Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

hej
ja cały dzień bez kompa bo rano obudził mnie znowu ból głowy...poszłam spac z Mają o 10 i spałam do 13...od tamtej pory cisza...chyba zbyt intensywne zycie, słaba dieta i brak tlenu dały o sobie znać...czas zwolnić dla dobra wszystkich...

sorki, że dzisiaj nie nadrobię ale idę spać...musze zregenerować siły

dobranoc

Gość Agnieszka31

witam kochane

niezmiernie zdrowka zycze potrzebujacym!!!!!

dzis zajecia na basenie, Ala jak widzi budynek basenu to juz krzyczy z radosci i klaszcze!!!!super widok;

zamowilam przez internet w EMPIKU prezent dla A i dostalam wlasnie wiadomosc ze nie moga zrealizowac zamowienia poniewaz nie ma tego u ich dostawow, dwa dni temu bylam obok w sklepie i jak byk lezaly plytki, hihihi powinni sie tam przejsc
jutro jade kupic plytki, mam nadzieje ze beda;

Ala dalej wybrzydza w sprawie jedzenia, kaszka juz jest bleeee, sniadanie jadla dzis prawie poltorej godziny a kolacje godzine, to nie tamto nie itd; a tak ladnie wcinala, ktos urok rzucil!!!!

to chyba na tyle, na szczescie przygotowania swiateczne mnie nie dotycza w tym roku, czasami dobrze ruszyc tylek i tuz przed swietami sie pojawic z wizyta u mamusi, hihihi

zycze spokojnej nocy, ja lece do lozeczka do swojego Jozefa Stalina, przed porodem musze skonczyc czytac, hihihi potem to chyba czasu nie bedzie badz totalny brak sil;

wielka buzia

Witajcie kochane
u nas dzis porzadki swiateczne rozpoczete :), niestety maz nie pomaga,wiec wszystko na moich barkach! :36_2_58:
kasik kochana wspolczuje zapalenia zatok, ja borykam sie z ta choroba od 2 tygodni, biore 2 paczke antybiotykow i jak narazie nos nadal zapchany:(
anulka zregeneruj sily!
patusia sliczne zdjecia:), kochane masz coreczki (tak sobie mysle,ze tez chce miec okolo 5-10 lat roznicy miedzy rodzenstwem:) )
madziu poprawy humorku!
starletko zdrowka dla Nati i sil dla Ciebie!
OLIMPIO STO LAT!!!!!!!:36_15_5:
buziaczki w pysiaczki! :)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Gość Olimpijka

jestem.......

Patusiu-ale laseczki masz w domku fiu fiu

Ja wrocilam z 3 karpiami i z 1 choinka :D koloru czarnego i ze swiatlowodami hehehe a co :D
do tego kilka gadzetow ozdobkowych i widok szczesliwego dziecka nieoceniony :D

a teraz winko,kominek,rozmowy noca i spac bo jutro i sobota ciezka sie zapowiada w pracy.....po 30pacjentow na dzien x3 dentystow i ja sama poki co :taniec::taniec::taniec::taniec:

spokojnej nocy i duzo zdrowka

oli, cale szczescie ze nie musisz borowac :sofunny:

starletka, sliczna fota!!

oli, piekna masz panienke!!!

co do facetow, moj dzis sie wywiazal z "umowy", dzieckiem sie zajal, poczte wyslal, zakupy na swieta zrobil i nawet zdazyl pozmywac :D
koldra jedna jest, druga pozycze od tesciowej (jesli ma) a reszta bedzie jakos

zrobilam liste jadlospis na wigilie, na chrzciny i na Sylwestra, brakuje mi polowy ale DR
a jutro wieczorem mam kolejne spotkanie z pania od chrztu, :lup: mielismy isc z K oboje i pani nie dopuszcza mozliwosci ze zjawie sie sama a tu prosze, bede tylko ja. kurcze, niby dlaczego musimy byc oboje tylko po to zeby z druga rodzina wybrac ktore czytanie, ktory psalm maja czytac/spiewac??? :lup: ale sie baba zdziwi jutro, trudno

w sobote mam nadzieje wyrwac sie z domu na kilka godzin, zeby choc fryzjera zalatwic, jak nie to trudno. i kupic jakas kiecke :lol: albo cos do ubrania na chrzciny . zobaczymy co mi sie uda :D

to pogadalam o sobie :D
a terazz zmykam do wanny.

