Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia - ja z takim facetem jestem od 12 lat, w tym 10 lat małżeństwa, miałąm 17 lat wtedy.... Powiem Ci,z ę żałuję, że cicho siedziałam, powiedz mu, że nie chcesz, zęby szedł, kto wazniejszy jest dla niego?? na zabawy miał czas, teraz to już zwłaszcza zabawy z Wami, a nie samotne imprezki. Ja niedawno przejrzałam na oczy, Tobie życze, zebyś moich błędów nigdy nie popełniła!!! bądź silna i walcz o was, sama nie jesteś, masz wirtualne wsparcie, młodziuteńka jesteś i śliczna, masz fajową Amelką, najcudniejszą dla Ciebie :) a maż, każ mu szybko dorosnąć!!!

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Gość starletka

Dominika
Gosia - ja z takim facetem jestem od 12 lat, w tym 10 lat małżeństwa, miałąm 17 lat wtedy.... Powiem Ci,z ę żałuję, że cicho siedziałam, powiedz mu, że nie chcesz, zęby szedł, kto wazniejszy jest dla niego?? na zabawy miał czas, teraz to już zwłaszcza zabawy z Wami, a nie samotne imprezki. Ja niedawno przejrzałam na oczy, Tobie życze, zebyś moich błędów nigdy nie popełniła!!! bądź silna i walcz o was, sama nie jesteś, masz wirtualne wsparcie, młodziuteńka jesteś i śliczna, masz fajową Amelką, najcudniejszą dla Ciebie :) a maż, każ mu szybko dorosnąć!!!

ja tylko mogę się pod tym podpisać

walcz Gosiu o swoje szczęście -i nie pozwalaj się tak traktować
jak się bawić to razem - jak spędzać sylwestra w domu to we dwoje w końcu tworzycie rodzinę...

Ja przepraszam, bardzo chaotycznie piszę, ale chłopcy, każdy chce się bawić, a ja chcę troszke poczytać, ponadrabiać, dopóki włsoy mi schną,a potem wybiegać ich musze po mrozie, bo mi mieszkanie roznoszą. Chciałabym pomóc, dużo napisac, ale nie potrafię, tysiace myśli się kłębią,ale cięzko pisać. Gosia - silna kobieta jesteś i walcz i bedzie dobrze! i to nie są puste słowa, tylko stwierdzenie faktu!!!!

Dominika

Dziękuję Dziewczyny. Ja raczej jestem tego pokroju że jak chce to niech idzie a mi serce pęka, już nie raz tak było.Chyba zaczynam powoli rozumieć jego byłą. Wg niego ja nie mam prawa do zabawy, bo mam dziecko.Wyglądam jak kocmołuch, bo nie mam chwili dla siebie.Dzisiaj pójdę spać o 22:00, a On... chyba niech robi co chce. Zdziwi się jak mnie jutro nie zobaczy kiedy wróci.

Gosia - ja też taka byłam, nigdy zadnych protestów, tylko płacz w poduszkę, bałąm się odezwac, zeby nie odszedł itp, dogadząłam, zebyjaśnie pan był zadowolony, wsytzsko dla niego i pod niego,a na niego nigdy liczy nie mogłam, nawalał zawsze i nawala nadal... Ty silna jesteś i dasz rade, tlyko nie bój sie walczyć, bo musisz, żal, gorycz narastają, wiesz?? a potem, jak wsyztsko wyjdzie na wierzch, wiesz, moze nie zaraz, ale za kilka miesięcy, lat (tak jest u mnie), to będzie Ci dopiero ciezko ... Warto wywalczyć po kawałku, niż cokolwiek dusić w sobie ...

Domnika u mnie jest podobnie. Ja musze stać na bacznośc a on robi co chce i kiedy chce.Chyba czas z tym skończyć. Dziekuję Kcohana, Ty tez jesteś slina, razem damy radę.
Teraz uciekam na spacer. Trochę sie przemrozić.Jak wrócę to sie odezwę. Pa

Gośka
Dominika

Dziękuję Dziewczyny. Ja raczej jestem tego pokroju że jak chce to niech idzie a mi serce pęka, już nie raz tak było.Chyba zaczynam powoli rozumieć jego byłą. Wg niego ja nie mam prawa do zabawy, bo mam dziecko.Wyglądam jak kocmołuch, bo nie mam chwili dla siebie.Dzisiaj pójdę spać o 22:00, a On... chyba niech robi co chce. Zdziwi się jak mnie jutro nie zobaczy kiedy wróci.

Gosieńko rozumiem cię, bo ja jestem ten typ człowieka, który raczej stara się załatwiać sprawy polubownie, unikam kłótni, jestem tą bardziej kompromisową. Ale ostatnio nie daję już rady mam dość bycia tą "uległą". Jak powiedział co o tym wszystkim myślę to stwierdził, że zmieniam się w moją mamę (która jest silny charakter i strasznie władcza - wszystko musi być tak jak ona chce). Bo jak tłumaczę, proszę nie dociera to w końcu nie wytrzymuję i wrzasnę. To wtedy znów jest foch.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Kochane idę robić obiadek. Gdybym już nie zajrzała życzę:

Wszystkim udanego sylwestra.
W Nowym 2009 Roczku życzę:
1.Choć jednego oglądanego wschodu słońca.
2.Patrzenia ludziom prosto w oczy.
3.Mówienia jak najczęściej "dziękuję".
4. Zawierania nowych przyjaźni, ale cenienia sobie starych.
5. Znajdowania czasu na wąchanie róż.
6. Nie mówienia, że się na nic nie ma czasu:)
(twój dzień trwa dokładnie tyle samo, co dzień Michała Anioła, Matki Teresy, Alberta Einsteina czy Ludwika van Beethovena:))
7. By twoje życie było znakiem wykrzyknika, a nie zapytania.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png