Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

K8I a ja opacznie zrozumiałam, że on zły na Ciebie za tą stłuczkę....a Ty ogólnie o problemach pisałaś :lup:
A jeśli chodzi o kryzysy to długo bym mogła o tym pisać, ale nie chcę tego wyciągać na forum. Kiedys do pogadania przy kawie. Moge tylko powiedzieć, że do tego by to wszystko naprawić potrzeba dwojga. Jedna strona może na głowie stawać a i tak nic nie wskóra.

zaraz mnie trafi-znów mi wcieło posta....

a tak wogóle to dobry wieczór!!!

niedwano wrócilismy do domu wiec wpadam sie tlyko przywitac

Martusia-dziękuje, jest OK, dzidzia juz głową w dół wiec odetchnełam....choc teraz chyba najcięższy okres, srednio 2 razy w tygodnieu mam lekarza na zmiane z KTG, a ze K bierze urlop dopiero jak urodze to tak kombinujemy podrzucając Maje do babci, bez ktorej nie wiem jakbysmy sobie dali rade.

K8I- Boze kochana nie smuć sie, nawet najlepsze związki maja kryzysy, wiec wierze ze te kilka chłodniejszych dni tlyko wzmocni Wasze relacje i Waszą rodzinke. Wiesz ze jestes cudowną mamuską i żonka wiec musi byc dobrze!!!A stłuczka sie nie przejmuj!!!to tlyko samochód:)wazne ze Tobie nic sie nie stało!!!

Starletko, Kasiu-sliczne zimowe fotki!!:)
Kasia-a moze ma ciasno i dlatego są zimne?...ja ubieram tylko grubsze rajstopki i buta i jest OK

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Olimpijka

Dobry wieczor...
Podejrzewam ze Wam placa za te posty tyle stron naklepalyscie :lol: ja od godziny w domu padnieta jak mucha...ukoachalm dziecko i polozylam spac....i sama czuje sie jakby po nmnie stado koni przegalopowalo....ahhhhh kochane mamuski wybaczcie ale nie nadrobie.....
buziaki dla wszystkich i jeszcze jedno-wszystkie zdjecia sliczne a K8i ma wielkiego buziaka :D bedzie ok....i tyle

Dobranoc :D

cieśćć i czołem :D

czytam czytam i dziennie się za pisanie biorę a potem dupa blada :lup:
tyle się dzieje ale odpukać dobrego :)
dziś byliśmy u okulisty taka 1 wizyta badanie takie zwykłe i ok zeza nie wykazało bo czasem miałam wrażenie ze oczko ucieka ale jeszcze zrobimy 19 badanie takie komputerowe muszę najpierw przez 5 dni kropić Wikulowi oczko a na 6 dzień badamy dokładniej bo wiadomo że taki bąbelek nie powie jak widzi :yes:
Wiktor robi się coraz większy cwaniak :8_1_228: 100 razy na dzień ściągamy go ze stołu,Kira nasza persiczka walczy by przeżyć,eh strach się bać do dalej :o_noo:
Powolutku tłumaczymy mu o nocniczku ale tak naprawdę zacznę na wiosnę naukę
Wiktor je teraz dużo mniej niż kiedyś nie wiem czemu,taki przecinak jest tyle że wysoki bardzo no i waży ok 14 kg :Padnięty:

my w sobotę razem z małżem wybieramy się na spotkanie rocznika z szkoły średniej ( w tej restauracji gdzie kelnerowałam) jeszcze na 100% nie wiem ale taki jest plan że idziemy

paszport odbieramy w tym tyg a ja nadal walczę w głowie z myślami każda opcja wydaje mi się zła :(

