Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

Już jestem była u mnie teściowa i troszkę poplotkowałyśmy,a do tego dzwoniłam do mamy i wiem że źle się dziś poczuła(ale za żadne skarby świata nie chce iśc do lekarza)Ja ją kiedyś uduszę

INKA mam nadzieje że to tylko chwilowe dolegliwości

STARLETKA brak mi słów tulę mocno

JUSTYNKA boska Gajunia

MONIK superowy Twój blog

KASKA trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki ALI

Dziękuje Wam za słowa otuchy (kiedyś musi byc dobrze):11_9_16::11_9_16::11_9_16:wszystkie bez wyjątku jesteście KOCHANE :11_9_16:

A teraz mówię już DOBRANOC

dobry wieczór...

sama nie wiem co pisać... :(

zasmucił mnie post starletki :Całus: ehhhh... przykre :(

patusiu trzymam kciuki za umowę...

inuś trzymaj się słonko jeszcze ze dwa tygodnie w dwu paku:love::lol: i oby te bóle nie dawały już się we znaki... kurcze tak coś czuję że to facecik:lol:

kacper ok... dziś spędził dzień z babcią... dojadam tosty i ide spac... zeby kacpra dalej daja o sobie znac:Padnięty:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Justyś Gaja jak zwykle boska :Całus:

Inka na szczęście już na wylocie. Ewidentnie maleństwo szykuje się do startu i rozpycha kości...Dobrze by było jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymać....Oszczędzaj się Kochana!

Patusia mam dokładnie taki sam egzemplarz...Za nic na świecie nie pójdzie do lekarza. Musiała bym ją tam chyba na śpiocha zanieść :lup:

Gość starletka

dziewczyny niewiele można napisać - jakoś tak dzisiaj mnie to przerosło i wyrzuciłam z siebie część tego - piszę część bo co roku jest problem ze świętami ale o tym już nie będę pisała....
takie życie - powinnam się już do tego przyzwyczaić -ale jak się wali wszystko na głowę to momentami ma się dość .... dziękuję Wam za dobre słowa

Justyna Gaja w torbie super :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Gość Agnieszka31

witam kochane!!!!!!!!!!!!

Olimpia, Justys
- dziewczyny cudowne!!!!!!!!!!!!!!!

Starletka-
tule mocno, brak slow, ale tak jak dziewczyny pisaly; to wszystko wraca!!!!

Inka- dbaj o siebie!!!!!wozek fajny, tez o nim myslalam, choc ja zaczekam tez z zakupem do ostatniej chwili, Ala strasznie sie buntuje w sklepie i nie chce do wozka wiec zobacze co wyjdzie w praniu

Nefretete- jeszcze raz dziekuje!!!!!!!!!!!!

Gość Agnieszka31

Anulka- w sobote to bedzie wielka improwizacja, bez zadnej proby i przygotowania, ja nie praktykujeca wiec nie mam zielonego pojecia o przebiegu mszy, zreszta w kosciele zawsze slabo mi sie robi (ostatnio na bierzmowaniu dw a tygodnie temu), na komunii w 2 klasie lezalam na lawce wiec pewnie bedzie wesolo; na razie o tym nie mysle, pewnie zacznie sie w piatek dzien przed:

a wlasnie, czy ktos moze mi podac slowa przysiegi jaka sie powtarza za ksiedzem, wole sobie przeczytac wczesniej,

Gość starletka

Aga

Ja ...(imię Pana Młodego) biorę Ciebie...(imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci.
Następnie te same słowa powtarza Pani Młoda...
przy wymianie obrączek Pan Młody mówi:
...(imię Panny Młodej) przyjmij tę obrączkę jako znak mojej miłości i wierności, w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. te same słowa powtarza Pani Młoda...

siedze uchichana z pierwszego posta na tej stronce :lol:

starletka, lepiej nie moglas!!! :sofunny:

obejrzalam sobie piekne fotki,Gaja,Ala,

ineczko, zdrowka i siedz jeszcze w dwupaku, choc juz najgorszy termin minal :d

patusia, sil do pracy!!!

oli, udanych zakupow!!

agnieszka Ty mnie tez ubawilas, w sobote slub a Ty nawet nie wiesz co bedziesz przysiegac?? :lol: zartuje :D

wszystkich sciskam i zajrze jutro chco bedzie ciezko

rano wizyta czterolztka u szkolnego lekarza (obowiazkowa wizyta tzw panstwowa) wzrok, sluch, badania moczu itp
potem babcia w domu i po obiedzie jedziemy zrobic zakupy swiateczne le takie do przygotowan, obrus, papier do pakowania i inne...

a pod wieczor bbcia zabiera Noasia do siebie az do piatku :(((((((( no ale coz, nie mamy innego rozwiazania a ze babcia mieszka o 30 km od nas to nie mozemy jej narazac na codzienne kilometry by zajlmowala sie nim w domu..

buziaki juz bez kataru!!

aha, i jeszcze jedno, pisalam o tym by zajrzec na mojego bloga ABSOLUTNIE nie dlatego zebyscie mi mowily ze to co robie jest piekne!!!!!! tylko dlatego ze to urodzinki Martusi i chcialam tylko pokazac ich fotke :) (bo przeczytalam mojego poprzedniego posta i mi jakos dziwnie zabrzmial jakbym bez tupetu ludzi nawolywala do odwiedzin :lup: )