Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry

Widziałam fotki, Oli, Katia super Maluchy :)

Paula mam nadzieję, że szybko znajdziecie fajny żłobek i w miarę blisko...

U nas spokojnie, ale mnóstwo czasu i uwagi musimy poświęcać Piotrusiowi, dużo nam rodzice pomagają, bo Mały aż się rwie do wstawania, chodzenia, a na razie Mu nie wolno... Jutro zmiana opatrunku, w piątek kolejna i wtedy Pani dr powie co i jak dalej... Już trzecią nockę z rzędu Mały budzi sie dokładnie o 4 i płacze :(

My wczoraj (korzystając, że z Piotrusiem zostali rodzice) podjechaliśmy na zakupy i mamy już z głowy prezenty gwiazdkowe :)

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Olimpijka

monikouette
jestem na dobranoc

no wlasnie, ja to bym nie mogla tak rodzic, ze tylko takie "boksy" a jedna sala
we Fr oczywiscie osobne sale porodowe i nie moge pojac jak taka intymna chwila moze odbywac sie na sali podzielonej parawanami, no ale to niestety polska rzeczywistosc ktora jednak az za dobrze dane mi bylo kiedys poznac.....

paula, Ty jestesjakas ZLOTA PRACOWNICA skoro prezes nawet zgodzil sie do wrzesnia poczekac!!! BRAWO

usmialam sie z pytan co do przeliczania wagi cukru, maki itp :lol: prosze sie nie wstydzic, ja np nie wiem ile wazy szklanka cukru :lol:

jeden prezent swiateczny gotowy i jestem z siebie dumna :D bo mi sie podoba a to u mnie rzadkosc (choc niedlugo Was zaprosze na bloga zeby obejrzec co nieco :D )

a zdjecie zrobione, pamietam, wstawie najprawdopodobniej jutro!! obiecuje!!

oli, a co ta Twoja kaskaderka zrobila????

buziaki kochane, do jutra!!

Moniq- sciagala zabawke i sie przyrysowala.... ... :lol:

Berek mowie i ja :D

niewiarygodne ale prawdziwe :) A zrobil sobie 3 dni wolnego bo nie wyrabia i chce byc z nami :D i chce mi pomoc z prezentami-mimo ze my daleko to paczuszki poslemy

MARTUSIA-sto lat,spelnienia marzen,usmiechu i milosci z okazji urodzin zyczy rodzina Olimpijska !!!

Gość starletka

martusia
wiecie co, tak od kilku dni przegladam sie w lustrze i widze tyle zmarszczek ... :Szok: masakra...
jak porownuje do zdjec z okresu ciazy to bardzo sie zmienilam.. a na kosmetyczne czasu brak::(:

eeee nie dołuj się :)
każda z nas się zmienia :)
ja ostatnio też przeglądałam zdjęcia :Szok:

starletka
martusia
wiecie co, tak od kilku dni przegladam sie w lustrze i widze tyle zmarszczek ... :Szok: masakra...
jak porownuje do zdjec z okresu ciazy to bardzo sie zmienilam.. a na kosmetyczne czasu brak::(:

ja juz przestałam przeglądać :Szok:

Gość starletka

Anulka
starletka
martusia

ja juz przestałam przeglądać :Szok:

:sofunny: jest to jakiś sposób :lol: