Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

JUSTYNKA mam czekolade,cukierki(galaretki,ja i ty,michałki,elegancja z chrupkami i orzechami)lizaki kalendarze adwentowe pierniczki wafelki żelki:36_4_10:

ANIOŁEK na pewno wszystko będzie dobrze

Zmykamy coś kupic bo przyjdą dziś do Nas znajomi

Gość Olimpijka

witam sobotnio z usmiechem od ucha do ucha bo nie poszlam dzis do pracy z racji ze sama nie dalabym rady obsluzyc kilkunasu klientow bo ja nie dentysta wiec poranne godzinne dzownienie i odwolywanie wizyt z racji chorobska dentysty.....jelitowka sie panoszy od swiat w irl do tego grypa i stad efekty.....ale dobrze ze dzis off bo jutro mam na obiedzie cala rodzine olisi chrzestnej wiec przygotuje jedzonko na spokojnie :D

szkoda tylko ze A poszedl do pracy :( no nic.....spokojnej soboty i do wieczora :D

Gość patusia23

Kochane Wy na pewno mi pomożecie rodzice będą obchodzic swoje 50 urodziny (tzn.mama już skończyła a tato za miesiąc)ale impreza jedna i to w styczniu aby było sprawiedliwie chodzi mi o prezent JAKI,RATUJCIE BO NIE MAMY POMYSŁÓW

Gość Olimpijka

patusia23
Kochane Wy na pewno mi pomożecie rodzice będą obchodzic swoje 50 urodziny (tzn.mama już skończyła a tato za miesiąc)ale impreza jedna i to w styczniu aby było sprawiedliwie chodzi mi o prezent JAKI,RATUJCIE BO NIE MAMY POMYSŁÓW

Moi dostali wyjazd na tydzien na wczasy......

patusia, moi tesciowie na gwiazdke dostali od wszystkich razem ramke cyfrowa z zaladowanymi juz setkami zdjec wnukow i nie tylko :)
nie wiem ile to w PL kosztuje ani kto sie na prezent zrzuca :)
innym razem zlozylismy sie na week end gastronomiczny, sobota i niedziela z noca w hotelu (nawet niedaleko od domu) kolacja i sniadanie, takie oderwanie od rzeczywistosci i mozliwosc spedzenia 48godz we dwoje :)

Witajcie My dzisiaj domowo, bo wieje i popaduje śnieg. Szkoda bo mała wczoraj miała wielką frajdę z tego że mogla poszaleć na śniegu. Jutro mamy kolędę i zastanawiam się czy wpuścic. Nie cierpię takich wizyt, zawsze mnie to stresowało i wkurzało bo cały dzień trzeba było czekac na księdza a ten przyszedł, coś tam pomamrotał, obejrzał się za kopertą i poszedł:Padnięty:Pewnie decyzja będzie podjęta spontanicznie i gdzies wybędziemy na ten czas.
Ann oby ospa nie dała się za mocno Uliśce we znaki
Aniołek udanego spotkania z M, Amelka też uwielbia takie filmiki
Patusia ale masz słodkosci mniam mniam. Co do prezentu to trudno mi coś doradzić, ja mam zawsze duży problem z kupowaniem upominków
Inka ale mi smaka narobiłas na grzybki marynowane, najgorsze jest to że moja teściowa robi rewelacyjne a ona parę kilometrów od nas mieszka. pierwszy raz żałuję ze tak daleko:Oczko:
Paula napewno się przyzwyczaicie, będzie oki. Trzymam kciuki
Moniq ale dedykacja:brawo:
Uciekam do kuchni robić eskalopki z kurczaka
Miłego dnia:flower2:

Gość patusia23

Kochane wiadomośc z ostatniej chwili (dzwonił mój brat)zostanę ciocią :36_4_2::36_4_2::36_4_2::36_4_2:

KOCHANE ZA NAS I ZA TO ABY WIĘCEJ BYŁO DOBRYCH WIADOMOŚCI
PRECZ CHOROBOM WSZYSTKIM MÓWIMY STOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!

Witam sobotnio.

Mimo -5 na termometrze wysłałam M z Alką na spacer, żeby chociaż na chwilę łyknęła świerzego powietrza. Wrócili po 15minutach, bo M stwierdził, że jest strasznie zimno i wieje za mocno. Alka za to z rumieńcami, jakby wymalowana buraczkiem była i zadowolona teraz śpi. A ja korzystając z ich nieobecności posprzątałam mieszkanko.

Starletko zdrówka, zdrówka, zdrówka:36_3_16:

Patusia ile słodkości u ciebie :36_2_22::8_5_12::36_11_15::11_6_103: :36_1_76: :36_2_56::36_3_8:

Patusia co do prezentu. Teściowa (przyszła nie doszła) od swoich dzieci na gwiazdkę dostała piękny zestaw obiadowy na 12 osób. Gratulacje dla brata.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png