prosze częsciej rób takie sondaze o snie dzieci,bo jak pomarudzilam na sen Mai to dzis 12 h bez przebudzenia-jestem w szoku!
Patusiu-niezmiennie zdrówka-ale Was rozłozyło
Justyna, Kasia-dzien dobry

Mąz niestety nie miał pola do popisu w grupowym namawianiu malucha do wyjscia bo spedzilam pol nocy w ubikacji...czyzby oczyszczanie organizmu??:):glass:...no nic zobaczymy co dzien przyniesie....(pozatym jakby odeszło mi odrobine czopu minimalnie podbarwionego krwia i brzuh mnie boli jak na @)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inka
patusia23
My z Natalką po śniadanku,u Natalki brak temperatury a u mnie nadal 38

INKA czyżby coś się ruszyło,kciuki mocno zaciśnięte a może dzidzia chciała wyjśc na dzień Babci

no mam nadzieje Patusiu-choc jutro tez byłby dobry dzien-dzien dziadka i urodziny mojej mamy:)

W sumie jeśli ma byc to "chłopczyk"to lepiej jutro plus urodziny Twojej mamy i wszyscy będą szczęśliwi

Witajcie Dziewczyny

Justyś współczuję nerwów i szarpaniny, jakie to wkurzające, mam nadzieję, że uda się wszystko załątwić do końca po Twojej myśli

Patusiu niezmiennie zdróka dla Natalki

Inuś final countdown :)

Oli jak tam romantyczna kolacja?? U nas coś marnie ostatnio z czasem dla siebie, mijamy się przez tą pracę... Chyba najbliższa okazja w Walentynki będzie...

U nas ok, nocka minęła spokojnie, teraz do pracy rodacy :)

Po południu wybieramy się do jednych i drugich dziadków, dostaną od Piotrusia śliczne poduszki z Jego fotką :)))

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png