mineralko w takim razie 3mam kciuki za następny egzamin :ok: Jaśko super facet:Podziw::Podziw::Podziw: pokoik zajefajny,bardzo podobny do naszego bo ten sam pasek i kolorek ścian podobny ,bardzo to ładnie sie komponuje ::):
inka już nie mogę się doczekać,każdy dzień teraz kukam czy jesteś jeszcze ,Maja zimowa przefajniutka :Całus::Podziw:
paula już pracująca i nadal 3mam kciuki by wszystko szło dobrym torem
:Oczko::Całus:
ann przekichane z tą ospą ,buziak dla Ulisi :Całus: jest super ! a tekstem o Szymim który domaga się Tantum Verde rozbawiłaś mnie na maxa no agent z niego XXL :lol:
kaska ale smaka mi ciastem narobiłaś,świetne Ci wyszło :36_2_25: a mała superowo wygląda w tym kombinezonie no bardzo bardzo mi sie podoba :36_3_8:
k8i smutno mi czytać Twoje smutne posty,kurde jesteś taka fajna kobietka masz taką śliczna córkę ( gdy będę mieć swoją ,wcale się nie pogniewam jak była by choć troszkę do Twojej podobna bo Patyczak jest do schrupania :36_3_3:) bywają takie trudne dla nas chwile ale po nich jest słonko musi wyjść i na taki post czekam :36_3_9: a tobie dziękuję za komplementy ale niestety nie znam recepty na piękno sama borykam się z nadwagą i mimo ograniczonych finansów kombinuję fryza i kosmetyczkę :zaklopotany:
justynka zimowa Gaja bombowa ma takie oczka jak węgliki :Podziw:
starletka wspaniałe masz w domu dzieciaczki :36_3_9:też już myślę o 2 ale na razie tylko myślę :oczko:

muszę zmykać bo małż coś potrzebuje z kompa

to na razie cieśś i papa moc całusków od nas dla Was :I love you1:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

witam sie i ja wieczornie:)
samopoczucie troszke lepsze, ale mdlosci nadal sie utrzymuja:(
sliczne fociaki dzieciaczkow! czapeczki i szaliki bossskie:snow:
wszystkim wam zycze zdrowka i lepszego humorku:)
k8i jestem calym serduchem z Wami, i u nas bylo naprawde mega ciezko,ale powolutku ponownie sie "odnajdujemy", mysle,ze po prostu pojawienie sie dziecka powoduje zmiane w relacjach damsko-meskich i trzeba sie na nowo pokochac....udzwignac na barkach wiele nowych obowiazkow,co nie zawsze potrafimy odrazu zrobic...trzymaj sie dzielnie kochana!
dobrej nocki!

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

zagladam wieczorem :) noca wlasciwie

k8i, kochana Ty moja!!
primo to cale szczescie ze Tobie nic sie nie stalo! a samochod pal licho nawet jesli beda koszta materialne, duze czy male... grunt ze Ty bez uszkodzen!
csecundo co do zwiazkow, nie wiem jaki wy macie staz malzenski czy w ogole zwiazkowy ale jak juz pisaly dziewczyny, kazdy zwiazek przechodzi kryzysy, jedne mniej, drugie wiecej... mysle ze przy okazji mezczyzni nie zawsze potrafia delikatnie i w taktowny sposob powiedziec nam niektorych rzeczy i czasem jakas zwykla uwaga czy napomknienie latwo przeradza sie w ogromne negatywne stwierdzenie, moze i tak bylo w tym przypadku?? a poza tym to choc mija niedlugo poltora roku od pojawienia sie patyczaka, to jenak zycie we troje jest zupelnie inne niz wczesniej i trudno sie przyzwyczaic...
nie bede tutaj kazania prawic bo i nie pora i moze tez nie taka moja rola (choc niby jestem pastor ;) )
wiedz ze jestem z Toba caly czas sercem i dusza!! i jak cos to tez do mnie wal smialo!! choc te 2000km jednak nas dzieli to i odleglosc moze nie byc przeszkoda w kontaktach!! caluje mocno!!!

poki co lece juz,
ksasiu, widzialam piekne fotki z polskiej zimy!!! zaraz i ja cos Wam pokaze :D

pozdrawiam wszystkie cieplutko i do poczytania jutro.
zycze zdrowka tym co jeszcze choruja i usmiechu ty m co sie smutaja!!

Inka cudna fotka, pewnie spodobalaby sie Kindze (naszej doradcy ktora fundowala chusty)
Kronkis gon te mdlosci
Katia dobre wiesci od okulisty, mysmy Uliske tez kontrolowali bo oczko uciekalo troche, ale minelo.
Kaska tez pomyslalam ze moze za duzo warstw i za scislo, wowczas tez stopa marznie

Trzeba powoli kierowac sie w strone lozka bo jutro kolejny ciezszy dzien z chorym i bardzo marudno-nerwowym dzieckiem (kto by nie byl przy takim obsypaniu ktore jeszcze nie zahamowalo)
Dobranoc