Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

wpadam z bólem głowy...teraz chyba mnie cos dopada...samopoczucie fatalne. Już nie pamiętam żebym taka słaba była...a do tego auto rozwalone i muszę ubrać zagilona i zakasłaną Majusię i iść po Mikiego do przedszkola...:Padnięty:

Kronkiś dużo zdrówka, samych słonecznych dni i wiele powodów do radości :36_3_16::36_3_16::36_3_16:

witajcie dziewczynki, dziekuje za zyczenia, czestujcie sie potrawami i torcikiem :)
justys jaja juz do ciebie polecialy;)

zapomnialam wczoraj dodac,ze Gajunia jak zwykle slodziuchna! :)

moniq to zebra skoczka, jest naprawde fajna, faktycznie niska, ale dziecku to jakos nie przeszkadza, a dodam,ze Klaudusia ma okolo 80-85cm :) no i co najwazniejsze do tej zabawki Pyzia chetnie codziennie wraca :)

aniolku ja juz sie zagubilam w akcji, czy ty kochanie znowu mieszkasz z rodzicami ? (o ile pamietam to mieszkalas jakis czas temu z kolezanka tak?) trzymaj sie kochana z tymi porzadkami!!!

anulka zdrowka dla was! (my znowu dzisiaj do lekarza)

madziu hop. hop? czestuj sie torcikiem!

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Justynko Buziaki dla Gajuni. Jak zwykle urocza :Całus:

Kronkis
, fajnie zrobione mieszkanko, piekne przyjęcie i to jedzenie...język mam nie powiem gdzie :Histeria:

Justyś
, pewnie kiedys pisałas ale ja nie byłam od początku albo moja mamucia głowa i pamięć zawiodły. Gajunia ma piękne aczkolwiek bardzo oryginalne imię. Skąd pomysł?

Witam jestem
Kornis jajka mniam
a co do imienia Anulka nikt jeszcze nie pytał za nim poznaliśmy płeć ja chciałam chłopca a mój mąż dziewczynkę wiec ja wymyślałam męskie imiona a M od początku chciał Gaję mnie się również spodobało
mało kto wie że Gaja to chrześcijańskie imię pochodzi od Gajusza
Gaja obchodzi imieniny dwa razy w roku 9 czerwca i 13 sierpnia
( a imię mój M wynalazł tak że kiedyś widział reportaż o slicznej dziewczynce o imieniu Gaja nie miała rączek i nóżek ale była bardzo radosnym dzieckiem)

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Witam.
Kronkisiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności i wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz, tego Ci życzą Gośka i Amelka:36_3_15::flower2:
U nas choróbsko, ale takie bardzo dziwne, brak kataru i kaszlu tyko temperatura. W piątek było 39 stopni a w sobote i wczoraj po 38. Zastanawiam się skąd to, moze trzydniówka po raz drugi zobaczymy czy bedzie wysypka. Moi rodzice zaszaleli i kupili małej na gwiazdkę lalę za 200 zł:Szok:, zaraz ją wkleję tylko poszukam zdjęcia. Chcemy jej dokupić wózek do tej lali, a niech ma:Oczko:Ja mam zagwozdkę bo nie wiem co kupić M. W sumie gdyby św.Mikołaj rozdawał prezenty wg zasług to M dostałby rózgę.
Aniołku super że masz wolne. Może M dostanie przepustkę. Mocno kciuki trzymam
Ann podziwiam i zazdroszczę takich przygotowań świątecznych
Justyna super fotki. Amelka wczoraj jadła z nami popcorn, balam sie że jej zaszkodzi a ona w płacz jak już się skończył tak jej smakował
Anulka zdrowia,nie daj się choróbsku
Radość Tobie również miłego dnia i wszystkim mamusiom

witam poniedzialkowo.
alescie nastukaly przez weekend. nie nadrobie.

za nami udany weekend. troszke zakupow, sprzatanie i zabawa z bartusiem.

mam pytanko w sprawie zebow.. czy pomiedzy gorna dwojka a czworka jest duza przerwa? bo zastanawiam sie czy bartka czworki to nie przypadkiem piatki.. jest miedzy nimi przerwa na dwa zeby... ale z tego co wiem to piatki na koncu wyrastaja....:Szok:

milego dzionka

martusia
witam poniedzialkowo.
alescie nastukaly przez weekend. nie nadrobie.

za nami udany weekend. troszke zakupow, sprzatanie i zabawa z bartusiem.

mam pytanko w sprawie zebow.. czy pomiedzy gorna dwojka a czworka jest duza przerwa? bo zastanawiam sie czy bartka czworki to nie przypadkiem piatki.. jest miedzy nimi przerwa na dwa zeby... ale z tego co wiem to piatki na koncu wyrastaja....:Szok:

milego dzionka
Martusia ja Wam kiedyś pisałam że Majusi wychodzą 5 bo tak daleko kiełkowały...to nie były 5 tylko 4. Pomyliłam się zasugerowana odległością. Chyba tak groźnie daleko to tylko wygląda bo jak wyszły to nie jest tak źle

Radość ta lalka jest sliczna. Jak jej się wyciagnie smoczka to płacze a jak włoży spowrotem do buzi do ciucia ::): Mysle że Amelka jest jeszcze za mała na tą lale. Na roczek od taty chrzestnego dostała szczeniaczka uczniaczka. Wygląda tak jakby ciagnik po nim przejechał. Ucho już nie gra, bo załatwiła je chodzikiem, dlatego tą lalkę dostanie trochę później.
Martusia u nas czwórki wykiełkowały daleko, i zastananwiam się jak piatki tam się zmieszczą:nie_mam_pojecia: