Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane nie nadrobię. Za dużo mam zaległości i na forum i w "pracy" a czasu mało.

Zobaczyłam tylko piękne fotki Patusi i Inki (ciąża Ci służy Kochana) oraz Amelci Sylwestrowej, Madzi życzę zdrówka i Uleńce również.

Z racji tego, że nie nadrobię zdajcie króciutka relację co u siostry K8I, jak Gosia i jej zdrówko? Mam nadzieję Starletko, że pech powoli opuszcza, Oli interes pewnie idzie i oby tak dalej, Monia miała chyba u siebie rodzinkę ale dobrnąć nie mogę...Kasiu jak Ala i jej zdrówko? Oczywiście liczę, że u reszty MAMULEK wszystko w porządku :36_3_16:

Wróciłam ze spacerku. Amelka wybiegała się na śniegu( fotka za moment), teraz smacznie śpi.Obiecywałam że będę wstawiała fotki i tak czynię:36_1_21:
Mada zdrowiej. Przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:36_3_15:
Anulka w poniedziałek będę dzwoniła do Gdańska i umówię się na naświetlania
Patusia ale Ci się rodzinka powiekszyła. Zdjęcia sliczne
Inka ale slicznie wyglądasz. Ciąża Ci służy
Ann zdrowia dla Uliśki

jestem!

rodzinka w ilosci sztuk dwoch wyjechala (anulka, tak, tak, mialam mame i siostre na chrzciny mlodego), juz w strone granicy fr niemieckiej jada :D
dziekuje Wam kochane za slowa wsparcia!! wiem, ze czesto wlasnie babcie sie nie zgadzaja z wychowaniem dzieci , tyle tylko wlasnie ze na odleglosc i przy tak rzadkim widzeniu to szkoda truc sobie stosunki jakimis fochami, tak rzadko sie przeciez spotykamy ze dobrze jest zapomniec o poroznieniach... a polskiego ich nie ucze, zaledwie klilka slowek, moze faktycznie za jakis czas sami poprosza o wiecej...

inka, slicznie wygladasz!! i grzywka! bomba!!

mada, kuruj sie!! dobrze ze masz kogos kto sie tym congo zajmie!! :lol:

ann, dobrze ze Uliska nie za bardzo obsypana!!

anulka, nie wiemy co u siostry k8i, dawno nie pisala

martusia to chyba w PL na dluzej miala byc, nie??

mineralka, zycze powodzenia w staraniach!!! jak sobie tak pomysle, ze w tym roku (choc to tylko styczen) nasze dzieci beda miec dwa latka to az mnie to przeraza!! to po naszych dzieciach widac ze czas mija!

Gosiu, dobrze ze z mezem porozmawialas, zycze Ci zeby taka rozmowa na dobre zalatwila problemy, a zdjecie Amelci super!!

kaska, dzieki za slowa otuchy!! a co do zaprzestania karmenia, nie wiedzialam ze pora roku ma cos z tym wspolnego :D no ale to nie moja dziedzina znajomosci :) aha, siostra wysle Twoja przesylke w przyszlym tygodniu wiec dasz mi znac jak dojdzie :)

to tyle.

na przyszly tydzie, K zaczyna nowa prace juz na pelnych obrotach, mama bierze nam Noasia do siebie na pon-wt, ja mam srode i piatek wolne bo cd problemow z opiekunka, sciagaja jej szyne 6go stycznia, co dalej nie wiem......

justyna, ale Gienia!!! boze, ile bym dala za snnieg tutaj, zeby radosc dzieci zaobaczyc w ich oczach!!!!!!!

aznulka, dokladnie!! inwigilacja!! to jest dobre slowo :lol: jak powiedzialam mojej mamie ze moje dziecko nie wstaje od stolu poki nie skonczy alerza ( Natanek) chocby mial i godzine siedziec, to zobaczylam w jej oczach cos zblizonego do "o Boze, co z niej wyroslo?? kapo?? " :sofunny:

Justyna super Gajunia. Chyba bede musiała kupić małej sanki, M stwierdził że w naszej szerokości geograficznej nie ma już zimy a tu proszę::):
Moniq ja też się zaliczam do tego rodzaju matek:Oczko:Moje wysiłki spełzają na niczym, bo moja mama nie stosuje się do moich wskazowek, i mała myśli że ja jej na wszystko pozwolę i jest płacz.
Amelka jeszcze spi, chyba ta śniegowa zabawa ją troszkę wymęczyła

Gość Olimpijka

Wrocilismy stesknienie i od razu zasypani slicznymi zdjeciami...Inus- piekna ciezarowko i w dodatku z modna fryzura :D , Gajunia i Amelka - krolewny Sniezki....:36_15_5:

Moniq- :list: tesknota i milosc wazniejsza niz fochy i szkoda czasu na zastanawianie sie co mama mysli....

Ann-zdrowka dla Uli

Mada- kuruj sie kobieto!!

hmmmmm musze wycalowac szkraba bo wlasnie wstaje z drzemeczki........alez ja tesknilam...juz w samolocie myslalam ze zakradne sie do kabiny pilotow i pogonie maszyne przejmujac stery:D

nadrobie pozniej bo poki co przyznam szczerze ze tak przegalopowalam po postach :D

justyna@
Moniq to ja tez kapo jestem :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:i to do kwadratu

ja też dołączam do bandy kapo...u mnie w wigilie była awantura...powiedziałam wszystkim, że nie chce widzieć prezentów pod choinką...Mikołaj był bardzo nieznośny przez dwa dni poprzedzające wigilię...dostał trzy ostrzeżenia, że jeśli nie zmieni swojego postępowania to Mikołaj nie zostawi mu prezentu...nie posłuchał, a wręcz drwił sobie z tego co mówię...oczywiście usłyszałam tekst, że dziecko wychowuje się cały rok a nie tylko w wigilię, ale po ostrej wymianie zdań Miki prezentu nie dostał...dopiero w pierwszy dzień swiąt kiedy jego zachowanie uległo poprawie

Gość starletka

Witam

Przepraszam jeśli kogoś pominę w wymienianiu - widziałam piękne zdjęcia
Inka śliczny brzuszek
Justyna Gaja jak zwykle super
Gośka słodka Amelka
Moniq śliczna z Was rodzinka :) a stół rewelacja...
Patusia dziewczynki i Wy super :)

a u nas osłuchowo czysto ::):::):::): koniec antybiotyków