Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

moniq moje dzieci mają w standardzie niespanie :Oczko:
Natalka zaczęła przesypiać noce mając 20 miesięcy....
więc nie spodziewałam się niczego innego po Dominiku :Śmiech: mam nadzieję, że nie będzie gorzej :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

k8i fotki cudne masz piękną córeczkę

Witajcie babolki
oczywiscie w dwupaku....czy ja nie moge urodzic normlanie z odesciem wód płodowych lub innymi tego typu historiami:):36_2_49:
oczywiscie po KTG nic (w szpitalu spedzilam 3 h w "kolejkach")po ginie tez nic i jak do piątku takie NIC sie utrzyma to ide do szpitala na oct...ehhhh-
Ale tak naprawde w czwartek wszystko sie wyjasni bo chodze do 2 lekarzy i w czwartek mam wizyte u tego drugiego, ktory jest ordynatorem szpitala w ktorym planowałam rodzic....bede raczej robic to co On powie bo na ta pierwsza lekarke zdałam sie przy Mai i jakos nie do konca jej ufam

K8I-ale super avatarek, to ja tez poprosze fotki-bardzo bardzo:):)
co do rodziców to na moich moge liczyc bezgranicznie-az mam czasem wyrzuty sumienia ze tak ich teraz wykorzystuje....tesciowie sa 100 km zakrakowe, maja przyjechac jak bede w szputalu...choc tak miedzy Bogiem a prawda;)-to ja jestem spokojna tylko wtedy gdy Maja jest w rekach mojej mamy:)

przepraszam ze nie nadrabiam -ale niedawno weszłysmy do domu od 8 rano i dopiero co siadłam na chwilke

buziaki mamuski

Patusiu-zdrówka dla Bidulki-oby szybko mineło choróbsko

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Agnieszka31

witam sie ponownie

Patusia- zdrowia dla Natt,

Anulka- powiedz mi jak tam Twoja gromadka po weekendzie

Inka- juz sie nie moge doczekac jak urodzisz, zjada mnie ciekawosc!!!!!!a jak waga malenstwa???

powiedzcie mi kiedy planujecie przeniesc dzieciaczki z lozeczek do lozek "maluchow", jest jakis dobry moment na to czy wychodzi wszystko w praniu??

Aguś, odpukać idzie ku lepszemu :Oczko:
a co do łóżeczka...Miki został przeniesiony jak miał rok i 9 miesięcy...miał kupione takie z barierką z ikea...Majusia została wydeportowana z łóżeczka od kilku dni. Śpi na grubym materacu obok naszego łóżka, w miejscu gdzie stało łóżeczko. Niestety różne pomysły przychodziły jej do głowy, włącznie z zakładaniem nóg i próbami wychodzenia górą mimo wyjetych szczebelków...nie mogłam ryzykować...

patusia zdrówka dla Natalki, sił dla Ciebie
k8i korzystam o tyle ze chwilami moge marude sprobowac odizolowac by cos zrobic (ale nie ma to nic wspolnego z odpoczynkiem i czasem dla siebie poki co)
witaj Jaga
Mada uwazaj na siebie i swoje kostki!
Nefretete zdrowia dla Werci
Agnieszka z Ula wyszlo nam samoistnie, po jednym z wyjazdow gdzie spala sama na normalnym lozku, przerobilismy jej lozeczko na tapczanik

Inka - Ty nasza Gwiazdo trzymająca nas w napięciu :Całus:

pozdrawiam Was gorąco

inka może nie trzeba będzie wywoływać mi gin mówiła że do 2 tygodni można przenosić i tak mnie w sumie przetrzymywała żeby nie męczyć ani Dominika ani mnie
życzę Ci takiego właśnie porodu - szybko i z zaskoczenia :Śmiech:

kaśka jak tam Twój humor i spóźniający się @

witam

nie mam sił się rozpisywać
dziś byliśmy u okulisty (wyjątkowo nie prywatnie) jestem w lekkim szoku bo jakieś cudactwa mi kobieta mówiła zadała 1 oko po czym stwierdziła że widzi -7 ,sama stwierdziła że to raczej niemożliwe,zobaczyła nagle -4 .-3 i zdecydowała że okularki na oba oczka szkła -3 :what: n jakiej podstawie to 2 oczko nie wiem i brak mi słów :Histeria:

oczywiście że nie działamy tak jak kazała tylko mamy już namiary dobrego okulistę i wtedy zobaczymy co dalej.....wypłakana i pokłócona z małżem a wsio z emocji ..strachu

czy któraś Was spotkała się już z taką dużą wadą wzroku jak te -3 u tak małego dziecka??