tak w ogole to zyje dzis przekonana ze jest piatek. a tu jutro jednak do pracy....

pomocyyy:)kochane przepraszam ze tak z biegu ale za mną dzien pełen emocji i padam
Dostałam dzis wezwanie na komisje do ZUSu, pomózcie mi prosze bo juz sie pogubiłam-jak to jest
Czy ja mam prawo byc w ciazy na zwolnieniu??-czy musi to być ciąza zagrozona?? lub ewentualnie jakie objawy uprawniają mnie do zwolnienia w ciazy?-moja lekarka sama mnie wyslała na zwolnienie- i tak naprawde nie wiem co mam tam mówic. Na pewno ma to zwiazek z moją sprawa jaka sie toczy z ZUSie, ale nie wiem czy uda mi sie do poniedziałku skontaktowac z lekarka wiec wole podpytac-a nóz ktoras z Was była na komisji.

Po GINie-mieszane odczucia-sam lekarz przesympatyczny, przemiły...dzidzia ciagle pupcia z dół-ale nie przyparta jeszcze wiec moze sie odwrócić, co do wagi-niestety musze w pon zrobic kolejne usg, jesli cos bedzie nie tak w przepływach to połozy mnie na oddziale...yyyhhhh-zaj...ista perspektywa świąt-nic tlyko ryczec...jakas masakra dzis u mnie z tymi wiesciami...ide spac bo szkoda sie dołowac

bużka kochane

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

Dzień Dobry

Nocka fatalna dziewczyny kaszlały nawet Zuza dostała gorączki (więc muszę się skonsultowac z lekarzem czy podawac antybiotyk )Zuza oczka zaropiałe Natalka płakała jak kaszlała

INKA ja miałam komisje w Zusie ale nie musiałam na nią jechac ponieważ lekarz napisał że jestem nie zdolna do odbycia podróży tak że komisja odbyła się beze mnie

KRONKIS spokojnie dasz rade

OLIMPIJKA no no niezłe zakupy

Miłego i spokojnego

dzień dobry

witam się z kawką w ręku :kawa:

Inka jesli masz na zwolnieniu, że musisz leżeć to zadzwoń do ZUS'u i im o tym powiedz, a jesli nie to musisz sie tam udać niestety...tylko zadzwoń wcześniej do gin i ustalcie co i jak...
Moja komisja obradowała beze mnie. Musiałam tylko wysłać im zaświadczenie od gina o przebiegu mojej ciąży i o tym dlaczego była zagrożona. Najwyraźniej przekroczyłaś 182 dni zwolnienia i żeby uzyskać zasiłek rehabilitacyjny (bo tak sie to chyba nazywa) to musisz sie stawić.

witam foremki:)

dziewczynki, spokojnie, ja ze wszystkim sobie sama poradze, nawet nie lubie jak mi sie maz pod nogami paleta, zreszta mam moja nieoceniona pomocnice- Pyzie :36_3_13: (powiesilam wczoraj firanki w kwiaty i pytam sie jej gdzie sa kwiatki? a ona podchodzi, siega po firanke i udaje ze wacha kwiatki :36_27_5:

inka nie martw sie, napewno bedzie dobrze!taka zaradna kobita jak ty napewno swietnie da sobie rade!
olimpia super,ze sie realizujesz w nowej roli!!!:36_3_13:
patusia zdroweczka dla dziewczynek!

mykam-dzis w planach sprzatanie w kuchni-nienawidze tego, wiec chce miec jak najszybciej za soba:) (* jak posprzatam to wam zaprezentuje nasza kolejna komnate:):):) )

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png