czas leci jak opentany,dużo spraw przed wylotem,dostaliśmy w spadku po teściach autko opłaty OC wsio na raz jesteśmy spłukani :zmartwiony:

przedwczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę na lotnisko obadać co i jak bo w sumie to nasz 1 raz i domówiliśmy bilet dla Wiktorka ....nie jestem w stanie go zostawić..nawet na te 3 dni ..albo aż 3 dni .proszę 3majcie za nasz kciuki oby wszystko dobrze było!!!

byliśmy też dziś u naszej pediatry bo chciałam pokazać Wiktorka zanim polecimy czy wszystko ok,bo ostatnio wydawał mi się ciepły,mimo że gorączki brak,i apetyt fatalny ale okazało się że to z tych kropli którymi mu 5 dni kropiłam oczko ,słabiej widział i ogólnie ta n niego działały,wiec jestem spokojna,mam sobie tylko zabrać nurofen w razie czego
a tak to moja tz nasza :D rybka jest zdrowa ,mamy receptę na Infanrix bo nim szczepimy teraz na 3 lutego umówiliśmy się na 4 ostatnią dawkę

no to tyle najważniejszego
ja byłam u fryza po blond ,mam nowe tipsy ale nie mam z tego powodu grama radości

jutro idę obciąć Wiktorka bo już ma długie te piórka :oczko:

inka myślę o Was i 3mam kciuki!!!
paula czekałam na Twoje wieści,super że idzie ku dobremu!!!
k8i poproszę foto Patrycji na maila katiaboss@tlen.pl
starletka świetne dzieciaki i fajowe bałwanki!
anulka ZDRÓWKA :Całus:

dziś dostałam @ wiec na pewno nie będzie na razie 2 fasolinki

pozdrawiam i dobranoc :36_4_9:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Melduje sie i ja poslusznie i jak zostalam sklasyfikowana to tak zostaje-zaliczam sie do mam co nie maja dziecka w nocy-czyli olimpia spi od 20.30/21 - 8.30/9 nie am picia ani jedzenia....a ja mam wrazenie ze juz bym sie nie obudzila tak twrdo spie...wiec lepiej niech mnie olimpia nie sprawdza :D
wiecej grzechow nie pamietam i uciekam wtulic sie w ukochane ramiona cudownego meza.....
dobranoc....

katia, witaj!! kiedy wylatujecie?? co do wady wzroku, jesli ktosw rodzinie ma jakas duza wade to moze sie zdarzyc ze taki maluch tez bedzie mial, u znajomej coreczka (z wrzesnia 2007) nosiokularki od dwoch miesiecy :)

oli, odpoczywaj, ja tez ide ale do poscieli bo K przed tv, zasmarkany, jakies dziadostwo go lapie i umiera mi na kanapie :D

justyna, dobrej nocy!! do jutra!!

ja tez uciekam, pa!

monikouette
katia, witaj!! kiedy wylatujecie?? co do wady wzroku, jesli ktosw rodzinie ma jakas duza wade to moze sie zdarzyc ze taki maluch tez bedzie mial, u znajomej coreczka (z wrzesnia 2007) nosiokularki od dwoch miesiecy :)

oli, odpoczywaj, ja tez ide ale do poscieli bo K przed tv, zasmarkany, jakies dziadostwo go lapie i umiera mi na kanapie :D

justyna, dobrej nocy!! do jutra!!

ja tez uciekam, pa!

moniq nie wiesz jak sie ta choroba nazywa ??? ja wiem : NOWY TV I KINO DOMOWE !!!!!!

zeszlam po czekolade i kolejna lampke wina :D i wracam do meza..........

Katia a czemu takie badania wzroku??? czy zaobserwowalas cos niepokojacego ze na badania poszlas???

6388098 - justynka to moj nr GG

Dzień Dobry Kochane,dziękuje wszystkim za słowa wsparcia ale jestem totalnie załamana Natalka od godz.22-1 miała 39.9 temperatury płakała a ja razem z nią a żeby to było tylko tyle o godz.3 nad ranem dostałam ja drgawek i temp.39 czuje się okropnie czekam bo mama ma mnie zarejstrowac do lekarza boli mnie cała klatka jak oddycham
A co do Natalki dostaje antybiotyk syropy i witaminy

Przepraszam że z rana z taką wiadomością

Witajcie dziewczyny.Nie było mnie od wczoraj a tu już tyle stron zapisanych. Mam dwóch synków. mateuszek ma 4 lata a Hubert we wrześniu skończył roczek. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym bo nie miałam już serca zostawić dzieciaków i póść do pracy a dzięki mojemu kochanemu mężowi stało się to możliwe. Mateusza zostawiłam jak miał 3,5 miesiąca i poszłam do pracy. Nie było mnie w domu 11 czasem 12 godzin. Potwornie płakałam, a najgorzej było po weekendzie. Poniedziałek zawsze był koszmarny dla mnie i dla niego. Powiedziałam sobie że jak będę mieć drugie dziecko to już tak nie będzie. No i się udało.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46308.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-46307.png